Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 22, 08:59)

dėkui už nuomonę 4u.gif Aš jo jau nebenoriu. Reklama labai graži buvo biggrin.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 08 22, 12:30)
Na kaip ir visi cia tokia tusai iki $10 - bet butent sio JAV parduotuvese nera (Rimmel isvis ne visur yra stendas net tos pacios parduotuves padaliniuose). Sita siunciausi is ebay, tai gavosi $3.50 su siuntimu - nebus gaila, jei ir nepasitaisys su tuo lenkimu (nors tikiuosiu, kad kaip HR praejus kuriam laikui susitvarke, taip ir sis susitvarkys).

Pigiai pirkai. Pažiūrėsiu kiek pas mus parduotuvėse jis. Pabandžius parašyk atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
gal kam teko naudoti Bodyshopo tušą? kokie atsiliepimai?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 08 17, 17:15)
Man asmeniskai Lancome Hypnose tusas visiskai nieko ypatingo ir Max Factor jam tikrai nei kiek nenusileidzia. Vienintelis skirtumas tarp ju - kaina  doh.gif

Idomiai cia g.gif . As negaliu naudot Max Factor tusu, mano akys pradeda asarot nuo jo. Nors jau esu galybe gamintoju tusu ismeginusi, tik vieninteliai Max Factor netiko. O kaip tik gundausi nusipirkti Lancome Hypnose blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2010 08 23, 15:19)
  As negaliu naudot Max Factor tusu, mano akys pradeda asarot  nuo jo. Nors jau esu galybe gamintoju tusu ismeginusi, tik vieninteliai Max Factor netiko. O kaip tik gundausi nusipirkti Lancome Hypnose  blink.gif .

Nuo visų MF ašaroja? Man tik nuo waterproof būtent šios firmos. O neatsparūs vandeniui man visi buvo labai liuks, kiek turėjus.
Lancome Hypnose mano draugė labai išgyrė ir jos blakstienos atrodo super su juo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2010 08 23, 17:35)
Nuo visų MF ašaroja? Man tik nuo waterproof būtent šios firmos. O neatsparūs vandeniui man visi buvo labai liuks, kiek turėjus.
Lancome Hypnose mano draugė labai išgyrė ir jos blakstienos atrodo super su juo  wub.gif

O man Lancome Hypnose visiskai nepatiko schmoll.gif Atrodo kad tusas niekada neisdziusta ant blakstienu. toks nemalonus jausmas juo pasidazius.

As vel pasikartosiu, nes niekas neatsiliepe blush2.gif Ar esate kuri bandziusi Dior show unlimited tusa? Jis turetu buti ilginantis ir uzrieciantis.
O ka pasakytumete apie Diorshow tusa? Nesu bandziusi nei vieno Dior tuso, todel labai noreciau isigyti. Mano blakstienos trumpos, tai noriu ilginancio ir rieciancio, o jei dar ir storintu is viso butu super thumbup.gif
Atsakyti
zivily, Dior tušo aplamai jokio nesu turėjus.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2010 08 23, 08:51)
Pigiai pirkai. Pažiūrėsiu kiek pas mus parduotuvėse jis. Pabandžius parašyk atsiliepimus  4u.gif

Nu jo, pigiai labai gavosi. Uztai ispakavus ir paglaovjau, kad gal koks pradarytas buves (del to sausumo ispudzio), na bet supakuotas buvo kai gavau ir aisku dazo ne kaip padziuves tusas. smile.gif O del tolimesniu ispudziu, tai pasidalinsiu veliau. Pirminiai nesikeicia, tusas puikus (isskyrus tuos galiukus), bet kolkas padedu i stalciuka kokiai savaitelei ir taip bandysiu po truputi kada jis pageres.
Atsakyti
as turiu DIORSHOW ICONIC EXTREME tai man pats geriausias,o pries si turejau DIORSHOW melynoj tubelej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2010 08 23, 15:40)
gal kam teko naudoti Bodyshopo tušą? kokie atsiliepimai??  smile.gif

Turejau TBS Divide and Multipy user posted image
su guminiu sepeteliu. Daze neypatingai, taip naturaliai: siek tiek pailgina, nesulipina blakstienu. Daugiau nieko apie ji neprisimenu smile.gif
QUOTE(zivily @ 2010 08 23, 18:09)
As vel pasikartosiu, nes niekas neatsiliepe blush2.gif  Ar esate kuri bandziusi Dior show unlimited tusa? Jis turetu buti ilginantis ir uzrieciantis.
O ka pasakytumete apie Diorshow tusa? Nesu bandziusi nei vieno Dior tuso, todel labai noreciau isigyti. Mano blakstienos trumpos, tai noriu ilginancio ir rieciancio, o jei dar ir storintu is viso butu super thumbup.gif

Is Dior esu turejusi Diorshow Black Out - jis patenka i trejatuka paciu prasciausiu mano turetu tusu, tikrai daugiau nepirkciau- labai lipino blakstienas, jokio vaizdo, kosmaras. Ir uz dyka jo neimciau schmoll.gif
O Dior Iconic - superinis! naudoju jau antra, - graziai issukuoja, atskiria blakstienas, pailgina, patankina ir uzriecia, galima tepti daug sluoksiu - nesulipina.
Tik vienas Dior tusu minusas - sunkiai nusivalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 23 rugpjūčio 2010 - 20:47
QUOTE(zivily @ 2010 08 23, 17:09)
O man Lancome Hypnose visiskai nepatiko schmoll.gif  Atrodo kad tusas niekada neisdziusta ant blakstienu. toks nemalonus jausmas juo pasidazius.

As vel pasikartosiu, nes niekas neatsiliepe blush2.gif  Ar esate kuri bandziusi Dior show unlimited tusa? Jis turetu buti ilginantis ir uzrieciantis.

Esu turejusi tiesiog diorshow su tokiu storu sepeteliu, tai pats blogiausias tusas apskritai koki esu turejusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2010 08 23, 17:09)

As siuo metu baigineju Dior Show, superinis tusas thumbup.gif Tik vat man nepatinka, jog tepa vokus, bet siaip pastorina, graziai atskiria, pailgina wub.gif Jei jusu trumpos blakstienos, galit issiterlioti besidazydama, nes sepetelis ziauuuriaiii diiiidelis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2010 08 21, 16:20)
Gal galetumete pasidalinti patirtimi apie tusa Diorshow Unlimited. Labai gundausi ji isigyti, bet noreciau suzinoti bandziusiuju nuomone. Is anksto dekoju 4u.gif

jei norit ilgų blakstienų, patiks, bet tankinimo nelaukit smile.gif
Atsakyti