Ziuriu ta ON OFF visai nebloga firma
issiunciau jiems CV
Aisku tik, jei seniems darbuotojams neturi darbu tai nusiusta cv iskart istrins
QUOTE(xernesta @ 2010 08 31, 18:27)
issiunciau jiems CV
as apie juos jokio blogo zodzio negaliu pasakyt, ka zada, ta duota, tik va dabar pasiulymu visai neturi...nors mano didelis minusas tas,kad as pati nevairuoju, vairuojantiems ir su savo masina paprasciau
issiunciau jiems CV
na man jie pasiulyti nieko negalejo, nebent pavasari... tai realiai manau mazai tikimybes, kad ka pasiulys
QUOTE(gabija77 @ 2010 08 31, 20:04)
na man jie pasiulyti nieko negalejo, nebent pavasari... tai realiai manau mazai tikimybes, kad ka pasiulys
nes vyrui per ten susirasti darba daug realiau.
faktas tas, kad ten dabar norinciu labai daug...kaip ir visose kitose agenturose, manau...
issiunciau jiems CV
tu manes klausei apie opus balticum tai viena mano pazystama per ten vaziavo, tai liko patenkinta, po keliu savaiciu turi gryzti jau.
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 01, 09:11)
tu manes klausei apie opus balticum tai viena mano pazystama per ten vaziavo, tai liko patenkinta, po keliu savaiciu turi gryzti jau. 
Vakar nunesem CV su draugu i opusa
QUOTE(xernesta @ 2010 09 01, 14:46)
Vakar nunesem CV su draugu i opusa
paime, dar paklause draugo ar kartu norit ir kaip su anglu kalba ir viskas sako jei turesim pasiulymu paskambinsim
tikejausi dar pasikalbes 
manau, kad tai normalu, nes juk pas juos tikrai ne vienas zmogus ateina, jie atsirenka pagal cv, ir jei jau bent viena klausima uzdave tai jau gerai
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 01, 14:52)
manau, kad tai normalu, nes juk pas juos tikrai ne vienas zmogus ateina, jie atsirenka pagal cv, ir jei jau bent viena klausima uzdave tai jau gerai
nes buna agenturu kad kai nunesi cv pasako aciu ir imeta i stalciu.
nu jeigu ka rasi, tai butinai pasigirk :0 nes as jau menesi gera ieskau ir nieko
ir On off servise buvau, anketa pildziau.. zodziu laukti reikia, gal kas pasikeis
Cia manau laimes dalykas, vieneims pasiseka greitai, kitiems reikia palaukti as issiunciau 3000 CV ir kol kas tylu
bet svieciasi galimybe per pazystamus , taigi ir as galvojau kad bus daug paparasciau susirasti , bet realybe kitokia.Sekmes kas ieskote.
O tai per agenturas nieks nebandote?
QUOTE(loja5 @ 2010 10 11, 12:25)
Ieškau kompanijos važiuoti dirbti kartu, vienai nedrąsu .