Atkeliauju su pasisakymais apie naujaji Rimmel 1-2-3 looks tusa..

jau ruosiausi eiti antro Rimmel Volume Flash pirkti, nes matau, jog turimas prie ribos, bet laimejau si, tad mano nuomone:
Sakyciau neatsilieka nuo mano megstamu MF tusu. Sio sepetelis labai idomus, gal kiek mazokas, bet puikiai issukuoja.
Su siuo tusu niekada nekils problemu, kad pradzioje tepsis daug koses ir lipins blakstutes.
1masis numeriukas padaro sepeteli beveik sausa, tinka labai naturaliam makiazui.
2rasis- daugumos tusu isgaunamas efektas, nei per daug, nei per mazai koses uzsikabina. po dvieju sluoksniu kaip tik, blakstienos labai israiskingos. tvirtinama, kad 2rasis numeris duoda 5x daugiau ilgio.
3ciasis- dramatiskoms blakstienoms. 10x ilgesnes blakstienos. na nezinau... bandziau vakar dazyti atsukus ant 3cio numeriuko, bet manau, kad tusas per daug sviezias juo naudotis, nes tikrai per daug aplipes sepetelis buvo. blakstienu i voro kojeles nesuklijavo, bet tikrai nedave to prizadeto, 10X didesnio ilgio. bet kaip ir minejau, tusas visiskai naujas, gal viskas pasikeis laikant begant, tad man pats paciausias 2rasis numeriukas.
tusas puikiai issilaike visa diena. nesualergizavo jautriu akiu, nepribyrejo ir t.t. nusiplove taip pat lengvai.
na tikiuosi kazkam bus naudinga...