Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Aš kasdien tušo nenauduoju, tačiau dabar turiu Lancom Hypnose, man jis geriausias iš turėtų. Pailgina, atskiria ir tinka mano jautriom akim thumbup.gif
Atsakyti
Turejau Loreal TELESKOPIC tai patiko labai, paskui nusipirkai Loreal Colagene, nelabai jis man schmoll.gif
Atsakyti
Kuris telescopic'as? 4u.gif
Atsakyti
Nesu bandžiusi daug tušų, bet galiu pasidalinti patirtimi iš to, ką teko naudoti, mano blakstienos vidutiniškai tankios, nėra ilgos:

Lancome virtuose - vienas geriausių turėtų, labai gerai tankina, ilgina gal kiek mažiau, bet gražiai užriečia,lengvai nuvalomas, netepa paakių.

Clinique high definition lashes gal net labiau patiko, nes labai gerai tankina, ilgina, žodžiu atlieka visas funkcijas, neerzina akių, nelipina, lengvai nusivalo, patogus šepetėlis.

Clinique high impact mascara - labiau vidutiniškas, neblogai tankina, ilgina mažiau, dažo tvarkingai, bet "lėliškų" blakstienų nepadaro, tinkamas naturalumą mėgstančioms.

LUMENE Sensitive Eyes Mascara nieko gero, nei ilgina, nei tankina, tik spalvą suteikia.

Bourjois volume glamour - ne itin, efektas neatitinka kainos, dažė vidutiniškai, lengvai patankina, bet nė kiek neilgina, labai greitai išdžiūvo.

Labai patiko estee lauder magnascopic, blakstienos atrodo kaip vėduoklės, gražiai atskiria,nelipina, vienas geriausių turėtų.

Diorshow extase ypatingo įspūdžio nepaliko, eilinis tušas, dar naudoju, tikiuosi, pastovėjęs ir sutirštėjęs dažys geriau.

Maybeline lash stilleto išvis nevertas dėmesio - jokio tankinimo, lipina, ilgina neblogai, bet man svarbiau, kad gerai tankintų, tai antrą kartą nepirkčiau smile.gif

Nuvylė artdeco perfect volume - naudojau gal porą savaičių, nes jau nusipirkus buvo labai sausas, nelabai dažė, gal koks užsistovėjęs pasitaikė g.gif

Rimel magnifieyes buvo neblogas, tik labai skystas, dažė vidutiniškai.

Maybeline volum express - blogesnio nesu turėjusi, blakstienas vėlė ir lipino, jokio efekto, daugiau niekada nepirkčiau doh.gif

Loreal extra volume colagene buvo labai visutinis, pliusai daro tikrai įspūdingas blakstienas, tankino, ilgino, minusai - sunkiai nuvalomas, labai lengva padauginti ir liks trys sulipusios blakstienos, turėjo keistą lipnumą - blakstienos pasidažius kol nudžiūdavo budavo labai lipnios unsure.gif
Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutikuti: 08 birželio 2010 - 16:59
Gal kas sita jau bande? bigsmile.gif o gal dar nera LT... g.gif

http://www.maybellin...ous-mascara.htm
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 02, 00:31)
Merginos gal kas turejo HELENA RUBINSTEIN tusa,kokie butu atsiliepimai

Labukas esu turėjusi ir naudojusi ne vieną HELENA RUBINSTEIN tušą, man jie patys wub.gif , reiks vėl prie jų sugrįžti bigsmile.gif
Atsakyti
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt bigsmile.gif

user posted image

http://www.loreal-pa...ion-lashes.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 08 birželio 2010 - 22:45
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 09, 00:10)
Užsisakiau šiandien L'Oreal Volume Million Lashes - na dabar nekantriai lauksiu, kad greičiau išbandyt  bigsmile.gif

user posted image

http://www.loreal-pa...ion-lashes.aspx

va va labai reik nuomones apie si tusa. Siaip kolkas is mano turetu labiausiai patinka loreal volume schocking. Labai megstu kaip blakstienos buna, labai juodos, labai ilgos. Nu zodziu mesgtu kaip tepas daug tuso. Nemegstu kaip buna vos vos tusu perbraukta. mano tusas kaip tik baginejas, tai nezinau ar pirkt vel ta pati ar ta nauja.
Atsakyti
QUOTE(asmeryte @ 2010 06 09, 19:40)
va va labai reik nuomones apie si tusa. Siaip kolkas is mano turetu labiausiai patinka loreal volume schocking. Labai megstu kaip blakstienos buna, labai juodos, labai ilgos. Nu zodziu mesgtu kaip tepas daug tuso. Nemegstu kaip  buna vos vos tusu perbraukta. mano tusas kaip tik baginejas, tai nezinau ar pirkt vel ta pati ar ta nauja.

4u.gif Kai išbandysiu būtinai parašysiu kokie įspūdžiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 06 08, 17:35)
Nesu bandžiusi daug tušų, bet galiu pasidalinti patirtimi iš to, ką teko naudoti, mano blakstienos vidutiniškai tankios, nėra ilgos

Norėjau paklausti ar visi Jūsų minėti tušai yra neatsparūs vandeniui? Gal žinot kokį tušą, kuris labai gerai tankintų (kaip vėduokles) ir būtų atsparus vandeniui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 06 10, 16:38)
Norėjau paklausti ar visi Jūsų minėti tušai yra neatsparūs vandeniui? Gal žinot kokį tušą, kuris labai gerai tankintų (kaip vėduokles) ir būtų atsparus vandeniui?  g.gif

neatsparūs, gerai tankina masterpiece maxfactor, turėjau atsparų vandeniui, bet po ilgesnių maudynių man visvien sulipdavo blakstienos g.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kas pirko lankomo tusa is parfum express? Dabar po 69lt, bet baisoka pirkti uz tokia kaina, gal kokie "padelkiniai"? Bet kaina vilioja rolleyes.gif
Atsakyti