Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 14:35)
na nelabai ka turiu papasakot ax.gif  sake kai nusiimsiu breketus nueit pakalbet su jos vyru odontologu jis paziures kokio dydzio fluoroze pas mane ir pasakys ka daryt imanoma.. nes sake viena mergaite irgi su fluoroze balino dantis tai jai viskas super gavos smile.gif
nesigyncisiu 4u.gif  nesu zinove ax.gif

Registruojuos naujoj temoj drinks_cheers.gif Ot aš kad priplepėjau thumbup.gif
Kavyte, labai labai džiagiuosi dėl tavęs, žinau kad ilgai laukei tu apačios 4u.gif
Shin, o gal galėtum papasakot, kas ta fluorozė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 14:05)
o kuom tau jis nepatiko?  ax.gif

Apskritai kaip žmogus nelabai ir prigąsdino, kad galiu atnešioti breketus, o sukandimo nepadarys, tipo dar tada papildomai operciją daryt.. Užtai ir noriu išgirsti kitų gydytojų nuomonę..
Papildyta:
QUOTE(lo-lo @ 2010 06 02, 14:23)
Taip  4u.gif Latkauskienė  thumbup.gif

Bet Vilniuje visą vasarą nėra vietų pas ją rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 02, 21:17)
Apskritai kaip žmogus nelabai ir prigąsdino, kad galiu atnešioti breketus, o sukandimo nepadarys, tipo dar tada papildomai operciją daryt.. Užtai ir noriu išgirsti kitų gydytojų nuomonę..

man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija schmoll.gif
o pas jus atviras sąkandis,ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 06 02, 13:58)
ajaja,man des ne breketus o herbsta kuri apie metus nesiosiu,o po to jau metus breketus,nes dantys nera labai kreivi(apatiniai labai minimaliai ir virsutinius dar truputuka patiesins). labai dziaugiuos kad breketus tik metus teks nesiot. is vis as savo problema visai kitaip isivaizdavau o pasirodo kad didziausia problema ne dantys o sakandis

Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det rolleyes.gif na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta. ax.gif Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L.
Kavyt, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geros zinios bigsmile.gif Sveikinu drinks_cheers.gif
P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype doh.gif
Pasiilgau visu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 06 02, 21:22)
man tai Latkauskienė pasakė,kad nėra kitos išeities kaip tik operacija schmoll.gif

Ne, sukandimas pas mane giluminis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 birželio 2010 - 20:51
QUOTE(natale @ 2010 06 02, 21:38)
Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  rolleyes.gif  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  ax.gif  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L.
Kavyt,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  geros zinios  bigsmile.gif  Sveikinu  drinks_cheers.gif
P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype  doh.gif
Pasiilgau visu  rolleyes.gif

O kaip faina,o kiek palauk nesiosi ji?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 06 02, 21:38)
Kartu desimes Herbsta,kita savaite ir man turetu gumytes det  rolleyes.gif  na bus pirmas vizitas is 3 per kuriuos uzdeda Herbsta.  ax.gif  Tik man nesiot trumpiau reikes, bent jau taip zadejo D.L.
Kavyt,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  geros zinios  bigsmile.gif  Sveikinu  drinks_cheers.gif
P.S. mazai bunu SM darbe nuo 8 iki 21 bunu, tai neturiu laiko su jumis paplepeti Skype  doh.gif
Pasiilgau visu  rolleyes.gif

mes ir taves pasiilgom !! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 06 02, 13:33)
Birželio 8 dieną užsirašiau pas ortodontę, jau klijuos apačią  smile.gif

o kaip smagu bigsmile.gif ..lauki turbut nerealiai ax.gif 4u.gif

QUOTE(Shin @ 2010 06 02, 14:52)
thumbup.gif  birzelio 15d as jau su holivudine sypsena busiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  klijuosim vielutes ir apacioj ir virsuj smile.gif sake kam dejo ploksteles tai beveik visiems teko is naujo tvarkyt dantukus.. tai vielute zymiai geriau mirksiukas.gif  o dar labiau pradziugino kad galimas variantas man bus turet baltus dantukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif na va ..puikios naujienos 4u.gif kad tik pavyktu ..
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 06 02, 21:22)

nemaišau, pas Stomą dėjotės? Tai Latkauskienė pasakė, kad padės tik operacija? O ką Stoma sakė tuomet? smile.gif
Atsakyti
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif thumbup.gif zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma wub.gif wub.gif cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
1 val vyksiu pasiimti plokstele,kuria nesiosiu metus istisai,paskui naktimis,nes kitaip dantys gris atgal.Vielutes virsuje neklijuoja,nes nukasiu as ja(taip ir maniau).Plokstele pati nebjauri,nes ant gomurio niekas nesideda,bent jau taip manau(rode ja),klause kokios noriu,tai kazkokia uzrase,kad kuo maziau matytusi,nepamenu kaip vadinasi doh.gif Dar atsirado skylute nuo ziedo ir vel higiena daryt,nors pirmadieni dare,nes po ziedu yra akmenu,paprasyisu savo odontologes,kad ten pavalytu ir viskas smile.gif Ka reiks atsisveikinti su liniuote rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 03 birželio 2010 - 08:50
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 02, 17:14)
Registruojuos naujoj temoj  drinks_cheers.gif Ot aš kad priplepėjau  thumbup.gif
Kavyte, labai labai džiagiuosi dėl tavęs, žinau kad ilgai laukei tu apačios 4u.gif
Shin, o gal galėtum papasakot, kas ta fluorozė?  g.gif

Dantų fluorozė – tai biogeocheminės kilmės liga, kai dėl ilgalaikio fluoro veikimo padidintomis dozėmis yra pakenkiami danties audiniai, jų formavimosi ir vystymosi metu. cia moksliskai smile.gif dauguma pajuryje gyvenanciu zmogeliuku tuom serga, nes cia vandeni labai daug fluoro.. dantukai atrodo demeti..albume musu jei gerai paziuresi i mano dantis tai matosi kaip jie atrodo..

QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 09:41)
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif  thumbup.gif zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma wub.gif  wub.gif cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
1 val vyksiu pasiimti plokstele,kuria nesiosiu metus istisai,paskui naktimis,nes kitaip dantys gris atgal.Vielutes virsuje neklijuoja,nes nukasiu as ja(taip ir maniau).Plokstele pati nebjauri,nes ant gomurio niekas nesideda,bent jau taip manau(rode ja),klause kokios noriu,tai kazkokia uzrase,kad kuo maziau matytusi,nepamenu kaip vadinasi doh.gif Dar atsirado skylute  nuo ziedo ir vel higiena daryt,nors pirmadieni dare,nes po ziedu yra akmenu,paprasyisu savo odontologes,kad ten pavalytu ir viskas smile.gif Ka reiks atsisveikinti su liniuote rolleyes.gif

oooo sveikinu thumbup.gif laukiu ir as to jausmo bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 09:41)
Na panos,as jau be virsutiniu breketu thumbup.gif  thumbup.gif zinokit sunku apsakyti jausma ka jauciu,tai neimanoma wub.gif  wub.gif cia kazkas nearelaus,deciaus dar breketus milijona kartu,kad isvysciau toki vaiza,tiesiog dziaugiuosi be galo be krasto wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai didziausi 4u.gif Kaip smagu nuo ryto toki nuotaikinga posta perskaityt wub.gif wub.gif wub.gif Dabar belieka tik palinket, kad dantukai tavo isitvirtintu kaip reikiant ir ne krust is savo vietos 4u.gif
Atsakyti