Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

kuom nuvalyti maxfactor 2000 extreme vandeniui atsparu ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2010 10 20, 19:59)
kuom nuvalyti maxfactor 2000 extreme vandeniui atsparu  ax.gif user posted image
Gerai šitas nuvalo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2010 10 20, 21:59)
kuom nuvalyti maxfactor 2000 extreme vandeniui atsparu  ax.gif

doh.gif

Su bet kuriuo dvifaziu akiu makiazo nuemeju smile.gif
Atsakyti
gal kas bandet si BOURJOIS tusa ir galit atsiliepimus parasyti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 21 spalio 2010 - 10:38
Pries keleta dienu isigijau Pupa ULTRAFLEX, tai is pirmo karto visai patiko, atskiria isilgina graziai blakstienas, ziuresim kaip toliau naudosis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2010 10 20, 22:40)
Gerai šitas nuvalo mirksiukas.gif
user posted image

sitas man griauzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera72 @ 2010 10 19, 16:55)
Labas, gal jau radai žalio atspalvio tušą? Jei taip, tai kokios firmos? Kažkada seniai, prieš kokius 6 metus būdavo ir turėjau berods Manhattan samaninį- labai patiko, tik nežiūrėjau ar dabar dar jų yra g.gif , ir pačią sudomino- reiks atkreipti dėmesį. Būdavo jų ir tamsiai violetinių.

Zalsvo atspalvio turejo Artdeco,kiek pamenu smile.gif Bet cia seniau,pries pora metu,ar dabar tebera - nezinau.
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2010 10 21, 11:08)
sitas man griauzia  schmoll.gif

Tai kitokį dvifazį bandyk, yra įvairių: ir pigesnių, ir brangesnių. Aš turiu Biotherm, tausojantį blakstienas, tai laaaabaaai geras, pats geriausias kada turėtas. wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ieskau tankinancio/storinancio tuso g.gif . Nes mano blakstienos ilgos, ir padazius, kad ir isgirtais maxfaktoriais jos atrodo kaip ,,voro kojos,, biggrin.gif , tokios plonos ir ilgos. Praeita sav.pardaveja ipirso diorshow iconic, garantuodama, kad turesiu tankuma ir tikrai nesulipins, bet... ilgina tai tikrai super, bet ne to as noriu schmoll.gif . O pati kiek bandziau tusu, su uzrasu ,,storina, tankina, nesulipina,, rezultatai ne kokie: storina, netankina ir tikrai slipina doh.gif
Buciau dekinga uz patarimus, nes ruosiuosi sia sav.isigyti tusa, tai vis geriau pirkti ta, kuris jau kazkieno isbandytas ir rekomenduojamas, nei pirkti pagal buteliuko grozi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 10 25, 15:45)
Mergaites, ieskau tankinancio/storinancio tuso g.gif . Nes mano blakstienos ilgos, ir padazius, kad ir isgirtais maxfaktoriais jos atrodo kaip ,,voro kojos,, biggrin.gif , tokios plonos ir ilgos. Praeita sav.pardaveja ipirso diorshow iconic, garantuodama, kad turesiu tankuma ir tikrai nesulipins, bet... ilgina tai tikrai super, bet ne to as noriu schmoll.gif . O pati kiek bandziau tusu, su uzrasu ,,storina, tankina, nesulipina,, rezultatai ne kokie: storina, netankina ir tikrai slipina doh.gif
Buciau dekinga uz patarimus, nes ruosiuosi sia sav.isigyti tusa, tai vis geriau pirkti ta, kuris jau kazkieno isbandytas ir rekomenduojamas, nei pirkti pagal buteliuko grozi mirksiukas.gif

man patiko lancome hypnoze taikrai tankino, dar oatiko bet jums nepatiks maxfactor dirbtinu blakstienu efektas tikrai tankino ilgino ir savrbiausiai nelipino,o jai jum lipina tai sukuokit jas po pirmo ir antro tepimo
Atsakyti
turiu sita Loreal Milion lashes, ispradziu viskas Ok buvo, daze graziai, bet po 2men pradejo byreti po akim i dienos pabaiga, nors tikrai dar nepasibaiges dazo taip pat gerai, koses daug. zodziu lyginant su kitais (o isbandziu tikrai daug) man jis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 10 25, 15:56)
man patiko lancome hypnoze taikrai tankino, dar oatiko bet jums nepatiks maxfactor dirbtinu blakstienu efektas tikrai tankino ilgino ir savrbiausiai nelipino,o jai jum lipina tai sukuokit jas po pirmo ir antro tepimo

Blakstienas sukuoju visada 4u.gif , lancomo hypnoze dar turiu neisibaigusi, blogo pasakyt nieko tokio negaliu, bet girti taip pat ne, tada jau geriau maxfaktor 2000, o apie koki snekat ,,dirbtiniu blakstienu efektas,, gal as dar jo nebandzius g.gif ?
Atsakyti