Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Totorija @ 2010 06 10, 17:11)
Sveika  mirksiukas.gif
As irgi pas ja lankausi. Manau reiketu pasitiketi, ji labai rupestinga ir atidi. Bet cia tik mano nuomone zinoma  smile.gif
Musu nepastojimo stazas jau tuos prasides ketvirti metai... Na nieko sau laikas bega  doh.gif  Laporaskopijos, kad reikia ji man kaip ir iskarto sake... as aisku nesupratau kam, memes laiku kaip laikrodukas, ciklas tvarkingas nieko neskauda bedos labiau pas vyra... Tai aisku nubegau dar pas kita daktarele pasikonsultuoti vardan ramybes, ir taip ji patvirtino. Sako kam darytis proceduras nezinant ar ten tikrai viskas gerai, juk viskas kainuoja, o ir laikas nestovi vietoj. Tai vat man kita savaite jau ir nusisviecia tas malonumas.
Sekmes Tau  mirksiukas.gif

O tai tau ta kita gine irgi patare darytis LP? nelabai supratau... blush2.gif
As ryt pas saviske I.Verbickiene eisiu, bet turiu toki itarima, kad ji man sakys, jog nereikia LP unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 10, 16:23)
bet turiu toki itarima, kad ji man sakys, jog nereikia LP unsure.gif

O kiek laiko planuojat g.gif
Atsakyti
As ryt pas saviske I.Verbickiene eisiu, bet turiu toki itarima, kad ji man sakys, jog nereikia LP unsure.gif

Taip Taip abi jos man rekomendavo darytis LP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 10, 17:24)
O kiek laiko planuojat  g.gif

Nuo praeitu metu rugpjucio...dar metu nera. Bet man paciai jau toli grazu ne 20 blush2.gif
Tai galima dar 5 metus bandyt ir nieko nebus, jei problemos yra unsure.gif
Uz tai Mackeviciene ir sako darykis LP, nes jei dar reikes gydytis, tai ner ko tempt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 10, 16:37)
Nuo praeitu metu rugpjucio...dar metu nera. Bet man paciai jau toli grazu ne 20 blush2.gif
Tai galima dar 5 metus bandyt ir nieko nebus, jei problemos yra unsure.gif
Uz tai Mackeviciene ir sako darykis LP, nes jei dar reikes gydytis, tai ner ko tempt ax.gif

Klausiu dėl to, kad visos ginės suokia tą patį: "normali sveika šeima gali nepastoti metus laiko, o paskui jau reikia tirtis ir ieškoti priežasčių." Taip kad tu jau gali "reikalauti" LP mirksiukas.gif
Atsakyti

O tai vyras jau daresi tyrimus?
Atsakyti
Apie LP visai nieko ne zinau.
3 metu begyje nera mm ir gormonai ne padeda.
Man atrodo jei gynekologai siulo tai gal geraiu padaryti.
Nes as vis bijojau, o gal tas pades o gal ...... ir rezultatu O.
Tai vat ir eisu kita savaite LP. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2010 06 07, 16:53)
Labutis 4u.gif

*egzotika* kumščiai suspausti už tave mirksiukas.gif Sėkmės tau 4u.gif

aciukas uz palaikyma 4u.gif as jau siandien namie po LP biggrin.gif
Papildyta:
na ka ir as trumpai pasisakysiu smile.gif
pirmadieni pagulde i ligonine, dave sriubos puse dvieju ir viskas, leido tik gerti vandeni. Vakare padare klizma, ir antradienio 6 val ryto. 8 val isveze operuot,grizau i palata apie 12 val. , nezinau kur tiek ilgai uztrukau, daktare sake kad rado daug saaugu ir viskas, operacija pavyko, kas matesi is nuotraukos tas pasitvirtino. Siaip viskas gerai, tik antra diena viskas skaudejo, sprandas, nugara, plauciai... Siandien jauciuosi geriau ir namuciuose jau tupiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 06 10, 16:58)
aciukas uz palaikyma  4u.gif  as jau siandien namie po LP  biggrin.gif

Sveika,
Na ir kaip Tu jautiesi?
Kaip viskas praejo? papasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 06 10, 17:05)
Sveika,
Na ir kaip Tu jautiesi?
Kaip viskas praejo? papasakok  mirksiukas.gif

dvi dienos sunkiausios po operacijos , o paskui kaip ant sparnu beveik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 06 10, 17:03)
aciukas uz palaikyma  4u.gif  as jau siandien namie po LP  biggrin.gif
Papildyta:
na ka ir as trumpai pasisakysiu smile.gif
pirmadieni pagulde i ligonine, dave sriubos puse dvieju ir viskas, leido tik gerti vandeni. Vakare padare klizma, ir antradienio 6 val ryto. 8 val isveze operuot,grizau i palata apie 12 val. , nezinau kur tiek ilgai uztrukau, daktare sake kad rado daug saaugu ir viskas, operacija pavyko, kas matesi is nuotraukos tas pasitvirtino. Siaip viskas gerai, tik antra diena viskas skaudejo, sprandas, nugara, plauciai... Siandien jauciuosi geriau ir namuciuose jau tupiu  biggrin.gif

oho kaip ilgai Tave kazkur laike g.gif Svarbiausia, kad pasalino visas kliutis.
Ar labai skauda snd dar viska?
Papildyta:
QUOTE(*egzotika* @ 2010 06 10, 17:06)
dvi dienos sunkiausios po operacijos , o paskui kaip ant sparnu beveik  mirksiukas.gif

thumbup.gif dziugu girdeti, tai mane jeigu antradieni operuoja tai savaitgaliui jau galima i sokius!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Totorija @ 2010 06 10, 17:10)
oho kaip ilgai Tave kazkur laike  g.gif  Svarbiausia, kad pasalino visas kliutis.
Ar labai skauda snd dar viska?
Papildyta:

thumbup.gif  dziugu girdeti, tai mane jeigu antradieni operuoja tai savaitgaliui jau galima i sokius!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jauciasi tik tos vietos kur siuta, ir pilvas kaip balionas, tai nelabai i sokius iseitu smile.gif neitilpciau turbut i betkokius rubus ax.gif
Atsakyti