Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(ernesin @ 2010 06 06, 00:08)
Pritariu Vazoneliui, pas mane irgi celiulito paliestos vietos palygėjo ir kojos pastangrėjo, bet aišku iki norimo rezultato dar reikia nemažai padirbėti ax.gif

Aš irgi džiaugiuosi anticeliulitiniais pasiekimais thumbup.gif... tiesa, aš po kiekvieno bėgimo pasimėgauju kontrastiniu dušiuku, kažkur girdėjau, kad celiulitui tai labai nepatinka ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Praeitą savaitę pradėjau bėgioti, nors šalia Vingio parko jau metai kaip gyvenu blush2.gif Daugiau patyrusios gal galite patarti kaip teisingai kvėpuoti, nes tik pradėjus bėgti jau šoną skauda.
Atsakyti
Sveikutės. Priimkite į savo būrelį 4u.gif
Aš irgi gyvenu šalia Vingio parko, bet ten bėgiti bijau, nusprendžiau mokyklos stadione, ten ir žmonių ne mažai buna biggrin.gif
Pagalvojau, kam leisti pinigus sporto salėje, ypač šiais laikais. Paimsiu ir vaiką su savimi bus smagiau. biggrin.gif
Bėgiosiu vakarais, nes esu pėlėda. Dar suku Hula hoop lanką.
Reikia pataisyti figūrą iki rugpjučio mėn. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 07, 11:57)
Aš irgi gyvenu šalia Vingio parko, bet ten bėgiti bijau, nusprendžiau mokyklos stadione, ten ir žmonių ne mažai buna  biggrin.gif
Pagalvojau, kam leisti pinigus sporto salėje, ypač šiais laikais. Paimsiu ir vaiką su savimi bus smagiau. biggrin.gif
Reikia pataisyti figūrą iki rugpjučio mėn.  ax.gif

Aš irgi bijojau bėgioti Vingio parke. Bet kai pamačiau kiek vakarais ten žmonių būna, vaikšto bėgioja, važinėja dviračiais ar riedučiais, visos baimės išsilakstė smile.gif
Atsakyti
Na reikės tada ir man iki parko nubėgti biggrin.gif
Kur galima nusipirkti dėkliuką MP3 Vilniuje? g.gif
Neturėsiu kur kišti.
Gal ant kaklo tiesiog pakabinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 07, 11:57)
Aš irgi gyvenu šalia Vingio parko, bet ten bėgiti bijau, nusprendžiau mokyklos stadione, ten ir žmonių ne mažai buna  biggrin.gif
Reikia pataisyti figūrą iki rugpjučio mėn.  ax.gif

drinks_cheers.gif viena svarbiausių priežasčių paskatinusiu mane tuom užsiimti biggrin.gif gaila, kad tik neprivažinėsiu ten kasdien o tik kartą-du į savaitę, teks tenkintis šaligatviais aplink rajoną doh.gif

QUOTE(sypsena20 @ 2010 06 07, 12:12)
Aš irgi bijojau bėgioti Vingio parke. Bet kai pamačiau kiek vakarais ten žmonių būna, vaikšto bėgioja, važinėja dviračiais ar riedučiais, visos baimės išsilakstė smile.gif

mes su vyru buvome šeštadienį ryte, tačiau iš karto išsiskyrėm, nes jis pas mane sportuoja ir nenorėjau vilktis iš paskos, tai žmonių tikrai yra ir pagrindiniu keliu bėgant nėra baisu mirksiukas.gif tik buvau palei Nerį į tokį šalutinį keliuką įsukus, va ten tai nejaukus jausmas, adrenalino padavė kaip reikiant... doh.gif daugiau viena ten nebėgsiu schmoll.gif
Atsakyti
Beliko tik aprangą apgalvoti. Juk reikia ir MP3, ir telefono, ir vandens. smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės -bėgikės 4u.gif
Dvi dienas pabėgiojau ,poto dvi buvom išvažiavę ,tai praleidau ,o šiandien vėl išbėgau ..Tik labai dėl oro negerai, manau ,reik arba labai anksti bėgt ,arba vakare ,nes prabėgau 12h ,tai saulė nereali doh.gif Bet šiandien taip gavos rolleyes.gif O ir kito savaitgalio planuoju nepraleist ax.gif

Vazoneli ,nu bet nerealu ,ech ...jei man taip gautųsi bigsmile.gif ,po valandžiuką -svajonė wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
aš šiandien nebėgau, nes bjauriai lyjo ryte blush2.gif šiaip kai nesmarkiai lyja, tai mėgstu bėgt, tik kepurę kokia užsidedu, o šiaip man dar geriau bėgas per lietų. Bet šian jau per smarkiai lyjo, tai praleidau bėgimą.
Tikiuosi rytoj išbėgt, nes savaitgalį draugų vestuvės, tai turbūt bus kitų reikalų, tai teks apleist keliom dienom vėl blush2.gif O šiaip tai labai jaučias progresas, jau 8 km esu nubėgus be sustojimų, anksčiau 5 sunku būdavo rolleyes.gif
Atsakyti
O nėra kokių mažyčiu prietaisiukų, kur matuotų spaudimą ir kt.? biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kiek mergaiciu prisijunge bigsmile.gif labai smagu thumbup.gif prietaisiuku, rodanciu nubegta atstuma, isnaudotu kaloriju kieki ir pan. tai yra, bet kas del spaudimo matuoklio begant tai tikrai nzn g.gif bandykite sporto prekese teirautis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 06 07, 14:20)
...prietaisiuku, rodanciu nubegta atstuma, isnaudotu kaloriju kieki ir pan. tai yra...

Gal žinote kur yra ir kiek maždaug kainuoja ax.gif
Atsakyti