Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(loorena @ 2010 06 09, 10:47)
Taip, Ice tea, man vakar prasidejo pirmos mmm po LP, del to ir bijau darytis, kad gali but jie netikslus  g.gif  Tiek to, tiek metu laukem., palauksim jei reiks dar pora ciklu  ax.gif
O kur tuos tyrimus dazniausia darotes Kaune?

Tai tada dėl šventos ramybės dar pakentėk vieną ciklą mirksiukas.gif Gal ir nebesulauksi to antro ciklo mirksiukas.gif
Aš darausi Motina ir vaikas mirksiukas.gif - susimoku, nuleidžia kraują, o nuskanuotus atsakymus persiunčia e-paštu thumbup.gif
Dar daro ir VK, bet man ten parkingas netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 06 09, 10:53)
Tai tada dėl šventos ramybės dar pakentėk vieną ciklą  mirksiukas.gif Gal ir nebesulauksi to antro ciklo  mirksiukas.gif
Aš darausi Motina ir vaikas  mirksiukas.gif - susimoku, nuleidžia kraują, o nuskanuotus atsakymus persiunčia e-paštu  thumbup.gif
Dar daro ir VK, bet man ten parkingas netinka  ax.gif

Gerai butu kad nebesulaukciau ax.gif ax.gif ax.gif Mes spermotograma irgi visad vezam i M ir V, ten tikrai patogiai. Ketvirtadieni MB ten eis ir pas Zil mirksiukas.gif O kiek mazdaug tie hormonu tyrimai kainuoja? As esu juos darius gal 2006m blush2.gif , pries LP liepe tik progesterona pasidaryt
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 09, 10:58)
O kiek mazdaug tie hormonu tyrimai kainuoja?

Tiksliai nežinau, bet kokį šimtuką kitą įsimest reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loorena @ 2010 06 09, 09:47)
Taip, Ice tea, man vakar prasidejo pirmos mmm po LP, del to ir bijau darytis, kad gali but jie netikslus  g.gif  Tiek to, tiek metu laukem., palauksim jei reiks dar pora ciklu  ax.gif
O kur tuos tyrimus dazniausia darotes Kaune?

hmmm g.gif tai gal ir pas mane sustreikavo hormonai, nes LP paveike?

Na totaliai parode PKSinius hormonus +prolaktinas i dausas uzkiles blink.gif

aiksu, gine prirase Bromokriptina gerti, penktadieni bus savaite, kaip ji geriu, gal reiks bandyti pakartoti prolaktina.

O kainuoja tai jooo, nei daug, nei mazai 1 hormono tyrimas nuo 23-27 Lt doh.gif

ice tea, parasyk, kokie rezultatai. Ir ar buvo meet'as? as vakar ziauriai mokiausi, siandien egza isspaudziau 10 ! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 06 09, 14:05)
ice tea, parasyk, kokie rezultatai. Ir ar buvo meet'as? as vakar ziauriai mokiausi, siandien egza isspaudziau 10 ! biggrin.gif

Kai žinosiu rezultatus- pranešiu mirksiukas.gif
Mytas buvo thumbup.gif thumbup.gif Prapliurpėm 3,5 val lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
prolaktinas i dausas uzkiles  blink.gif
nežinau kaip kiti hormonai, bet prolaktinas kyla net nuo stresinių situacijų ar nervų... logiškai mąstant: kas jau kas, bet toks dalykas kaip LP žmogui tikrai turėtų prolaktiną gerokai kilstelėti.
Kiek žinau ir kiek teko skaityti SM (jei neklystu) - prolaktinas aukščiausias būna 7 DPO. Jei jauti ir pagauni ovuliaciją, gali pabandyti jį pasitirti būtent tada.
Nors šiaip endokrinologė man sakė, kad nesvarbu kurią dieną tirtis prolaktiną.. Gal žiūri tiesiog pagal pačius skaičiukus ir kažką sprendžia. Negaliu tiksliai pasakyti.
Mano prolaktinas padidėjęs nežymiai, kai lankiausi pas endokrinologę, ji rekomendavo palaukti ciklo be KT, nes pasirodo prolaktino šiokį tokį padidėjimą gali ir KT įtakoti. doh.gif Žodžiu, kuo daugiau domiesi, tuo tamsesnis miškas..
Atsakyti
as vakar ziauriai mokiausi, siandien egza isspaudziau 10 ! biggrin.gif

Šaunuolė!!! Sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti

Nu tu duodi, galėjai ir ateiti į meetą, ne tokia moksliukė būtum pasirodžius lotuliukas.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 06 09, 14:18)
Mytas buvo  thumbup.gif  thumbup.gif Prapliurpėm 3,5 val  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 06 09, 15:53)
Nu tu duodi, galėjai ir ateiti į meetą, ne tokia moksliukė būtum pasirodžius lotuliukas.gif
Aha thumbup.gif

A reikia daba is zmogaus erzintis, kai ir tai vos visu ranku ir koju nagu nenusigrauziau, kaip norejau lotuliukas.gif O as ir dabar dar mokausi, nes turiu sia savaite 2 kolius atiskaityi, tai jau nejuokas, kai miegas ima be proto doh.gif

Ice tea, kokie rezai?
Atsakyti
As skaitau foruma, bet kaz kaip ne zinau ka i parasyti ax.gif . As tyrimuose ne labai suprantu, tai ir patarti ne galiu blush2.gif .
As siandien buvau pas terapeute pasiimejau siuntuma i kardiograma, ir kraujui, nes reikes i ligonine.
Greiciau jau ta LP ateitu diena. As visa laika apie ja galvoju doh.gif .
Dar noreciau patarti jums NE daryti kaip as, t.y. pasakoti draugems apie LP.
Nes pasiui jie pradeda "o tau gal ne reikia", Pas tave gormonai mazi, ir taip viskas aisku... blink.gif .

Po LP kiek pazdaug jus miegojote?
Mama jau klause,kad atnesti man pavalgyti ta diena lotuliukas.gif . Sakau, kal ne galima.. unsure.gif
Nu as kaip visada, galvoju apie maista arba apie mm (kodel jie ne ateina doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 06 09, 21:21)
Ice tea, kokie rezai?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš dar tyrimų net nepridaviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eisiu ryt, nes tik vakar normalios mmm atsivilko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Topoleta @ 2010 06 09, 21:23)
Nes pasiui jie pradeda "o tau gal ne reikia", Pas tave gormonai mazi, ir taip viskas aisku...  blink.gif .

drinks_cheers.gif GRYNA tiesa doh.gif Dėl to apie mano LP žinojo tik MB, sesuo ir viena draugė ax.gif Net tėvai sužinojo jau po blush2.gif
Mama jau klause,kad atnesti man pavalgyti ta diena lotuliukas.gif . Sakau, kal ne galima.. unsure.gif

Valandą lotuliukas.gif Po to pliurpėm su palačioke thumbup.gif
Dėl maisto, tai pasakyk mamai, kad nesivargintų- geriau iš ryto po operacijos jogurtuko, bananų ir VANDENS lai atneša ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 10 birželio 2010 - 08:09
Sveikos,
Linutai, sėkmės tau koliuose biggrin.gif

Nes pasiui jie pradeda "o tau gal ne reikia", Pas tave gormonai mazi, ir taip viskas aisku...  blink.gif .

Nu as kaip visada, galvoju apie maista arba apie mm (kodel jie ne ateina doh.gif ) lotuliukas.gif

Mano draugės tai ne tokios ekspertės kad kažką man aiškintų dėl LP lotuliukas.gif

Nuvedė į operacinę mane 11 val, o 12:30 prabudau pooperacinėj rolleyes.gif
Po LP tą dieną tai net nuo vandens pykino, apie maistą net minties nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti