Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas Norvegijoje

Ziuriu ta ON OFF visai nebloga firma smile.gif issiunciau jiems CV biggrin.gif Aisku tik, jei seniems darbuotojams neturi darbu tai nusiusta cv iskart istrins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 08 31, 18:27)
Ziuriu ta ON OFF visai nebloga firma  smile.gif  issiunciau jiems CV  biggrin.gif  Aisku tik, jei seniems darbuotojams neturi darbu tai nusiusta cv iskart istrins  verysad.gif

as apie juos jokio blogo zodzio negaliu pasakyt, ka zada, ta duota, tik va dabar pasiulymu visai neturi...nors mano didelis minusas tas,kad as pati nevairuoju, vairuojantiems ir su savo masina paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu ta ON OFF visai nebloga firma  smile.gif  issiunciau jiems CV  biggrin.gif  Aisku tik, jei seniems darbuotojams neturi darbu tai nusiusta cv iskart istrins  verysad.gif

na man jie pasiulyti nieko negalejo, nebent pavasari... tai realiai manau mazai tikimybes, kad ka pasiulys g.gif nes vyrui per ten susirasti darba daug realiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabija77: 31 rugpjūčio 2010 - 18:05
QUOTE(gabija77 @ 2010 08 31, 20:04)
na man jie pasiulyti nieko negalejo, nebent pavasari... tai realiai manau mazai tikimybes, kad ka pasiulys g.gif nes vyrui per ten susirasti darba daug realiau.

faktas tas, kad ten dabar norinciu labai daug...kaip ir visose kitose agenturose, manau...
Atsakyti

tu manes klausei apie opus balticum tai viena mano pazystama per ten vaziavo, tai liko patenkinta, po keliu savaiciu turi gryzti jau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 01, 09:11)
tu manes klausei apie opus balticum tai viena mano pazystama per ten vaziavo, tai liko patenkinta, po keliu savaiciu turi gryzti jau.  thumbup.gif

Vakar nunesem CV su draugu i opusa blink.gif paime, dar paklause draugo ar kartu norit ir kaip su anglu kalba ir viskas sako jei turesim pasiulymu paskambinsim verysad.gif tikejausi dar pasikalbes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 09 01, 14:46)
Vakar nunesem CV su draugu i opusa  blink.gif  paime, dar paklause draugo ar kartu norit ir kaip su anglu kalba ir viskas sako jei turesim pasiulymu paskambinsim  verysad.gif  tikejausi dar pasikalbes  blink.gif

manau, kad tai normalu, nes juk pas juos tikrai ne vienas zmogus ateina, jie atsirenka pagal cv, ir jei jau bent viena klausima uzdave tai jau gerai biggrin.gif nes buna agenturu kad kai nunesi cv pasako aciu ir imeta i stalciu.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 09 01, 14:52)
manau, kad tai normalu, nes juk pas juos tikrai ne vienas zmogus ateina, jie atsirenka pagal cv, ir jei jau bent viena klausima uzdave tai jau gerai  biggrin.gif  nes buna agenturu kad kai nunesi cv pasako aciu ir imeta i stalciu.

biggrin.gif Oi siandien visa diena rasiausi cv anglu kalba doh.gif Ir ieskojau darbo norvegu psl. lotuliukas.gif isijungusi translate, nes viskas norvegu kalba blink.gif Bet nieko neradau fuvu fabrike ar skalbykloje verysad.gif
Atsakyti
nu jeigu ka rasi, tai butinai pasigirk :0 nes as jau menesi gera ieskau ir nieko sad.gif ir On off servise buvau, anketa pildziau.. zodziu laukti reikia, gal kas pasikeis smile.gif
Atsakyti
Cia manau laimes dalykas, vieneims pasiseka greitai, kitiems reikia palaukti as issiunciau 3000 CV ir kol kas tylu doh.gif bet svieciasi galimybe per pazystamus , taigi ir as galvojau kad bus daug paparasciau susirasti , bet realybe kitokia.Sekmes kas ieskote. 4u.gif
Atsakyti
O tai per agenturas nieks nebandote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 10 11, 12:25)
O tai per agenturas nieks nebandote? g.gif

Ieškau kompanijos važiuoti dirbti kartu, vienai nedrąsu .
Atsakyti