QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 10, 13:12)
Mergytes, o kaip jums gydytoja nustate kad reikia laparoskopijos?
visai netiketai atsiduriau klinikoj M ir V pas gyd. Mackeviciene. Tai ta mane visa ismaige

paskui 3 dienas kiausides skaudejo

tai ji pasake taip: "visgi meteliu nemazai, reikia paskubeti... Gimda ir kiausides susigrude (vienoj kruvoj), kiausides nepaslankios, nelabai man patinka... kaip 12 CD folikulai nenusiformave, gimdos sienele plona. Patariu darytis laparoskopija."

Ai... dar klause ar neskauda tustinanatis
o kokie pas jus simptomai?
Sveika
As irgi pas ja lankausi. Manau reiketu pasitiketi, ji labai rupestinga ir atidi. Bet cia tik mano nuomone zinoma
Musu nepastojimo stazas jau tuos prasides ketvirti metai... Na nieko sau laikas bega

Laporaskopijos, kad reikia ji man kaip ir iskarto sake... as aisku nesupratau kam, memes laiku kaip laikrodukas, ciklas tvarkingas nieko neskauda bedos labiau pas vyra... Tai aisku nubegau dar pas kita daktarele pasikonsultuoti vardan ramybes, ir taip ji patvirtino. Sako kam darytis proceduras nezinant ar ten tikrai viskas gerai, juk viskas kainuoja, o ir laikas nestovi vietoj. Tai vat man kita savaite jau ir nusisviecia tas malonumas.
Sekmes Tau
IVF+IMSI Gime-3.600 kg,. 50 cm. 1men.-4.330 kg., 54 cm. 6men.atsistojo. 10men.2sav.pereina per kiema pati