Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(kumiko @ 2010 10 08, 19:42)
paviesinkit kuri cia sm forumiete jums pardave..

Neviesinsiu. Zadejo grazinti pinigeius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 25, 21:20)
Gražiai atskiria blakstienas, nesulipina , ilgina, šiek tiek tankina ,labai patinka šepetėlis guminis , kaip už tokią kainą , atlieka super savo darbą, dedu didelį pliusą  smile.gif
user posted image

Sutinku drinks_cheers.gif
Tik turi ir didelį minusą - bent jau man jis tepdavo, nespėdavau vokų valytis sad.gif
Atsakyti
atsiimu savo zodzius apie artdeco blakstienu tusus, nu visiskas s.. (is pradziu buvau be galo buvau suzaveta lash designer, taip graziai akytes padazydavo, na o praejus keliems menesiams kai ji vel isitraukiau pasidazyt tai sepetelis buvo aplipes kose.. ir tiek daug.. tikrai nebebus perkamas tusa pirkau lygtais liepos menesi)
kol kas pasilieku prie savo nepakeiciamo favorito max factor masterpiece max wub.gif (gal ateiti dar nauja ta storinanti isbandysiu g.gif bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2010 10 09, 19:16)
Sutinku  drinks_cheers.gif
Tik turi ir didelį minusą - bent jau man jis tepdavo, nespėdavau vokų valytis sad.gif

keista, man ne, man tiesiog sunkiai vakare nusivalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 08, 14:41)
Karta perbraukus tusas iskarto uzdziuvo ir antra karta jau sunkiai ejo pasidazyti , be to tusas tystantis, o ne kose unsure.gif

HR tigrinis
Pardaveja sake, kad toks ir turi buti, kad tik veliau jis prades graziai dazyti...na nzn
Aiskinuosi todel, kad ta tusa pardaviau kitai SM narei, kuri yra uztikrinta, jog jis neoriginalas.

O tai jūs tokį tušą dar ir kitai perpardavėt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2010 10 09, 17:16)
Sutinku  drinks_cheers.gif

Aš šį tušą irgi naudoju, pakaitom su Masterpiece Max. Man jis labai gražiai dažo, tik sunkokai valosi doh.gif O tepliotis, net nebandė niekur ax.gif

Bet va neseniai gavau dovanų Maybelline Pulse perfection tai bandysiu neuzilgo... Idomu kaip dažys g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2010 10 06, 19:33)
smile.gif turbut tikrai ne taip supratote 4u.gif  ruzavas tikrai vertas pabandyti, o sitas tai nesusipratimas kazkoks doh.gif  pries pora dienu nusipirkau, tai nieko jis ten nedazo, jokio efekto absoliuciai lotuliukas.gif  teks ismest, arba duktereciai dar pasiulysiu pabandyt smile.gif

Bent jau man rozinis multi action nepaliko jokio ispudzio,silpnokai daze, kai pasibaige pasilikau sepeteli blakstienoms sukuoti,dabar nusipirkau Gabriella Salvete tankinanti tusa geltonoje storoje tubeleje panasioje kaip Maybellin'o,bet irgi nieko jis man nedazo,is blakstienu padaro kazkokius siuliukus,palauksiu kol sutirstes jeigu ir tada prastai dazys,mesiu lauk,kazkodel man atrodo,kad vsi sie eurokosiniai tusai nieko gero,turiu savo mylimiausia Max factor 2000 calorie,bet vis norisi isbandyti kazka naujo,ir beveik visada tenka nusivilti...dar planuoju isbandyti Lancome hypnose,YSL faux cills,HR tigrini,gal siais nenusivilsiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 09 22, 11:25)
Isbandziau MF masterpiece max,tai tikrai maloniai nustebino. Labai riecia,tankina,ilgina,sodriai juoda spalva.  thumbup.gif  Geresnis uz MF 2000 calorie ir MF 2000 calorie curved brush.

O man atvirksciai biggrin.gif masterpiece truputi sulipina man blaksienas ir vis delto megstu paprastus sepetelius,ne guminius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 10 spalio 2010 - 15:29
QUOTE(Victorious @ 2010 10 10, 01:16)
O tai jūs tokį tušą dar ir kitai perpardavėt? unsure.gif

Pardaviau, nes po pirmo karto jis man nepatiko. Be to, pardaveja garantavo, kad tusas 100% originalas ir, kad jis is Braskiu siustas, todel, buvau uzgarantuota, jog tai originalas. Tai buvo pirmas mano HR tusas, net neissivaizdavau, kaip jis turi dazyti ir ar jis turi buti toks tystantis blink.gif
Gerai, kad pirkeja pasitaike labai maloni, mes be barniu viska issprendem ir sutarem, pinigeliai jai is karto buvo grazinti 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 10 spalio 2010 - 19:39
[quote=white kitty,2010 10 10, 17:07]
dar planuoju isbandyti Lancome hypnose,YSL faux cills,HR tigrini,gal siais nenusivilsiu g.gif

Man asmeniskai, tai Lancome Hypnose nepatiko schmoll.gif, blakstienas siek tiek pailgino, bet jokio tankumo dar retesnes vizualiai paidare, nu visiskai man s... buvo. Bet man regis vienam gali vienoks tikt, kitai kitoks. Mano kolege dazosi Maybelline melynoj tubelei storoj tokioj nzn kaip vadinasi, tai blakstienos kaip sepetys, tankios ir ilgos. O as pabandziau man nea smile.gif dabar bandysiu YSL arba HR arba MAC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 11 spalio 2010 - 09:03
Vertas dėmesio tušas: No7 Exceptional Definition wub.gif Man labai patiko, tad šiandien nusipirkau antrą wub.gif

user posted image
Šepetėlis iš arčiau
user posted image

Gerai pasiskirsto ant blakstienų, viena puse užsitepa, kita išsišukuoja, gerai laikosi, netrupta ir netepa good.gif (po 12 val. dirbu restorane, tai tenka ne mažai paprakaituoti)
Atsakyti
gal kas bandete naujaji storinanti max factor tusa? bigsmile.gif noreciau atsiliepimu
Atsakyti
o patankina sitas no7 tusas nors kiek?o koki vaizda jis duoda,toki labiau naturaliu blakstienu ar ne? nes kazkoki no7 tusa ale tankinanti lygtais tai nepatiko isvis, nieko netankino ir perdaug naturaliai atrode doh.gif
Atsakyti