Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Jau kelis kartus is eiles perku PUPOS DIVA LASHES, tankina gerai, ilgina, blakstienos tamsios ir grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 12, 18:48)
o patankina sitas no7 tusas nors kiek?o koki vaizda jis duoda,toki labiau naturaliu blakstienu ar ne?

Aš pati negaliu pasigirti tankiom ir ilgiom blakstienom, bet pasidažius šituo tušu, rezultatas tikrai geras, blakstienos atrodo ilgesnės ir tankesnės, atrodo natūraliai nesulimpa thumbup.gif
internete pilna nuotraukų, kaip atrodo blakstienos, pasidažius šituo tušu mirksiukas.gif
Atsakyti
Antra karta uzsakiau Bourjois Volume Glamour Mascara 12ml. Labai patiko thumbup.gif , blakstenos ryskos, nesulimpa, storina, ilgina. Ir svarbu blakstenos visos lygios, niekad tap nebuvo. Ar cia tuso deka ar savaime taip lygiai blakstenos ataugo, neaisku. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 10 13, 13:15)
Antra karta uzsakiau Bourjois Volume Glamour Mascara 12ml. Labai patiko thumbup.gif , blakstenos ryskos, nesulimpa, storina, ilgina. Ir svarbu blakstenos visos lygios, niekad tap nebuvo. Ar cia tuso deka ar savaime taip lygiai blakstenos ataugo, neaisku. biggrin.gif
user posted image

neseniai toki pabaigiau, man kazkokio ispudzio nepaliko, neypatingai pastorino ar pailgino, be to, trupejo. Ieskosiu geresnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 10 11, 09:02)
Man asmeniskai, tai Lancome Hypnose nepatiko schmoll.gif, blakstienas siek tiek  pailgino, bet jokio tankumo dar retesnes vizualiai paidare, nu visiskai man s... buvo. Bet man regis vienam gali vienoks tikt, kitai kitoks. Mano kolege dazosi Maybelline melynoj tubelei storoj tokioj nzn kaip vadinasi, tai blakstienos kaip sepetys, tankios ir ilgos. O as pabandziau man nea smile.gif dabar bandysiu YSL arba HR arba MAC

Kazkada turejau ta Maybellino melyna volum express vadinasi,tai patiko,pastorindavo blakstienas,reikes ateityje vel isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 10 14, 02:11)
neseniai toki pabaigiau, man kazkokio ispudzio nepaliko, neypatingai pastorino ar pailgino, be to, trupejo. Ieskosiu geresnio ax.gif

Pradejo patikti po 2 savaiciu naudojimo kai padziuvo. Bet visiskai netrupejo schmoll.gif tyngine esu kartais nenuvalau makiaza pries einant miegot blush2.gif , bet ryte tikrai dar gerai atrode, nuvalau ir is naujo dazausi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

parašysiu savo atsiliepimus apie naudotus/naudojamaus tušus: ax.gif

Šiandien išbandžiau HR leopardinį, palyginimui kitą akį padažiau šviežiu YSL Faux cils:
user posted image

Į antakius, pabėrimus ir pan., prašau nekeipti dėmesio, nes tušus bandžiau ką tik atsibudus biggrin.gif

Taigi, dešinė akis dažyta HR, pirmas įspūdis, kad dengiasi labai lengvai, blakstienos iššukuojamos, gerai tankina. Matysiu, kaip bus toliau.
YSL padažyta kairė akis, kol kas šviežias, tai kiek per daug "košės" pakabina šepetėlis. Prieš tai išnaudojau visą tūbelę YSL, tai iš esmės patiko, gerai tankina, riečia, ilgina, tačiau kaip jau visos naudojusios pastebėjo, greitai išdžiūsta.
Esu turėjusi Guerlain Le2, tai man visiškai nepatiko, visų pirma nemėgstu guminių šepetėlių, kitas dalykas nepakankamai tankino, tik ilgino, ir kas blogiausia - tepė paakius. Tikrai nuvykė, o dar kai tokia kaina, tai, mano nuomone, ypač nekoks tušas.
Lancome Hypnose man patiko, nes su juo išgaunamas gan natūraliai atrodančių blakstienų įspūdis, man kiek mažokai tankino, bet šiaip geras tušas, nebyra, netepa, nedžiūsta, kasdienai pats tas.
Turėjau Dior Blackout ir Dior mėlyna, nežinau, kaip ir besivadina, bet kiek pamenu, kad tepdavo paakius, nors blakstienas padažydavo gan gražiai, tankino, ilgino..
Vat kad prirašiau doh.gif Bet tikiuosi kad bus bent kiek kam naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo creative: 16 spalio 2010 - 09:22
QUOTE(creative @ 2010 10 16, 11:21)
Sveikos,

Šiandien išbandžiau HR leopardinį, palyginimui kitą akį padažiau šviežiu YSL Faux cils:

Į antakius, pabėrimus ir pan., prašau nekeipti dėmesio, nes tušus bandžiau ką tik atsibudus  biggrin.gif

Taigi, dešinė akis dažyta HR, pirmas įspūdis, kad dengiasi labai lengvai, blakstienos iššukuojamos, gerai tankina. Matysiu, kaip bus toliau.
YSL padažyta kairė akis, kol kas šviežias, tai kiek per daug "košės" pakabina šepetėlis. Prieš tai išnaudojau visą tūbelę YSL, tai iš esmės patiko, gerai tankina, riečia, ilgina, tačiau kaip jau visos naudojusios pastebėjo, greitai išdžiūsta.
Esu turėjusi Guerlain Le2, tai man visiškai nepatiko, visų pirma nemėgstu guminių šepetėlių, kitas dalykas nepakankamai tankino, tik ilgino, ir kas blogiausia - tepė paakius. Tikrai nuvykė, o dar kai tokia kaina, tai, mano nuomone, ypač nekoks tušas.
Lancome Hypnose man patiko, nes su juo išgaunamas gan natūraliai atrodančių blakstienų įspūdis, man kiek mažokai tankino, bet šiaip geras tušas, nebyra, netepa, nedžiūsta, kasdienai pats tas.
Turėjau Dior Blackout ir Dior mėlyna, nežinau, kaip ir besivadina, bet kiek pamenu, kad tepdavo paakius, nors blakstienas padažydavo gan gražiai, tankino, ilgino..
Vat kad prirašiau  doh.gif Bet tikiuosi kad bus bent kiek kam naudinga  mirksiukas.gif

man tai nei vienas nei kitas jūsų blakstienų nepadažė kaip reikiant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2010 10 16, 11:21)
Sveikos,

As kazkaip didelio skirtumo neiziuriu, tik gal YSL juodziau atrodo. Gal nedaug sluoskniu dejot?
Pati siuo metu turiu HR auksini, tai siaip neblogas, graziai paildina, atskiria, tankina.

Manau, kad visi tusai ant jusu blastienu gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 18, 14:32)
As kazkaip didelio skirtumo neiziuriu, tik gal YSL juodziau atrodo. Gal nedaug sluoskniu dejot?
Pati siuo metu turiu HR auksini, tai siaip neblogas, graziai paildina, atskiria, tankina.

Manau, kad visi tusai ant jusu blastienu gerai atrodo  4u.gif

Is tiesu tai didelio skirtumo ir aš nemačiau, tik tiek, kad su YSL šviežiu sunkiau pasidažyti, tepant antrą sluoksnį šiek tiek lipina, kaip ir minėjau kažkaip "košės" daugokai pakabina. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2010 05 31, 22:07)
norėjau pasiteirauti gal žinot kokių tušų, kurie būtų žalio atspalvio? ax.gif

Labas, gal jau radai žalio atspalvio tušą? Jei taip, tai kokios firmos? Kažkada seniai, prieš kokius 6 metus būdavo ir turėjau berods Manhattan samaninį- labai patiko, tik nežiūrėjau ar dabar dar jų yra g.gif , ir pačią sudomino- reiks atkreipti dėmesį. Būdavo jų ir tamsiai violetinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera72: 19 spalio 2010 - 16:00
Bet tai čia amžinas klausimas, kaip rasti tobulą blakstienų tušą. Va aš ieškau ieškau kažko vis geresnio ir per tą ieškojimą jau septintą mėnesį naudoju Lancome Hypnose biggrin.gif
Šiaip iki šiol visuomet jį ir pirkdavau, nes kaip čia viena mergaitė rašė, na tikrai visai geras tušas, toks kasdieninis, kai ryte reikia greitai ir nepriekaištingai pasidažyti, ir kad tai ilgalaikis tušas tai jau tikrai biggrin.gif Bet aaišku, dabar jau tai vos vos padažo, bet nereikia ir norėti..

O kurie jums tušai pastorina blaktienas? Na, kitais žodžiais tariant, tepa daugiau košės? rolleyes.gif Bet iš tų brangesnių, nes jau atsikandau tų visų vakarais nugramdomų tušų unsure.gif
Atsakyti