Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

Sveikos begikes! Sveikinu su nauja tema thumbup.gif ateinu, o cia jau tiek prikalbeta bigsmile.gif oras geryn, begiojanciu daugyn clap_1.gif
Atsakyti
labas vakaras bėgikės 4u.gif

Taip laukiau kad oras vakare atvėstų ir še tau lyti pradėjo doh.gif Tikiuosi praeis ir išbėgsiu pasportuoti, taip nusiteikusi šiandien buvau vakare pabėgioti frusty.gif
Atsakyti

O as tai vis del to 21 val isbegau. Tik pabegiojus prasidejo lietus thumbup.gif Spejau 4u.gif Bet vakaras buvo tamsus, tad siek tiek baisoka buvo begioti... blush2.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės 4u.gif

Ar galėčiau prie jūsų jungtis ax.gif ? Pradėjau nuo vakar bėgiot ,bet aišku ,senokai jau fiziškai besportavus ,tai išvis pradėjau nuo minimumo , 6-7 ratukai ,pradžioj 12 min , didinsiu kas kokią savaičiukę(15 min ,poto 20 ir t.t) ir poto noriu ,kad jau nebūtų sunku 30 min išbėgt...

Jums gal juokinga ,kad tokie atstumai ,toks laikas ,bet bėgimas man visą gyvenimą peilis po kaklu būdavo schmoll.gif Kitą belenką galiu daryt , šokdyne galiu šokinėt po 3-4 tūkst be sustojimo ..

Bet...bėgimas žinau ,kad yra labai gerai ,dėlto ir stengiuos sportuodama ir jį propoguot ..anksčiau būdavo įsivažiuodavau ,tai bėgiodavau ir po 45 min ,kelis kart gavos ir valandukas ,o db skaitau ,kad nuo nulio pradedu ,bet labai noriu bigsmile.gif smile.gif

Su jumis lengviau gal bus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2010 06 04, 10:23)
Laba diena mergaitės  4u.gif

Ar galėčiau prie jūsų jungtis  ax.gif ?

Sveikutė, mielai junkis 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės  4u.gif

Ar galėčiau prie jūsų jungtis  ax.gif ? Pradėjau nuo vakar bėgiot ,bet aišku ,senokai jau fiziškai besportavus ,tai išvis pradėjau nuo minimumo , 6-7 ratukai ,pradžioj 12 min , didinsiu kas kokią savaičiukę(15 min ,poto 20 ir t.t) ir poto noriu ,kad jau nebūtų sunku 30 min išbėgt...

Jums gal juokinga ,kad tokie atstumai ,toks laikas ,bet bėgimas man visą gyvenimą peilis po kaklu būdavo  schmoll.gif

Su jumis lengviau gal bus  4u.gif  4u.gif

Labu smile.gif ne ne, mums nei kiek nejuokinga, juk ir pacios kazkada pradejom begioti ir pacioms teko pradeti nuo mazu atstumu mirksiukas.gif sveikinam uz pasiryzima ir uzsispyrima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 04, 10:44)
Sveikutė, mielai junkis 4u.gif

QUOTE(milaknike @ 2010 06 04, 13:04)
Labu  smile.gif ne ne, mums nei kiek nejuokinga, juk ir pacios kazkada pradejom begioti ir pacioms teko pradeti nuo mazu atstumu  mirksiukas.gif sveikinam uz pasiryzima ir uzsispyrima  thumbup.gif

wub.gif Kaip smagu bigsmile.gif ,draugausiu su jumis čia ištisai db ax.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Su jumis lengviau gal bus  4u.gif  4u.gif

Šaunuolė thumbup.gif . Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
Sveikos bendramintes smile.gif

Noriu su jumis pasidalainti lb dziugiomis ziniomis smile.gif Begioju intensyviai jau apie pusantro menesio.. i savaite isbegdavau nuo 3 iki 7 kartu smile.gif Pakutiniu metu tai praktiskai kasdien begioju po valandele smile.gif Ir zinokit iki tol lb ryskei matesis celiulitas lb apmazejo! smile.gif Vaizdas kaip diena ir naktis skirias ! Tai lb lb dziugu !
Ir siaip kojos sustangrejo!

Tad noriu paragint visas mamytes tik netinget ir begiot ar kitaip sportuot!!!! wink.gif Rezultatai anksciau , ar veliau , daugiau, ar maziau visad atsiranda!! wink.gif
Atsakyti
Pritariu Vazoneliui, pas mane irgi celiulito paliestos vietos palygėjo ir kojos pastangrėjo, bet aišku iki norimo rezultato dar reikia nemažai padirbėti ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš vakar pagaliau, po visų ligų ir traumų, išbėgau thumbup.gif Su vyru nuvažiavom į Vingį tai prasibėgau nuo lakštingalos iki žvėryno tilto ir atgal, proporcijos bėgimo- ėjimo turbūt 70/30...šiandien taip viską skaudą, bet maloniai smile.gif
Atsakyti
O man taip patiko bėgti minkštai - pievų ir miškų takeliais, kad asfaltuota danga vargiai jau turbūt prisiversčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 birželio 2010 - 10:45