Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 17:49)
tai jo, butinai  4u.gif
jei nepriestarausi del autoriniu teisiu tai gal ir idesim tavo dantukus i pirma puslapiuka kitoj temoj. pagalvok apie tai  4u.gif

tu tai dar jauna, o va kur AS buvau, kad anksciau nesidejau ??? g.gif

nepriestarauju tikrai,butu dziugu ,gaila,kad neturiu senos foto,gal iki to gausiu,paprasyisu,kad atsiustu ir kaip pavyzdi galesi ideti 4u.gif
jo ,kai pagalvoju kai tiek laiko lauki,kompleksuoji ir nieko nedarom,tai pyktis ant saves ima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17)

Fantastiška šypsena wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 02, 22:01)
O kaip faina,o kiek palauk nesiosi ji?smile.gif

Pradzioj sake 6 men, dabar apie 8 men kalba. ax.gif
Svajaaa, sveikinu bigsmile.gif kaip grazuuuu 4u.gif
Shin, tau reikia naudot pasta be fluoro, kur kazkada Kavyte siule mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 06 03, 18:29)
Pradzioj sake 6 men, dabar apie 8 men kalba.  ax.gif 
Svajaaa, sveikinu  bigsmile.gif  kaip grazuuuu  4u.gif
Shin, tau reikia naudot pasta be fluoro, kur kazkada Kavyte siule  mirksiukas.gif

Tai nesiosim kartu ir kentesim,tu herbsta,as plosktele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 14:49)
tu tai dar jauna, o va kur AS buvau, kad anksciau nesidejau ??? g.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:52)
jo ,kai pagalvoju kai tiek laiko lauki,kompleksuoji ir nieko nedarom,tai pyktis ant saves ima smile.gif

na bet, mergaites, leiskit isiterpti - cia gi nemazi pinigai iseina sypsenai dailinti? as jau irgi kelis metus svajoju, moraliskai pribrendau ir pradejau ieskotis info... tik beda, kad jusu tiek daug temu jau prirasyta biggrin.gif kimbu i skaityma ir tikiuosi greitai galesiu jungtis prie jusu burelio ax.gif sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 06 03, 18:35)
na bet, mergaites, leiskit isiterpti - cia gi nemazi pinigai iseina sypsenai dailinti? as jau irgi kelis metus svajoju, moraliskai pribrendau ir pradejau ieskotis info... tik beda, kad jusu tiek daug temu jau prirasyta  biggrin.gif kimbu i skaityma ir tikiuosi greitai galesiu jungtis prie jusu burelio ax.gif sekmes visoms!

Na taip nemazi,bet as manau geriau pataupyti,negu kompleksuoti 4u.gif O jei kas konkreciai domina ,tai kaluskit,nes tmu laaabai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 06 03, 18:29)
Pradzioj sake 6 men, dabar apie 8 men kalba.  ax.gif 
Svajaaa, sveikinu  bigsmile.gif  kaip grazuuuu  4u.gif
Shin, tau reikia naudot pasta be fluoro, kur kazkada Kavyte siule  mirksiukas.gif

tai jau pasta nepades daba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 06 03, 18:48)
tai jau pasta nepades daba smile.gif

esu maciusi mergaite,kaip su tavo dantimis,kazka jai mano odontologe irgi dare:)o nuo ko cia taip atsiranda?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 03, 18:06)
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17)

Fantastiška šypsena wub.gif wub.gif

aciu,ledas biggrin.gif
Atsakyti
Man tai ortodontė išvis liepė naudot pastą su kuo daugiau fluoro.. doh.gif na bet manau pastose vis tiek tas fluoro kiekis subalansuotas yra, kad nepakenkt.. smile.gif

Svajaaa, nors jau daugybę komplimentų išklausei - nereali šypsena tavo wub.gif ech, baltas pavydas graužia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 03, 19:02)
Man tai ortodontė išvis liepė naudot pastą su kuo daugiau fluoro..  doh.gif na bet manau pastose vis tiek tas fluoro kiekis subalansuotas yra, kad nepakenkt..  smile.gif

Svajaaa, nors jau daugybę komplimentų išklausei - nereali šypsena tavo  wub.gif ech, baltas pavydas graužia  biggrin.gif

labai aciu,taip faina tiek sveikinimu isgirsti wub.gif sulauksit ir jus galo ir visos busime grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 17:07)

tu cia pas mus toks pirmas aktyvus holivudas, nes dauguma paneliu kuriom nueme iki siol nelabai daznai i foruma uzsukdavo, tik pasakydavo kad nueme ir viskas. o tu saunuole, issamiai viska papasakojai, parodei, visu smalsuma numalsinai, visos patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 19:14)
tu cia pas mus toks pirmas aktyvus holivudas, nes dauguma paneliu kuriom nueme iki siol nelabai daznai i foruma uzsukdavo, tik pasakydavo kad nueme ir viskas. o tu saunuole, issamiai viska papasakojai, parodei, visu smalsuma numalsinai, visos patenkintos  thumbup.gif

nes nenoriu atsizadet jusu,gi visos kartu bendravom,gyvenom tuo laukimu,smagu pasidziaugti su visomis 4u.gif
Atsakyti