Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(loorena @ 2010 06 07, 22:01)
Man ir taip pat, va katik pavalgiau saldainiuku, o dabar rauginta agurka griauziu  blush2.gif  hihihi.gif Bet tai tik PMS turbut, greiciau jau tos mmmm ateitu, baigtus tos svajones ir ta mintis,,,,o gal, o gal dabar pasiseke. Arba jau nebeateitu jos 9men, sitas variantas man tiktu labiausiai  hihihi.gif  assa.gif  hihihi.gif

MB is manes juokiasi sako nu jei db tu tiek valgai tai tada kas bus kai busi nestuke.gif reiks tada saldytuva pirkt...prisikabinsi ir vesies su savim visur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisidesi i viena lentyna vien saldaus i kita vien suraus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 06 07, 22:52)
MB is manes juokiasi sako nu jei db tu tiek valgai tai tada kas bus kai busi nestuke.gif reiks tada saldytuva pirkt...prisikabinsi ir vesies su savim visur lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prisidesi i viena lentyna vien saldaus i kita vien suraus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas mergaites,
Del to maisto, teisingai TB sako biggrin.gif , svarbu kad tik kas pilvely apsigyventu ax.gif
Atsakyti
Na, man jau rodos mmmm parsivelka, pradejo ciut ciut tepliot, na ir gerai- baigsiu fantazuot ir svaigt, bei gadint NT testus be reikalo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 08, 11:02)
Na, man jau rodos mmmm parsivelka

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 08, 11:10)

ASveikutes,
Man vakar prasidejo mm, beje, po duphastono... bet irgi labai jau mizernos, kaip Ice tea panasiai... g.gif
Nuo ryt pradedu clostilbegyta gert. Ziuresim ar bus naudos sad.gif Liudna kazkaip. Nieko jau nebesitikiu
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2010 06 08, 12:59)
ASveikutes,
Man vakar prasidejo mm, beje, po duphastono... bet irgi labai jau mizernos, kaip Ice tea panasiai... g.gif
Nuo ryt pradedu clostilbegyta gert. Ziuresim ar bus naudos sad.gif  Liudna kazkaip. Nieko jau nebesitikiu

console.gif
Aš tai nusprendžiau pagerti Vienašalės užginos mirksiukas.gif Gal sutvarkys reikaliukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 08, 13:26)
console.gif
Aš tai nusprendžiau pagerti Vienašalės užginos  mirksiukas.gif Gal sutvarkys reikaliukus  rolleyes.gif

Aš irgi dabar geriu Ginekol tabletkas nuo šio ciklo pradžios, pažiūrėsim kaip bus kai mmm ateis ir kada jos ateis, kaip čia man ką pareguliuos g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 08, 14:26)
console.gif
Aš tai nusprendžiau pagerti Vienašalės užginos  mirksiukas.gif Gal sutvarkys reikaliukus  rolleyes.gif

o kur gavai jos? as geriu Ovuliavita, ten sudetyje irgi jos yra, bet gal zinot ka geriau..?? g.gif blush2.gif
dar geriu metformina ir vitaminus planuojancioms.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 06 08, 14:32)
Sveikutes  4u.gif
o kur gavai jos? as geriu Ovuliavita, ten sudetyje irgi jos yra, bet gal zinot ka geriau..??  g.gif  blush2.gif
dar geriu metformina ir vitaminus planuojancioms..  blush2.gif

Dar negavau, bet vakare važiuosiu pirkti mirksiukas.gif Aš važiuosiu į "Arvensi" Vytauto 43 mirksiukas.gif
Atsakyti
Bum, tau paimti tos arbatos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 08, 16:44)
Bum, tau paimti tos arbatos  bigsmile.gif

Ar čia tos užgynos? g.gif O ką jin daro? Folikulus augina? Net nežinau, varysiu pas ginę iš karto kitą ciklą tai turbūt vėl chemiją vartosiu biggrin.gif Bet jei kokia pertrauka tai visai gal ir neblogai būtų kad neužsitęstų ciklas pagerti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 08, 16:53)
Ar čia tos užgynos? g.gif O ką jin daro? Folikulus augina? Net nežinau, varysiu pas ginę iš karto kitą ciklą tai turbūt vėl chemiją vartosiu biggrin.gif Bet jei kokia pertrauka tai visai gal ir neblogai būtų kad neužsitęstų ciklas pagerti mastau.gif

Pasiskaityk nete ir jei ką, tai SMS mirksiukas.gif
O aš jau bėgu rolleyes.gif
Atsakyti