Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Sunreja @ 2010 08 17, 18:38)
Nu bet Max Factor kainuoja 50 Lt, o Hypnose 60, tai ar cia didelis skirtumas?  smile.gif

Bet ne Kristianoj 'hypnose' 60Lt rolleyes.gif Jei jau lygint, tai reiketu viska pagal viena mata lygint: arba pagal tai, po kiek pigiau galima gaut, arba jau realias parduotuvines kainas. Pvz JAV L'oreal tusai iki $10, Dior ir pan apie $30 - na tai jau trigubai daugiau. Bet pigiau galima rast tiek viena, tiek kita. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 18, 02:58)
Bet ne Kristianoj 'hypnose' 60Lt  rolleyes.gif Jei jau lygint, tai reiketu viska pagal viena mata lygint: arba pagal tai, po kiek pigiau galima gaut, arba jau realias parduotuvines kainas. Pvz JAV L'oreal tusai iki $10, Dior ir pan apie $30 - na tai jau trigubai daugiau. Bet pigiau galima rast tiek viena, tiek kita. wink.gif

Vat butent, jei noresi, rasi ir Dior, ir Lancome pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2010 08 17, 14:50)
Sveikos! o kaip jums Lorealio Volume million lashes? noriu sulaukti jusu atsiliepimu apie ji

Kaip tik pradejau ji naudoti. Nu zinokit man jis nepatiko, cia gal patiks toms, kam patinka naturalesnes blakstienos. kadangi man labiau tokios riebios patiko, tai jis schmoll.gif Aisku graziai atskiria, bet padaro tokias pavienes ir kaip reklamuoja, kad 3 kartus pastorina, tai taip nera. taip pat nei trupucio nepailgina, tai netiks turincioms trumpas blakstinas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drauge1: 18 rugpjūčio 2010 - 12:09
Ateinu ir as viena tusa isgirti 4u.gif Pirkdama CLARINS prekiu,gavau clarins wonder perfect mascara tuso miniuka.Nezinau,as kiek tusu isbandziusi,tai sis mano didziausias atradimas.Labai patiko,sepetelis puikiai tepa,nesulipdo blakstienu,labai ilgai islieka,nenutrupa,o svarbiausia,blakstienas taip graziai patankina ir padaro tokias ilgas.Kai pabaigsiu miniuka,tikrai pirksiu nauja,nes tai geriausias tusas toki esu kadanors turejusi.10 balu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 08 17, 22:02)
Na čia, žinai, kaip kam atrodo  4u.gif
Kokiais 2003 m., dar būdama studentė, nusipirkau Loreal "Lash architect". Ir jau daug metų dažausi kasdien blakstienas vien su šituo tušu, nes jis man nerealiai patiko ir patinka, nes dar ir dabar kosmetinėje jį turiu. Bet va, gavau dovanų YSL tušą "Mascara volume effet faux cils"ir pamėgtą Loreal tušą padėjau giliau į kosmetinę. YSL tušas - aišku jis brangesnis, maloniau kvepia, jo pakuotė prabangi ir jis tikrai geresnis, bet, mano nuomone, jis nėra labai jau žymiai geresnis už tą Loreal tušą, kurį naudojau eilę metų. Blakstienos praktiškai atrodo taip pat. Dabar norisi išbandyti ir tą Lancome Hypnose, nes girdėjau apie jį gerų atsiliepimų  biggrin.gif

Na zinokite man YSL Mascara volume effet faux cils daug labiau patiko uz Hypnose ju gal kokius 6 esu sunaudojus doh.gif tik va vienintelis ju minusas kad greitai isdziusta doh.gif
Atsakyti
nenorejau kurti atskiros temos, tad pasibedavosiu cia... nesuprantu kas nutiko mano blakstienoms.. verysad.gif unsure.gif niekada neturejau graziu blakstienu, bet paskutiniu metu man jos visai nutriuso, sutrumpejo, ir kas baisiausia kiekviena blakstiena i skirtingas puses ir kampus ziuri, dar baisiau atrodo tusu padazius, tada dar labiau isryskeja kokios jos baisios patapo: atrodo kaip nupesiotos, apkarpytos, nukirstos blakstienos doh.gif siurpus vaizdas.. doh.gif net tusas ju nesutvarko, neuzfiksuoja..padazau, o jos vistiek nulinkusios, beformes, issitarsiusios..
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 08 18, 16:56)
nenorejau kurti atskiros temos, tad pasibedavosiu cia...

Koki tusa naudoji? Gal neseniai pakeietei?
Mano irgi pasilpo, ne tokia situacija kaip kad tu aprasei, bet, zodziu, irgi suprastejo. Nebandei tepti ricinu aliejumi blakstienu? Neapleidus ir ilgiau patepliojus, manau butu rezultatas.
Tau ir kitoms likimo draugems: tema apie blakstienu stiprinima ir straipsnis apie blakstienas ir dar 1 My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 rugpjūčio 2010 - 16:16
*moon*, o kuo YSL geresnis uz Lancome? Hypnose naudoju jai n-taji, tinka, nors kuo toliai-tuo mazesnis ispudis. Galvoju gal pabandyt verta?
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2010 08 18, 18:19)
*moon*, o kuo YSL geresnis uz Lancome? Hypnose naudoju jai n-taji, tinka, nors kuo toliai-tuo mazesnis ispudis. Galvoju gal pabandyt verta?

Na man YSL daug labiau isiilgina ir istankina blakstienas ir kuo daugiau tepi tuo jos ispudingesnes darosi, zodziu vos ne kaip priklijuotos. Manau ne veltui jis pirmoje geriausiu tusu vietoje figuruoja, kiek teko anksciau dometis. Na o Hypnose nzn man eilinis tusas niekuo nesiskiriantis nuo Lorealio ar Max Factor. Tai va, bet cia tik mano nuomone, gal kitoms atrodo kitaip...
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 08 18, 16:56)
nenorejau kurti atskiros temos, tad pasibedavosiu cia... nesuprantu kas nutiko mano blakstienoms.. verysad.gif  unsure.gif  niekada neturejau  graziu blakstienu, bet paskutiniu metu man jos visai nutriuso, sutrumpejo, ir kas baisiausia kiekviena  blakstiena i skirtingas puses ir kampus ziuri, dar baisiau atrodo tusu padazius, tada dar labiau isryskeja kokios jos baisios patapo: atrodo kaip nupesiotos, apkarpytos, nukirstos blakstienos doh.gif  siurpus vaizdas.. doh.gif net tusas ju nesutvarko, neuzfiksuoja..padazau, o jos vistiek nulinkusios, beformes, issitarsiusios..

Keiskit akiu makiazo valikli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 18, 16:11)
Koki tusa naudoji? Gal neseniai pakeietei?
Mano irgi pasilpo, ne tokia situacija kaip kad tu aprasei, bet, zodziu, irgi suprastejo. Nebandei tepti ricinu aliejumi blakstienu? Neapleidus ir ilgiau patepliojus, manau butu rezultatas.
Tau ir kitoms likimo draugems: tema apie blakstienu stiprinima ir straipsnis apie blakstienas ir dar 1 My Webpage

jau gal puse metu naudoju maxfactor tusus, ir kas vakara tepu blakstienytes ricinu aliejumi, na man poveikio jokio, blakstienos tik dar labiau nutriuso, net nezinau kame cia gali buti reikalas... g.gif
Papildyta:
Keiskit akiu makiazo valikli  4u.gif

tai kad as akiu makiazo valiklio isvis nenaudoju, tusa valau vandeniu ir/arba naturaliais aliejais, pvz alyvuogiu .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 08 19, 09:05)
tai kad as akiu makiazo valiklio isvis nenaudoju, tusa valau vandeniu ir/arba naturaliais aliejais, pvz alyvuogiu .. g.gif

Tada nzn net, matyt is vidaus kazkas negerai... unsure.gif
Atsakyti