Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(Odora @ 2010 07 21, 15:11)
siandien aprduotuveje man malonus toks vyrukas paaiskino, begimo batelius apsiavus nuo kojos nykscio iki bato galo viduje turi likti 0.5cm, nes begant, atsispiriant kai lenkiasi pirstai jie pavaziuoja i prieki uztat jiem reikia vietos palikti, kaip suprantu pats begiojantis tai zino
zinoma rekomendavo asics, antroje vietoje adidas begimo bateliai smile.gif

Gal WinnerSport parduotuvėje CUPe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukstis @ 2010 07 21, 15:37)
Gal WinnerSport parduotuvėje CUPe? smile.gif

aha tikrai ten smile.gif is pradziu i sportlanda buvau uzejusi, bet visus batus iskilnojau ir niekas nepriejo, tai apsisukau ir isejau tiesiai i winner sport smile.gif
dar nepirkau bateliu, noriu dar pasiziureti vienoj vietoj, bet greiciausiai pas juos ir nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 07 21, 15:55)
aha tikrai ten smile.gif is pradziu i sportlanda buvau uzejusi, bet visus batus iskilnojau ir niekas nepriejo, tai apsisukau ir isejau tiesiai i winner sport smile.gif
dar nepirkau bateliu, noriu dar pasiziureti vienoj vietoj, bet greiciausiai pas juos ir nusipirksiu smile.gif

Man irgi patiko konsultantas ten - nebruko kažko, ką jam reikia parduoti, o tikrai konsultavo. Ir galiausiai dar ir nuolaidą pasiūlė, kai išgirdus kainą mano veidelis persikreipė tongue.gif. Prieš Kalėdas buvo - gal dėl to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 07 21, 08:31)
aciu uz atsakymus, tai vistik darau isvada, kad tu pumiuku reiketu didelesniu, tik dvi bedos nuo 41dydzio jie nebeturi pusiniu dydziu ir tie bateliai is ispardavimo ir tokiu neberasiu jauciu niekur kitur ir internetu nerandu sad.gif
siandien eisiu i cup'a ten kazkokios dideles sporto prekes yra pakankinsiu pardavejus  biggrin.gif
Kai žvalgiausi toje išparduotuvėje, tai labiausiai buvo strigę Adidas "Cushioning" ar kažkaip pan. mirksiukas.gif

QUOTE(Odora @ 2010 07 21, 15:11)
siandien aprduotuveje man malonus toks vyrukas paaiskino, begimo batelius apsiavus nuo kojos nykscio iki bato galo viduje turi likti 0.5cm, nes begant, atsispiriant kai lenkiasi pirstai jie pavaziuoja i prieki uztat jiem reikia vietos palikti, kaip suprantu pats begiojantis tai zino
zinoma rekomendavo asics, antroje vietoje adidas begimo bateliai smile.gif
Čia gal cup'e toks gražus juodaplaukis? bigsmile.gif man tai jis viską nuo A iki Z išaiškino apie bėgimo batelius biggrin.gif
Atsakyti
ernesin is pradziu vienas man padejo paskui kitas pereme, bet lyg ir nevienas is ju nebuvo juodaplaukis, manau buciau pastebejus biggrin.gif
Papildyta:
bet kuriuo atveju reiskia ta parduotuve kazkiek personala atsirenka, nes kiek man teke lankytis sporto prekese tai baisi arogancija dazniausiai dvelkia, arba kaip ju kaimynai ignoruoja pirkejus smile.gif
Atsakyti
sveikos begikes smile.gif reiktu jusu patarimo begioju jau apie du metus aisku nekiekviena diena,kartais net savaite pertrauka buna.esu labai kudute ir vis galvoju o man nuo begiojimo svoris dar daugiau nenukris?kiek laiko mazdaug reiktu begt kad raumenis tvirtinciau ,bet svorio nenumesciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinutė @ 2010 07 21, 20:01)
sveikos begikes smile.gif  reiktu jusu patarimo begioju jau apie du metus aisku nekiekviena diena,kartais net savaite pertrauka buna.esu labai kudute ir vis galvoju o man nuo begiojimo svoris dar daugiau nenukris?kiek laiko mazdaug reiktu begt kad raumenis tvirtinciau ,bet svorio nenumesciau? g.gif

Jei jau porą metų bėgioji, tai turėtų jaustis sutvirtėję raumenukai ax.gif
Atsakyti
Jau po 5 ratukų thumbup.gif
Atsakyti
Vakar padariau eksperimenta. g.gif
Suvalgiau ~2000 kcal
1.5h myniau dvirati (paivairinimui)
Siryt svarstykles rode 0.2 kg daugiau doh.gif verysad.gif
T.y. jei savaite kasdien daryciau ta pati, priaugciau 1.5 kg.
Ar tai logiska ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malamutas @ 2010 07 22, 08:46)
Vakar padariau eksperimenta.  g.gif
Suvalgiau ~2000 kcal
1.5h myniau dvirati (paivairinimui)
Siryt svarstykles rode 0.2 kg daugiau  doh.gif  verysad.gif
T.y. jei savaite kasdien daryciau ta pati, priaugciau 1.5 kg.
Ar tai logiska ?  unsure.gif

O jūs priaugti ar numesti norite? g.gif
Atsakyti

Ish sypseneliu pobudzio tai suprantu, kad nori numesti smile.gif

Bet shiaip viena diena nieko neparodo smile.gif Juk gali buti ir skysciai susikaupe ir pan.Nors aishku, jei anksciau vartojot maziau kcal tai naturalu, kad padidinus priaugot.Ish esmes svorio metime 80% sudaro mityba ir tik 20% sportas.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 07 22, 08:56)
Ish sypseneliu pobudzio tai suprantu, kad nori numesti smile.gif
Bet shiaip viena diena nieko neparodo smile.gif Juk gali buti ir skysciai susikaupe ir pan.Nors aishku, jei anksciau vartojot maziau kcal tai naturalu, kad padidinus priaugot.Ish esmes svorio metime 80% sudaro mityba ir tik 20% sportas.

Tai jau tikrai, kad nesąmonė po vienos dienos daryti kažkokius sprendimus drinks_cheers.gif
Atsakyti