Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 07:41)
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif ...

atjau i foruma, galvoju reikia palinketi sekmes siandien Svajaaai, o ta jau be breketu vaiksto !!! sakes kaip fainai!!!!!!!!! SVEIKINU SVEIKINU !!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif clap.gif clap_1.gif nail.gif yahoo.gif yu.gif ploja.gif assa.gif
parodyk gi parodyk savo grozius, tiek jau laukem! photo.gif photo.gif
ir po to butinai plokstele parodyk. jei be gomurio tokia tik aplink dantis kaip as isivaizduoju tai puse velnio smile.gif
papasakok apie pati nuemima: kiek laiko truko, ar labai jau ziauru, ar visai nieko????
dar karta sveikinu 4u.gif
Atsakyti
uch..na jūs ir plepios:) tik dienelę kitą neapsilankyt i žiūrėk, jau vėluoji su naujienom wink.gif
labai džiugu girdėti, kad kažkas jau gali džiaugtis gražia šypsena 4u.gif

na o aš jau antra diena kaip su breketais 4u.gif
Atsakyti
asta_pasta na kaip sekasi su breketukais?? ziurejau tavo foto, nera ten pas tave labai taip baisu kaip tu anksciau buvai rasiusi. idek dar su breketukais foto 4u.gif

Degtine, paziurejau ir tavo foto, virsutiniai tavo beveik isvis be problemu, siek tiek viena kita dantuka reikes pastumti. is tiek kiek matosi, atrodo apatiniai kreivoki, bet nelabai ten jie matos, nes virsutiniai uzdengia..

Svajaaa, nekankink, greiciau daryk fotosesija!
Atsakyti
Svajaaa, sveikinu clap.gif

Gal kas turit kokią nuorodą, kaip ta plokštelė atrodo g.gif
Atsakyti
[quote=ajaja,2010 06 03, 14:09]
asta_pasta na kaip sekasi su breketukais?? ziurejau tavo foto, nera ten pas tave labai taip baisu kaip tu anksciau buvai rasiusi. idek dar su breketukais foto 4u.gif

baik jau baik jau..nieko ten gero pas mane nebuvo, kramtydavau tik su viena puse, nes dantys nesueidavo..ir jau tas jų įstrižumas man nervus gadindavo..

na bet pradžia jau padaryta..vakar tai kaip krokodilas jaučiaus..tik išsišiepiu ir, atrodo, bėga tie breketai lauk iš burnos biggrin.gif biggrin.gif

šiaip po nakties lūpą labai nutrynė, na bet čia baika..

o šiaip tai galvojau, kad labiau stresuosiu dėl bendro vaizdo..man visiškai nulis emocijų, kad su priedas burnoj esu 4u.gif

prie progos kada nusifotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas doh.gif o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko 4u.gif
Dedu foto smile.gif
Likus dienai iki nuemimo.
user posted image
nuemus 4u.gif
user posted image
su plokstele:)
user posted image
o plokstele tokia,tik mano be jokiu spalvu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 03 birželio 2010 - 15:25
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17)

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
daugiau nieko negaliu pasakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sunshine*: 03 birželio 2010 - 15:25

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 06 03, 13:59)
uch..na jūs ir plepios:) tik dienelę kitą neapsilankyt i žiūrėk, jau vėluoji su naujienom wink.gif
labai džiugu girdėti, kad kažkas jau gali džiaugtis gražia šypsena  4u.gif

na o aš jau antra diena kaip su breketais  4u.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif man ir tas pats buvo kai nusisypsodavau ..bet buvau ismokus sypsotis kad ju nesimatytu lotuliukas.gif
dabar noriu nenoriu islenda.. blush2.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 17:17)
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas doh.gif o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko 4u.gif
Dedu foto smile.gif
Likus dienai iki nuemimo.
user posted image
nuemus 4u.gif
user posted image
su plokstele:)
user posted image
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif eiktusau kaip grazuu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu sveikinu sveikinu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
VVVAAAUUU.... ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:17)
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles...
user posted image

jetau kaip fainai, dantukai kaip perliukai wub.gif wub.gif o baltumas wub.gif

su plokstele normaliai atrodo, bet vistik ant gomurio plokstele irgi eina, bent jau pagal paveiksliuka taip atrodo?

o kodel tu butum nukandus vielute?? pas tave apatiniai dantukai eina iki pat virsutiniu virsaus (na is vidines puses) ar kaip??

kada dabar apacia nuims, rytoj?? irgi plokstele darys??
Atsakyti
As irgi tokiu dantuku noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 16:32)
jetau kaip fainai, dantukai kaip perliukai  wub.gif  wub.gif o baltumas  wub.gif

su plokstele normaliai atrodo, bet vistik ant gomurio plokstele irgi eina, bent jau pagal paveiksliuka taip atrodo?

o kodel tu butum nukandus vielute?? pas tave apatiniai dantukai eina iki pat virsutiniu virsaus (na is vidines puses) ar kaip??

kada dabar apacia nuims, rytoj?? irgi plokstele darys??

aciu wub.gif tikrai kazkaip dantys balti atrodo :)jo eina ant gomurio,bet visai normaliai ,galvojau bus baisiau,manau priprasiu(ne manau,o teks).Nukandusi ,nes kaip ir sakei,dantukai sukandus eina iki virsutiniu,apatiniais lieciu virsu,apacia nuims treciadieni pasirodo(maniau pirmadieni),klijuos vielute smile.gif
Papildyta:
aciu uz komplimentus,tikrai esu laiminga wub.gif
Atsakyti