Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(bum @ 2010 06 07, 10:03)
g.gif O čia pirmos mmm po LP?
4u.gif

Antros mirksiukas.gif Pirmos irgi įspūdingos buvo doh.gif Tik savo KIEKIU doh.gif
O šitos tik antikiekiu lotuliukas.gif Nors gal dar pramuš blush2.gif

O kas čia pas tave per ozono skylės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 07 birželio 2010 - 09:07
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 10:06)
Antros  mirksiukas.gif Pirmos irgi įspūdingos buvo  doh.gif Tik savo KIEKIU  doh.gif
O šitos tik antikiekiu  lotuliukas.gif Nors gal dar pramuš  blush2.gif

O kas čia pas tave per ozono skylės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai bendrai paėmus visai normalios mmm gaunasi laugh.gif

Jo, linksmieji kalneliai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 07, 10:22)
Jo, linksmieji kalneliai hihihi.gif

Tik diržus prisirišk, kad neišlėktum iš lopšio mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai nuo šiandien pradedam laikyti kumštukus už *egzotika* thumbup.gif thumbup.gif Kad viskas ryt greit ir lengvai praeitų wub.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif .
Darysiu kita savaite LP pirma karta.
Man daugiau diagnostine.
Nera menesiniu 3 m. ir aisku noresi pastoti, bet ne iseina, o metai spaudzia ax.gif
Man pasake ateiti ryte 6.30 blink.gif .
Pvz. jei man darys ketvirtadieni, kada jus manote galima tiketis jau buti namuose?
Bliam ba kaip baisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Topoleta @ 2010 06 07, 11:31)
Laba diena  mergaites 4u.gif .
Man daugiau diagnostine.
Nera menesiniu 3 m. ir aisku noresi pastoti, bet ne iseina, o metai spaudzia ax.gif
Man pasake ateiti ryte 6.30  blink.gif .
Pvz. jei man darys ketvirtadieni, kada jus manote galima tiketis jau buti namuose?

Nebijok mirksiukas.gif TIKRAI nebijok thumbup.gif thumbup.gif
Jei viskas gerai, tai manau, penktadienį net galėsi važiuot mirksiukas.gif
O parašyk kur tiksliau ir pas ką darysiesi LP rolleyes.gif Įtrauksim į sąrašėlį rolleyes.gif ir palaikysim morališkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 10:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tada mano NT BROKUOTI  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš turbūt viena iš tų "laimingųjų", kur mmm nenormalios  lotuliukas.gif

Tiesiog nekreipkit dėmesio- aš tik pasipasakoju, kad kitos žinotų, jog IR TAIP BŪNA  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tik šiaip pakomentavau. smile.gif

Topoleta, aš išsiprašiau namo jau kitos dienos vakare. Jei viskas ok bus, gal ir tu kitą dieną jau namučių kulniuosi. O jei ne - tada tik pirmadienį...
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 11:29)
Tai nuo šiandien pradedam laikyti kumštukus už *egzotika*  thumbup.gif  thumbup.gif Kad viskas ryt greit ir lengvai praeitų  wub.gif

Laikom laikom thumbup.gif

Man daugiau diagnostine.

6:30 tai ketvirtadienį ateit sakė? g.gif
Pritariu kad penktadienį paleist turėtų rolleyes.gif
Atsakyti
Man daugiau diagnostine.

Sveika, prisijungus prie musu burelio mirksiukas.gif . Tikrai nera ko bijoti, Bet kaip anksti tave kviecia atvykt g.gif g.gif g.gif , o gal is vakaro sake atvykt???? Kuriame cia mieste, ir pas ka? gal kitur kitokia tvarka, as KMUK LP apturejau. Tai man is ryto 8val reikejo atvykt gultis, i operacine issivede apie 11val o kitos dienos ryte mane jau namo paleido thumbup.gif . Tikrai nebijok, nieko ten nera baisaus, labai geras jausmas poto buna, kai suzinai kokia tikra situacija yra su tavimi. Na, zinoma jei naujienos labai prastos- liudnoka, bet geriau anksciau viskas suzinot ir bandyt pagerint ja, nei niekad neissiaiskint ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Vakar gryzau is zemaitijos tevelius aplankius, iskarto i SM ilindau, ir taip smagu buvo skaityt keliu dienu naujienas,,,,kiek daug geru naujienu, kiek daug patapo nestuke.gif SVEIKINU VISAS LABAI LABAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O man snd turetu prasidet pirmos mmm po LP, bet ju vis nera, ana savaite kazkaip idomiai pilva pamausdavo, kelias dienas vos vos kreminiai patepliojo ir viskas, dariausi 3 NT - nieko gero nerodo apart I... sad.gif Speju siaip veluoja mmm, po LP.
Ar jums velavo pirmos mmm po LP?
P.S. kad jus zinotumet, kiek daug gandru maciau per si savaitgali, ir visu mintyse prasiau to stebuko!!!! ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 07, 14:47)
P.S. kad jus zinotumet, kiek daug gandru maciau per si savaitgali, ir visu mintyse prasiau to stebuko!!!! ax.gif  ax.gif  ax.gif

Man vėlavo 13 dienų doh.gif
Aš irgi DAUG mačiau thumbup.gif thumbup.gif Vienoj vietoj net 30 bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 07, 14:47)
O man snd turetu prasidet pirmos mmm po LP, bet ju vis nera, ana savaite kazkaip idomiai pilva pamausdavo, kelias dienas vos vos kreminiai patepliojo ir viskas, dariausi 3 NT - nieko gero nerodo apart I... sad.gif Speju siaip veluoja mmm, po LP.

Nu gaila kad I
Kai pas mane nežinau kada skaityti jog vėluoja o kada ne tai neturiu ką pasakyti biggrin.gif Bet matau kad šis ciklas irgi ne iš trumpųjų nusimato biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 14:53)
Aš irgi DAUG mačiau  thumbup.gif  thumbup.gif Vienoj vietoj net 30  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif Gal nėštukių skyriuje čia matei? lotuliukas.gif
Atsakyti