Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 14:53)
Man vėlavo 13 dienų  doh.gif
Aš irgi DAUG mačiau  thumbup.gif  thumbup.gif Vienoj vietoj net 30  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na, tai tikekimes kad nors vienas is to didelio buriu mus isgirs ax.gif ax.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 07, 15:02)
blink.gif Gal nėštukių skyriuje čia matei? lotuliukas.gif

Nebent nėštukės mytą darė Dzūkijos laukuose tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 07, 15:02)
blink.gif Gal nėštukių skyriuje čia matei? lotuliukas.gif

Bajerune ta Bum, arne Ice tea? hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 07, 15:06)
Bajerune ta Bum, arne Ice tea?  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Jinai visiškas BAJERIS lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 07, 15:08)
Jinai visiškas BAJERIS  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jo, gal reik nick'ą keist mastau.gif
Atsakyti
Aciu mergAites uz silta priemima ax.gif . As darysiu LP viliaus greutosios pagalbos ligonineje. Pasake daktare ateiti 6.30 nes reikes dar dokementus uzpyldyti, dar pasake padaryti ir atnesti kardiograma ir kraujo tyrima. Labai tikiuosiu kad bus Norse kaz kos rezultatas, nes 3 metu begyje buvau bas keleta gynekologus ir taip man niekas ir ne padejo atistaty mm. Pavargau nuo visual gormonu, o pinigu kiek isleidau doh.gif . Kai daro echoskopija tai jokiu cistu niera, bet folikulu labai Masai. Kraujo tyrimai parpdo kad visi moteriski garmonai labai labai zemi, o gydymas ne padeda. Kaz koks as egzipliotius:). Dingo kai man buvo 31 ., o dabar 35. Labai dziaugiuosiu kad jusu radau mirksiukas.gif . Po Lp eisiu pas dr. Klima. Sake drauge kad daug kam padejo.

Atsakyti
Labutis 4u.gif

*egzotika* kumščiai suspausti už tave mirksiukas.gif Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
labutis mergytes!sveikinu naujai prisijungusias!taigi jau kelinta diena vis kankina man sizofrenija kad jau uzkibo lotuliukas.gif nu ta jausma kiek pamenu ne viena svarste cia sitam skyrely lotuliukas.gif lotuliukas.gif taigi sito jausmo vedama pasidariau NT o kaip jus manot???ogi riebia spyga man parode doh.gif uz namu darbus man 2 galit rasyt lotuliukas.gif ir dar viena beda priskreto...matyt D nuprende kad endo dar per mazai man doh.gif ogi man susidare hemarojinis mazgas doh.gif blush2.gif blush2.gif blin mazai matai man cia bedu swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 06 07, 19:24)
labutis mergytes!sveikinu naujai prisijungusias!taigi jau kelinta diena vis kankina man sizofrenija kad jau uzkibo lotuliukas.gif nu ta jausma kiek pamenu ne viena svarste cia sitam skyrely lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taigi sito jausmo vedama pasidariau NT o kaip jus manot???ogi riebia spyga man parode doh.gif uz namu darbus man 2 galit rasyt lotuliukas.gif ir dar viena beda priskreto...matyt D nuprende kad endo dar per mazai man doh.gif ogi man susidare hemarojinis mazgas doh.gif  blush2.gif  blush2.gif blin mazai matai man cia bedu swoon.gif

Zinok, lauraz5, ir man tokia pati sizofrenija kankina, ir NT siandien as ir pasidariau ir ta pati pamaciau ka tu doh.gif doh.gif doh.gif , oi jau mums stogai vaziuoja nuo to laukimo ir tos svajones!!!!
O kokie pozymiai tu mazgu? Nes ir man su anuo galu ne viskas manau gerai blush2.gif
Papildyta:
O sakykit pirmos mmm po LP, kaip visad buvo ir tie pozymiai tokie patys, ar kazkaip kitaip buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 07, 19:52)
Zinok, lauraz5, ir man tokia pati sizofrenija kankina, ir NT siandien as ir pasidariau ir ta pati pamaciau ka tu  doh.gif  doh.gif  doh.gif , oi jau mums stogai vaziuoja nuo to laukimo ir tos svajones!!!!
O kokie pozymiai tu mazgu? Nes ir man su anuo galu ne viskas manau gerai  blush2.gif
Papildyta:
O sakykit pirmos mmm po LP, kaip visad buvo ir tie pozymiai tokie patys, ar kazkaip kitaip buvo?  ax.gif

cia matyt ta viltis kad mes jau "normalios" esam bent jau kuri laika lotuliukas.gif ta sizofrenija kankina.o as net sapnuoju darnai kad jau....o pozymiai pas mane tie patys kankina...nesvietiskas apetitas ir nuotaiku kaita...dar krutine einant reika prilaikyt kad neskaudetu nes ziauuuuuriai jautri ir skaudi doh.gif na o del tu mazgu tai ten toks nemalonus ir skaudus dalykelis isaugo, gumbelis...skauda kai einu ir kai sedziu doh.gif uzsireginau pas gyd nes ner ko laukt paskui skaudzios pasekmes buna nes MB yra ta problema tai zinau kad laukimas tik pablogins situacija..
Atsakyti
Laura, as manau kad visitas pas gyd. tau pades. Bet dar bandyk rasti info internete apie tai, galima ir zolelemis padeti. Mano mamai buvo, tai jinai kaz ka is darzoviu vire, jau ne prisimenu g.gif . Bet jai tikrai skaudejo, o dabar ir ne prisimena kaip tai ir buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 06 07, 20:04)
cia matyt ta viltis kad mes jau "normalios" esam bent jau kuri laika lotuliukas.gif ta sizofrenija kankina.o as net sapnuoju darnai kad jau....o pozymiai pas mane tie patys kankina...nesvietiskas apetitas ir nuotaiku kaita...dar krutine einant reika prilaikyt kad neskaudetu nes ziauuuuuriai jautri ir skaudi doh.gif

Man ir taip pat, va katik pavalgiau saldainiuku, o dabar rauginta agurka griauziu blush2.gif hihihi.gif Bet tai tik PMS turbut, greiciau jau tos mmmm ateitu, baigtus tos svajones ir ta mintis,,,,o gal, o gal dabar pasiseke. Arba jau nebeateitu jos 9men, sitas variantas man tiktu labiausiai hihihi.gif assa.gif hihihi.gif
Atsakyti