Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas IX

QUOTE(Malamutas @ 2010 07 22, 06:46)
Vakar padariau eksperimenta.  g.gif
Suvalgiau ~2000 kcal
1.5h myniau dvirati (paivairinimui)
Siryt svarstykles rode 0.2 kg daugiau  doh.gif  verysad.gif
T.y. jei savaite kasdien daryciau ta pati, priaugciau 1.5 kg.
Ar tai logiska ?  unsure.gif

ne, tikrai nepriaugtumėte manau 4u.gif
teisingai merginos rašo, kad iš vienos dienos nieko spresti negalima drinks_cheers.gif
Iš asmeninės patirties galiu pasakyt, kad svoris bile kaip gali svyruot kas dieną sveriantis. Kažkada svėriaus gal mėnesį kiekvieną dieną... tai būdavo kartais labai mažai valgau dieną, svoris padidėja, kitą kart apsivalgau vakare per balių kokį, o ryte mažiau rodo....ir ne truputį, o po 1kg svyruodavo. Tai tikrai iš to 0,2kg nieko spręst negalima...

man tai bėgimo "aparatūra" sugedo, tai dabar nėr kaip matuot nubėgtų km, tai kažkaip netaip smagu bėgiot... reik pataisyt kažkaip smile.gif
Atsakyti

Ash pasiskusiu, kad man pastaruoju metu labai pradejo skaudeti sanarius sad.gif Nesuprantu kame beda, nes tempo nekeiciau, begioju su tais paciais bateliais [asics], atstumo irgi nedidinu, plius pradejau gerti flexit drink sanariam.Sakau gal cia del papildu, gal "ishshauke" kazkoki paumejima g.gif Bet kazin ar gali taip but g.gif

Ir siandien patyrinejau, kad jame nemazai baltymu, tai itariu, kad galiu jau negerti pieno kokteiliu po begiojimo biggrin.gif Nes grizus pirmiausia ant tuscio skrandzio ishgeriu papildus.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 07 22, 09:14)
Ash pasiskusiu, kad man pastaruoju metu labai pradejo skaudeti sanarius sad.gif Nesuprantu kame beda, nes tempo  nekeiciau, begioju su tais paciais bateliais [asics], atstumo irgi nedidinu, plius pradejau gerti flexit drink sanariam.Sakau gal cia del papildu, gal "ishshauke" kazkoki paumejima  g.gif Bet kazin ar gali taip but  g.gif

Ir siandien patyrinejau, kad jame nemazai baltymu, tai itariu, kad galiu jau negerti pieno kokteiliu po begiojimo  biggrin.gif Nes grizus pirmiausia ant tuscio skrandzio ishgeriu papildus.

Gali būti, kad ir nuo oro, man kartais per tuos buvusius didžiuosius karščius truputį paskaudėdavo, net mažesnius atstumus bėgdavau rolleyes.gif
Atsakyti

Tikrai, juk nepagalvojau net, kad dabar tas karštis nėra sausas, o drėgnas.Gal tikrai dėl to g.gif Žiūrėsim kaip bus vėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malamutas @ 2010 07 22, 08:46)
Vakar padariau eksperimenta.  g.gif
Suvalgiau ~2000 kcal
1.5h myniau dvirati (paivairinimui)
Siryt svarstykles rode 0.2 kg daugiau  doh.gif  verysad.gif
T.y. jei savaite kasdien daryciau ta pati, priaugciau 1.5 kg.
Ar tai logiska ?  unsure.gif

na, tikrai, merginos jau pakomentavo, kad iš vienos dienos rezultatų negali spręsti apie svorį.

QUOTE(bamba @ 2010 07 22, 09:12)

man tai bėgimo "aparatūra" sugedo, tai dabar nėr kaip matuot nubėgtų km, tai kažkaip netaip smagu bėgiot... reik pataisyt kažkaip smile.gif

kas atsitiko.
Kai mano daviklis nusmigo, tą pačią dieną variau į nike parduotuvę lotuliukas.gif

QUOTE(GinCherry @ 2010 07 22, 09:14)
Ash pasiskusiu, kad man pastaruoju metu labai pradejo skaudeti sanarius sad.gif Nesuprantu kame beda, nes tempo  nekeiciau, begioju su tais paciais bateliais

oi, labai užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 07 22, 08:05)
kas atsitiko.
Kai mano daviklis nusmigo, tą pačią dieną variau į nike parduotuvę lotuliukas.gif

na vat man atrodo, kad nenusmigo, jei taip galvočiau, turbūt irgi jau bučiau parduotuvėj blush2.gif
Toks jaumas, kad blogai kontaktuoja tas į ipodą kišamas daiktas su pačiu idopu. Ikišu, viskas gerai tol, kol nepajudini tos vietos (kas atsitinka kišenėj ar šiaip kur labai greit) ir tada jis baigia workout'ą. Pradėjus naują, rašo 'waiting for receiver' nors jis įdėtas.. tada reik ištraukt ir vėl įkišt ir veikia iki sekančio pajudinimo doh.gif
Jei neliečiant to 'receiverio' nešt ipodą rankoj atsargiai, tai viskas ok... bet kad nepatogu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 07 22, 10:17)
na vat man atrodo, kad nenusmigo, jei taip galvočiau, turbūt irgi jau bučiau parduotuvėj blush2.gif
Toks jaumas, kad blogai kontaktuoja tas į ipodą kišamas daiktas su pačiu idopu. Ikišu, viskas gerai tol, kol nepajudini tos vietos (kas atsitinka kišenėj ar šiaip kur labai greit) ir tada jis baigia workout'ą. Pradėjus naują, rašo 'waiting for receiver' nors jis įdėtas.. tada reik ištraukt ir vėl įkišt ir veikia iki sekančio pajudinimo doh.gif
Jei neliečiant to 'receiverio' nešt ipodą rankoj atsargiai, tai viskas ok... bet kad nepatogu doh.gif

Pripratus bėgioti su matuokliais ir/ar su muzika, labai negerai, kai kas nors atsitinka biggrin.gif. Kažkada išbėgau be jų - tiesiog susišvietė taip... Grįžau pasiimti blush2.gif
Bet vakar kokį džiaugsmą apturėjau pamačius, kad mano matuoklis (su GPS) nukerta man apie 1,2 km naujuoju maršrutu bėgant per mišką... Jau buvau nurašiusi, kad matyt pora savaičių rečiau išbėgau ir jau sunkiau bėgti - o pasirodo įveikiu daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
jo, Gintariūkštis teisus biggrin.gif . Aš irgi esu grįžus vieną kart pasiimti. O jau buvau ant kalno užlipus ir tik išsitraukiau įsijungti ir pamačiau, kad ne visą komplektaciją nešuosi.

QUOTE(bamba @ 2010 07 22, 10:17)

o, čia tai problema. Aš irgi vis galvoju, ar neišsiklibins ten iPodas, ai taip kiekvieną dieną jį traukinėji g.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti,l gal kuri sokineja dar per virvute(sokdyne) ir kokie rezultatai, nes esu girdejusi, kad padeda kovoti nuo koju su celiulitu ir tvirtina visus raumeniir gerina rekcija g.gif
Atsakyti
Kuri ten užrodėt mynetdiary.com
Turiu klausimą. Kadangi ten labai daug produktų nėra, noriu paklausti, ar tuos, kuriuos sukuriu matau tik aš ar juos įtraukia į bendrą sąrašą? g.gif Ištrinti neleidžia.. O redaguoti kaip g.gif Klaidą įvėliau doh.gif
Atsakyti

O tau isheina naudotis? Nes man tai kazkaip ne blush2.gif Arba ash nemoku smile.gif Ash ish vis maniau, kad ten mokama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 07 22, 20:06)
O tau isheina naudotis? Nes man tai kazkaip ne  blush2.gif Arba ash nemoku smile.gif Ash ish vis maniau, kad ten mokama  blush2.gif

Aha,jau maužumėlę pramokau. Įdomiai ten. Tik nerodo kai kurių ataskaitų: tam free useriui neleidžia.
Na o suvest produktus, jei nėra - sukurti produktą leidžia, suvest bėgimą leidžia. Daugiau nieko labai ir nereikia. Ai, dar paskaičiuoja kiek reikia kcal suvartot. Visai jaukus toks. Norėčiau Lt varianto ax.gif
Atsakyti