Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 24-ta tema :)

QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 16:17)
Labutis,buvau isvaziavusi ploksteles,tai atsiprasau,kad kankinau,nuemimas bjaurus,kai grezia nuimt klijus,ne koks malonumas doh.gif o paciu breketu nulauzimas pora minuciu ir nebeliko 4u.gif
Dedu foto smile.gif

Oj kaip fainiai wub.gif Sveikinu, žinau kokia tau laiminga diena ir.... dienos smile.gif
Nu metalinius tai paprasta, o keramiką bjauriau nuiminėt rolleyes.gif Ji išsitaško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:40)
aciu wub.gif tikrai kazkaip dantys balti atrodo :)jo eina ant gomurio,bet visai normaliai ,galvojau bus baisiau,manau priprasiu(ne manau,o teks).Nukandusi ,nes kaip ir sakei,dantukai sukandus eina iki virsutiniu,apatiniais lieciu virsu,apacia nuims treciadieni pasirodo(maniau pirmadieni),klijuos vielute smile.gif
Papildyta:
aciu uz komplimentus,tikrai esu laiminga wub.gif

o kaip sekasi su plokstele kalbeti? svepluoji ar nea? siaip tai aisku priprasi ir net nesijaus. pirmas kelias dienas tik bus keista. galesi mums pasakoti po to ir duoti patarimu is patirties.
tai kad ir yra jie balti. man ta vidurine nuotrauka kokia grazi sakes, kur be breketu ir be ploksteles wub.gif
nesake, kada turesi vel gyd pasirodyti jau kai nuims ir apatinius??

o tau gipsiniu antspaudu neatidave?? na kuriuos nueme pries pradedant gydyma?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 16:49)
o kaip sekasi su plokstele kalbeti? svepluoji ar nea? siaip tai aisku priprasi ir net nesijaus. pirmas kelias dienas tik bus keista. galesi mums pasakoti po to ir duoti patarimu is patirties.
tai kad ir yra jie balti. man ta vidurine nuotrauka kokia grazi sakes, kur be breketu ir be ploksteles  wub.gif
nesake, kada turesi vel gyd pasirodyti jau kai nuims ir apatinius??

o tau gipsiniu antspaudu neatidave?? na kuriuos nueme pries pradedant gydyma?

svepluoju,ypac kai kalbu kokiu telefonu ir atrodo klausausi savo balso ka kalbu ir keista girdeti,bet tikiuosi greit priprasiu rolleyes.gif ne dar nesake,matyt kai apatinius nuims,tada pasakys kada atvykti :)dare anspaudus ,vos ne vemiau,kaip slykstu,ne tas zodis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 14:52)
svepluoju,ypac kai kalbu kokiu telefonu ir atrodo klausausi savo balso ka kalbu ir keista girdeti,bet tikiuosi greit priprasiu rolleyes.gif ne dar nesake,matyt kai apatinius nuims,tada pasakys kada atvykti :)dare anspaudus ,vos ne vemiau,kaip slykstu,ne tas zodis doh.gif  doh.gif  doh.gif

priprasi priprasi irnesakyk.gif

dabar dare ar pries pradedant gydma?? o tau tu maketu neatidave ar atiduos kai jau apatinius nuims?

Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 16:58)
priprasi priprasi   irnesakyk.gif

dabar dare ar pries pradedant gydma?? o tau tu maketu neatidave ar atiduos kai jau apatinius nuims?

dare ir pries gydyma ir siandien,prasiau,kad parodytu,nebuvo laiko,treciadieni parodys,tai gal ir atiduos ,nebent jiems jie reikalingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 15:01)
dare ir pries gydyma ir siandien,prasiau,kad parodytu,nebuvo laiko,treciadieni parodys,tai gal ir atiduos ,nebent jiems jie reikalingi smile.gif

jetau kiek dizaugsmo, as nezinociau ka ir veikti su tais "naujais" dantim smile.gif ar jau draugas mate????
Atsakyti
O pats nuemimas nebaisus,su replytem juos nulauzia visus ,ziedai sunkiai nusiima,tai nemalonu,paskui su graztu kiekviena danti grezia,kad nuvalytu klijus,tikrai nekoks jausmas,bet istvert imanoma,gal kiek sunkiau jei jautrus dantukas na ir paskui su pasta nupoliruoja,muztrukau kazkur 30 min smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 17:05)
jetau kiek dizaugsmo, as nezinociau ka ir veikti su tais "naujais" dantim  smile.gif  ar jau draugas mate????

Jo,ryte grizau,jis miegojo,pabudo pasiziurejo,nusipsyojo ir vel uzmigo.Paskui atsikele ir visa laika ziuri i mane,sakau purvina gal?sako ne,i dantius ziuriu,paskui varem pavalgyti,sako tavo dantys dabar sviecia labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 15:07)
Jo,ryte grizau,jis miegojo,pabudo pasiziurejo,nusipsyojo ir vel uzmigo.Paskui atsikele ir visa laika ziuri i mane,sakau purvina gal?sako ne,i dantius ziuriu,paskui varem pavalgyti,sako tavo dantys dabar sviecia labai  biggrin.gif

na jei virs pusantru metu mate tave su breketukais, tai aisku dabar jam keista, turbut atsiziureti i tave negali, galvoja "dar karta isitikinau kad draugauju su pacia graziausia mergina pasaulyje" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 06 03, 17:14)
na jei virs pusantru metu mate tave su breketukais, tai aisku dabar jam keista, turbut atsiziureti i tave negali, galvoja "dar karta isitikinau kad draugauju su pacia graziausia mergina pasaulyje"  wub.gif

aciu tau labai uz tokius grazius zodzius,nemaniau,kad sypsena tike suteikia laimes,kur as anskciau buvau,kad nesidejau doh.gif kitam sarasiuke jau mane i trauk i holyyyyvudine sypsena 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Svajaaa kokis grozis wub.gif wub.gif wub.gif tik keista kad neiskart nueme visus breketus g.gif man tai per dvi val nuims ir virsu ir apacia.. kazi kodel taip skirtingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2010 06 03, 17:35)
Svajaaa kokis grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif  tik keista kad neiskart nueme visus breketus g.gif  man tai per dvi val nuims ir virsu ir apacia.. kazi kodel taip skirtingai? g.gif

nezinau,neklausiau,nes per daug laiminga buvau biggrin.gif aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 06 03, 15:17)
aciu tau labai uz tokius grazius zodzius,nemaniau,kad sypsena tike suteikia laimes,kur as anskciau buvau,kad nesidejau doh.gif kitam sarasiuke jau mane i trauk i holyyyyvudine sypsena 4u.gif  wub.gif

tai jo, butinai 4u.gif
jei nepriestarausi del autoriniu teisiu tai gal ir idesim tavo dantukus i pirma puslapiuka kitoj temoj. pagalvok apie tai 4u.gif

tu tai dar jauna, o va kur AS buvau, kad anksciau nesidejau ??? g.gif
Atsakyti