Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

4u.gif Niu tikrai nemanau, kad Parfum express'e prekiaujama padėlkėm lotuliukas.gif
Draugė prieš kelias dieneles įsigijo ten Dior tušą - viskas thumbup.gif Tikrai neabejokit schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 10 birželio 2010 - 20:06
QUOTE(*Bounty* @ 2010 06 10, 21:51)
Sakykit, gal kas pirko lankomo tusa is parfum express? Dabar po 69lt, bet baisoka pirkti uz tokia kaina, gal kokie "padelkiniai"? Bet kaina vilioja rolleyes.gif

iki kada cia ta akcija?
Atsakyti
Visą birželio mėn -----> http://www.parfumexpress.lt/shop/app
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2010 06 10, 20:51)
Sakykit, gal kas pirko lankomo tusa is parfum express? Dabar po 69lt, bet baisoka pirkti uz tokia kaina, gal kokie "padelkiniai"? Bet kaina vilioja rolleyes.gif

pirkau ir nekartą 4u.gif būtent lancome hypnose esu pirkus ir kristianoje, ir užsienyje, ir parfum express'e. Tai skirtumo jokio nėra mirksiukas.gif

mano mama ten visad max factor tušus perka, nes jie po prekystaliu neprasukinėti, sakė kiek pirko visad šviežus buvo. O va kai droge pirko, tai tušas tik porą savaičių tarnavo unsure.gif
Atsakyti
aciu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif reikia griebti smile.gif
Tik dar abejoju ar Hypnose ar Definicils. Gal patarsit? rolleyes.gif Kuo jos skiriasi?
Noriu kad nesulipintu o atsirtu plaukelius + ilgintu + storintu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 11 birželio 2010 - 09:39
QUOTE(*Bounty* @ 2010 06 11, 10:37)
aciu visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif  reikia griebti smile.gif
Tik dar abejoju ar Hypnose ar Definicils. Gal patarsit?  rolleyes.gif  Kuo jos skiriasi?
Noriu kad nesulipintu o atsirtu plaukelius + ilgintu + storintu biggrin.gif

Na lancome hypnose tušui pagyrų forume tikrai netrūksta, nors teko skaityti ir tokių atsiliepimų - "geras, bet nieko ypatingo". pati pirkau jį 4 kartus ir tikrai manau bus vėl kartojamas. Apie definicils neteko nieko skaityti smile.gif
aš dabar prisirišus prie clinique doh.gif gavau dovanų visus keturis, tai metam turi užtekti, o taip norisi ką naujo išbandyti blush2.gif
jau antrasis clinique baiginėjasi, tai darysiu pertrauką, nusipirkau ysl volume infini curl. Nesu kol kas naudojusi ysl, bus idomu išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
As sunaudojau 2 Clinique high impact, buvau tikrai patenkinta, bet dabar uzsimaniau lancomo, nes nesu bandziusi. Mano akys jautrios, clinique tikrai nedirgina, bet kiekpaskaiciau kad ir lankomas "nesunkus".
Apie lankomo Definicils galvojau dar todel, kad pardaveja sake kad iki siol is lankomo tusu jis pats perkamiausias, nors ir pats pirmas. Bet jauciu apsistosiu ties hypnose. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2010 06 10, 19:51)

PE tušai nėra "padielkiniai" schmoll.gif Dažnai ten perku MF- lygiai tokie pat, kaip ir Sarmoj, YSL perku tiek aš, tiek mama- nesiskiria nuo pirktų užsieny ar Kristianoj. Galit drąsiai pirkt smile.gif

QUOTE(Argija @ 2010 06 11, 09:49)
nusipirkau ysl volume infini curl. Nesu kol kas naudojusi ysl, bus idomu išbandyti  bigsmile.gif

Lauksim atsiliepimų 4u.gif Labai įdomu, nes apie Faux Cils buvo daug komentarų, Everlong Mascara pati turiu (ir čia jau rašiau įspūdžius), bet apie šitą dar neteko jokio atsiliepimo girdėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 11, 11:33)
PE tušai nėra "padielkiniai" schmoll.gif Dažnai ten perku MF- lygiai tokie pat, kaip ir Sarmoj, YSL perku tiek aš, tiek mama- nesiskiria nuo pirktų užsieny ar Kristianoj. Galit drąsiai pirkt smile.gif
Lauksim atsiliepimų 4u.gif Labai įdomu, nes apie Faux Cils buvo daug komentarų, Everlong Mascara pati turiu (ir čia jau rašiau įspūdžius), bet apie šitą dar neteko jokio atsiliepimo girdėt smile.gif

po savaitės ar dviejų būtinai parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Dior tusus gamina tik prancuzijoje? Nes pardave man dezute originali, o tusas made in Japan, tai cia padielka? Atsiliepkit zinoves prasau. Ir kvapas lb keistas, ne toks kaip anksciau esu pirkusi.
Atsakyti
gal kas galite parekomenduoti gera vandeniui atsparu tušą??
Atsakyti
as jau beveik pribaigiau trecia lancome hypnose, patiko bet atsibodo g.gif hypnose drama turejau, tai nelabai ir skyresi nuo paprasto hypnose. noris kazko naujo, bet neblogesnio:D gal kas ka patartu ka panasaus, bet kitos firmos g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 12 birželio 2010 - 11:33