Gal zinote koki gera tusa kad butu efektas panasus kaip Lancome hypnose tik pigesnis butu? MAn Lancome hypnose labai labai, pailgna patankina , blaxtienos super atrodo ir pakankamai naturaliai, noeciau kazko tokio, tik dbr jau gaila 100 lt, noreciau pigesnio kokio

QUOTE(Dolita @ 2010 08 17, 08:27)
Gal zinote koki gera tusa kad butu efektas panasus kaip Lancome hypnose tik pigesnis butu? MAn Lancome hypnose labai labai, pailgna patankina , blaxtienos super atrodo ir pakankamai naturaliai, noeciau kazko tokio, tik dbr jau gaila 100 lt, noreciau pigesnio kokio 

Atsisiųskit Lancome iš feelunique.com- kainuos 65 Lt su siuntimu

QUOTE(supere @ 2010 08 17, 08:38)
Pažiūrėjau tą tinklapį - tai kainos visai malonios

Ten, kaip supratau, siuntimas nekainuoja?
QUOTE(erika08 @ 2010 08 17, 10:01)
Pažiūrėjau tą tinklapį - tai kainos visai malonios

Taip, nekainuoja

QUOTE(vetruze @ 2010 08 12, 17:30)
blackout fiksuoja ta parietima pacios blakstienos,todel iskart atrodo graziau
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 14, 05:34)
na ne kažką man tas Diorshow blackout..visiškas pravalas. žinot, man net TBS tušas geriau dažo.. na tikiuos kad dėl to jog šviežias. visų pirma labai teplus <...>
Sveikos, prašau patarimo

Isbandziau Essence tusa Multi action, neblogas! Rekomenduoju!! Ilgina, nesulipina, gerai nusivalo, be to pigus
Papildyta:
Masterpiece Max neblogas, bet ir Essence tusas geras. Labiau praigina blasktienas Essence tusas.
Papildyta:
Masterpiece Max neblogas, bet ir Essence tusas geras. Labiau praigina blasktienas Essence tusas.
Sveikos! o kaip jums Lorealio Volume million lashes? noriu sulaukti jusu atsiliepimu apie ji
QUOTE(Sajurre @ 2010 08 17, 14:14)
Sveikos, prašau patarimo
Esu Max Factor tušų fanė, jau ilgą laiką naudoju Max Factor Masterpiece Max, kuris yra tikrai neblogas. Bandžiau pakeisti į False Lash Effect, bet šis man nei kiek neprilipo. Bet dabar norėčiau pabandyti kažką naujo (aišku dar geresnį nei Max Factor Masterpiece Max
) - tušą, kuris ilgintų, tankintų ir ryškiai juodai dažytų, bet svarbiausia NEBŪTŲ SKYSTAS, nes naudoju blakstienų rietiklį ir jei tušas skystas jos iškart nulėpsta
Jau apsidžiaugiau radusi gerą atsiliepimą apie Dior blackout, kad jis fiksuoja, bet paskui einantis komentaras priešingai teigė, kad jis skystas. Tai susipainiojau dabar... Gal Lancome Hypnose galėtų prilygti Max Factor Masterpiece Max ? Prašau pagalbos ir iš anksto dėkoju 

Man asmeniskai tiek Dios Show, tiek Lancome Hypnose nenutysdavo blakstienu

QUOTE(drauge1 @ 2010 08 17, 10:20)
Tai reikės bandyti parsisiųsti Lancome "Hypnose" tušą. Kainytė gaunasi virš 60 Lt.

QUOTE(Sajurre @ 2010 08 17, 14:14)
Sveikos, prašau patarimo
Esu Max Factor tušų fanė, jau ilgą laiką naudoju Max Factor Masterpiece Max, kuris yra tikrai neblogas. Bandžiau pakeisti į False Lash Effect, bet šis man nei kiek neprilipo. Bet dabar norėčiau pabandyti kažką naujo (aišku dar geresnį nei Max Factor Masterpiece Max
) - tušą, kuris ilgintų, tankintų ir ryškiai juodai dažytų, bet svarbiausia NEBŪTŲ SKYSTAS, nes naudoju blakstienų rietiklį ir jei tušas skystas jos iškart nulėpsta
Jau apsidžiaugiau radusi gerą atsiliepimą apie Dior blackout, kad jis fiksuoja, bet paskui einantis komentaras priešingai teigė, kad jis skystas. Tai susipainiojau dabar... Gal Lancome Hypnose galėtų prilygti Max Factor Masterpiece Max ? Prašau pagalbos ir iš anksto dėkoju 

Man asmeniskai Lancome Hypnose tusas visiskai nieko ypatingo ir Max Factor jam tikrai nei kiek nenusileidzia. Vienintelis skirtumas tarp ju - kaina

QUOTE(*moon* @ 2010 08 17, 18:15)
Man asmeniskai Lancome Hypnose tusas visiskai nieko ypatingo ir Max Factor jam tikrai nei kiek nenusileidzia. Vienintelis skirtumas tarp ju - kaina 

Nu bet Max Factor kainuoja 50 Lt, o Hypnose 60, tai ar cia didelis skirtumas?

QUOTE(*moon* @ 2010 08 17, 17:15)

Na čia, žinai, kaip kam atrodo

Kokiais 2003 m., dar būdama studentė, nusipirkau Loreal "Lash architect". Ir jau daug metų dažausi kasdien blakstienas vien su šituo tušu, nes jis man nerealiai patiko ir patinka, nes dar ir dabar kosmetinėje jį turiu. Bet va, gavau dovanų YSL tušą "Mascara volume effet faux cils"ir pamėgtą Loreal tušą padėjau giliau į kosmetinę. YSL tušas - aišku jis brangesnis, maloniau kvepia, jo pakuotė prabangi ir jis tikrai geresnis, bet, mano nuomone, jis nėra labai jau žymiai geresnis už tą Loreal tušą, kurį naudojau eilę metų. Blakstienos praktiškai atrodo taip pat. Dabar norisi išbandyti ir tą Lancome Hypnose, nes girdėjau apie jį gerų atsiliepimų