Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Perskaičiau beveik visą temą, bet vistiek nežinau ką rinktis. Kadangi Parfum Express'e nuolaidos, o naujo tušo verkiant reikia, tai klausiu patarimo, kurį rinktis, kad blakstienos būtų storos ir ryškiai juodos?
MF- masterpiece max
MF-false lash effect
MF-2000calorie curved
Apie paskutinįjį atsiliepimų beveik nemačiau, o būtų įdomu išgirsti nuomonę, nes dabar jis iš visų šių trijų tušų pigiausias. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 08 19, 10:47)
Perskaičiau beveik visą temą, bet vistiek nežinau ką rinktis. Kadangi Parfum Express'e nuolaidos, o naujo tušo verkiant reikia, tai klausiu patarimo, kurį rinktis, kad blakstienos būtų storos ir ryškiai juodos?
MF- masterpiece max
MF-false lash effect
MF-2000calorie curved
Apie paskutinįjį atsiliepimų beveik nemačiau, o būtų įdomu išgirsti nuomonę, nes dabar jis iš visų šių trijų tušų pigiausias.  4u.gif

Pirma arba antra varianta mirksiukas.gif Man isvis 2000 calorie geriausias tusas,kazkada bandziau ir su lenktu sepeteliu, tai efektas buvo toks pat geras kaip ir su paprastu,bet man paprastas sepetelis labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 19, 09:09)
Tada nzn net, matyt is vidaus kazkas negerai...  unsure.gif

Tai jau tikriausiai, gal kraujas pasilpes ar pan., sunku pasakyt g.gif
gal pagooglink, kas galetu buti, kad blakstienos taip silpsta ir neprosal pas gyd. butu uzsukti.

QUOTE(salutvera @ 2010 08 19, 11:47)
Perskaičiau beveik visą temą, bet vistiek nežinau ką rinktis.

rinkciaus 2000calorie
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 08 19, 11:47)

Siūlyčiau 2000 calorie curved, labai gražiai padažo ir pariečia blakstienas wub.gif
Atsakyti
gal kas žinote kur pigiau gauti estelauder firmos tušų ar kt. geresnės firmos pvz lancome?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 08 19, 16:53)
gal kas žinote kur pigiau gauti estelauder firmos tušų ar kt. geresnės firmos pvz lancome?

Berods praeitame psl. merginos minejo, kad siunciasi lancome, gaunasi apie 65lt. Perversk paskutinius psl., pasiskaityk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 08 18, 13:43)
Na zinokite man YSL Mascara volume effet faux cils daug labiau patiko uz Hypnose ju gal kokius 6 esu sunaudojus  doh.gif tik va vienintelis ju minusas kad greitai isdziusta  doh.gif

g.gif dabar jau suabejojau, ar iš vis man verta tą Hypnose imti ...... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2010 08 19, 10:47)
MF- masterpiece max
MF-false lash effect
MF-2000calorie curved
Apie paskutinįjį atsiliepimų beveik nemačiau, o būtų įdomu išgirsti nuomonę, nes dabar jis iš visų šių trijų tušų pigiausias.  4u.gif

As bandziau MasterpieceMax ir False lash effect. Masterpiece Max geresnis
Atsakyti
ateinu pagirt sito tuso
user posted image
nu kaip graziai padaze, patankino super thumbup.gif , ir kaina gera, gal truputi pailgint daugiau gal truputi galetu, bet seip thumbup.gif , 10balu
Atsakyti
Shemsa, o kokio gamintojo šis tušas?
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 08 20, 13:50)
Shemsa, o kokio gamintojo šis tušas?

prestige
Atsakyti
as turiu prestige "multi action " tusa, padazo gal ir nieko, bet ant blakstienu jauciasi toks sunkumas, grynai lyg apkrautos blakstienos tusu, sunku net mirkseti, sakau gal akys prie jautresniu mano... g.gif bet tai nuo kitu brangesniu tusu man to nesijaucia.

beje gal galetumet rekomenduoti koki tusa guminiu sepeteliu? nes butent tik gumianiai sepetelliai man nesulipina blakstienu ir nepalieka gumuleliu.?

siaip pastebejau, kad labai suprastejo tusu kokybe droge perkant pvz, nesenai nusipirkau keleta, kuriuos esu seniau turejusi, ir praktiskai abu reikejo simesti, nes ne daze, o tiesiog krove kose ir lipino..
nenuostabu, juk treciosioms salims atskirai gaminama beveik visa kosmetika.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 20 rugpjūčio 2010 - 15:03