Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Black&White @ 2010 10 06, 18:23)
Kad daugumos buvo isgirtas ruzavas multi action.  biggrin.gif

smile.gif turbut tikrai ne taip supratote 4u.gif ruzavas tikrai vertas pabandyti, o sitas tai nesusipratimas kazkoks doh.gif pries pora dienu nusipirkau, tai nieko jis ten nedazo, jokio efekto absoliuciai lotuliukas.gif teks ismest, arba duktereciai dar pasiulysiu pabandyt smile.gif
Atsakyti
Kaip suzinoti ar tusas originalus ar ne? Pirktas tusas is SM nares dazo keistai, bet ji garantavo, kad jis 100% originalas.
Kalbu apie HR Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks su guminiu sepeteliu.

Aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 08, 12:14)
Kaip suzinoti ar tusas originalus ar ne? Pirktas tusas is SM nares dazo keistai, bet ji garantavo, kad jis 100% originalas.
Kalbu apie HR Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks su guminiu sepeteliu.

Aciu uz bet kokia info  4u.gif

O ką reiškia "dažo keistai"? Kame tas keistumas pasireiškia?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 14:15)
O ką reiškia "dažo keistai"? Kame tas keistumas pasireiškia?

Karta perbraukus tusas iskarto uzdziuvo ir antra karta jau sunkiai ejo pasidazyti , be to tusas tystantis, o ne kose unsure.gif

HR tigrinis
Pardaveja sake, kad toks ir turi buti, kad tik veliau jis prades graziai dazyti...na nzn
Aiskinuosi todel, kad ta tusa pardaviau kitai SM narei, kuri yra uztikrinta, jog jis neoriginalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 08 spalio 2010 - 12:48
nezinau del mineto HR tuso, bet esu kazkada gyvenime nusipirkusi per kvaila galva ne originalius tusus - brangiu firmu kopijas. tai jie butent taip ir daze - uztepus ant blakstienu, staigiai sudziudavo, antra karta perbraukti praktiskai nebeimanoma, nes braukiant, tiesiog plesiasi tos blakstienos, nes sepetelis kliuna uz sudziuvusiu blakstienu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 08 spalio 2010 - 13:28
QUOTE(Langoza @ 2010 10 08, 15:20)
nezinau del mineto HR tuso, bet esu kazkada gyvenime nusipirkusi per kvaila galva ne originalius tusus - brangiu firmu kopijas. tai jie butent taip ir daze - uztepus ant blakstienu, staigiai sudziudavo, antra karta perbraukti praktiskai nebeimanoma, nes braukiant, tiesiog plesiasi tos blakstienos, nes sepetelis kliuna uz sudziuvusiu blakstienu  doh.gif

Na dabar jau esu beveik tikrai, kad tusas neoriginalas doh.gif Normaliai cia apmove uz 75 Lt verysad.gif iR DAR SUPERSENBUVE (ne kazkokia naujoke)
Kadangi HR nebuvau turejus, tai ir nezinau kaip jis turi dazyti...na bet tikrai tikejausi, kad uz tokia kaina kazka bent padarys...o cia unsure.gif

Aiskinsiuos toliau su pardaveja

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
pazystama nusipirko Chanel tusa padielka, tai is karto pasimate, kad padielka, nes tusas buvo toks skystas, kad pakreipus sonu, tusas tekejo lauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 08, 16:06)
pazystama nusipirko Chanel tusa padielka, tai is karto pasimate, kad padielka, nes tusas buvo toks skystas, kad pakreipus sonu, tusas tekejo lauk doh.gif

O sis neskystas, o tystantis... guminis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 08, 12:41)
Karta perbraukus tusas iskarto uzdziuvo ir antra karta jau sunkiai ejo pasidazyti , be to tusas tystantis, o ne kose unsure.gif

Aš turiu HR auksinėje pakuotėje, ne tigrinėje. Tai man nebuvo tokių čiudų unsure.gif Jau pusė metų kaip naudoju, dar neuždžiuvo. Ir maniško šepetėlis ne guminis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 08, 17:21)
Aš turiu HR auksinėje pakuotėje, ne tigrinėje. Tai man nebuvo tokių čiudų unsure.gif  Jau pusė metų kaip naudoju, dar neuždžiuvo. Ir maniško šepetėlis ne guminis.

Kiek suprantu, kad HR tigrinio is vis nebuna guminiu sepeteliu g.gif

Beje pardaveja pardave 2 tusus, viena man, kita kitai SM narei. Bendravau su ta kita tuso seimininke, tai irgi sake, kad dazo prastai, irgi pardavinejo kosmetikos isparduotuvej, tik jos buvo HR pakuote su plunksnele. DB tikrai jau aisku, kad neoriginalus unsure.gif

P.S. ar tigrinio tuso tubele turi buti nutrinta ar ne?
Papildyta:
Isnarsiau visa neta ir niekur neradau HR guminiu sepetelio...isskyrus cia

http://www.dhgate.co...5b82a373c4.html

Tik nesuptantu, ar cia tokia jo kaina USD 1.24 ~ 1.57 / Piece blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 08 spalio 2010 - 15:51
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 08, 17:47)

paviesinkit kuri cia sm forumiete jums pardave..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 10 08, 16:42)
paviesinkit kuri cia sm forumiete jums pardave..

O gal nereikia viesinti kol neissiaiskins su pardaveja iki galo? Gal pati pardaveja buvo isitikinusi, kad tai orginalas.. g.gif
Atsakyti