Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

QUOTE(aulina @ 2010 07 19, 14:24)
šioje srityje jaučiuosi kaip iš medžio iškritusi, toks jausmas visi žino, išskyrus mane. Mano logika tokia, palaukia kol pasistato, nes besistantys visus pinigus išleidžia statyboms. Atrodė reketas atgyvenęs dalykas šiais laikais (vis dar abejoju, kad toks yra, nes niekas nestatytų juk), tačiau atsargumo dėlei aplinką stengsiuos kuo kulkiau įsirengti, tvorą atnaujinsiu negreitai arba visai nenaujinsiu, auto kuo kulklenis (pvz. turint porsche galima sukelti nemažai įtarimų). Kitų apsisaugojimo priemonių nematau.

Aulina,vadinas mes abu is medzio krite jei tokie dalykai tikrai yra lotuliukas.gif Pirma kart girdziu. Man tai atrodo kaip paistalai. Cia panasei kai kazkada buvo gandai kad skypes naudojimas prades kainuoti.. Ir t.t..
Nebetie laikai kad reketininkai darytu ka nori.. O darysi kuklesne aplinka ar ne,nepades,jei tokie yra,vistiek ka jiem reikia pamatys. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 18, 22:21)
Ką žinote apie reketą? Man sakė, kad pasistačius namą, įrengus aplinką prisistato reketas. Ką Jūs girdėjote apie tai? Kiek tame tiesos? Mūsų viena supermama labai gražiai įsirengė namus, tačiau neikėtai išėmė visas nuotraukas ir dingo.

Kazkaip man nesitiki, kad jie apie pastatytus namus suzino is SM. manau, kad cia kazkur kitur suo pakastas juk tiek daug nauju namu zmones pasistate ir jeigu pradetu reketuoti juos tai kas cia butu, jau manau ir laikrasciai rasyti. o tuos kuriuos reketuoja tai kazka negarbingai turi...cia mano tokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 19, 14:31)
Man tai atrodo kaip paistalai.

ramiau paliko karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 07 19, 14:36)
Kazkaip man nesitiki, kad jie apie pastatytus namus suzino is SM. manau, kad cia kazkur kitur suo pakastas juk tiek daug nauju namu zmones pasistate ir jeigu pradetu reketuoti juos tai kas cia butu, jau manau ir laikrasciai rasyti. o tuos kuriuos reketuoja tai kazka negarbingai turi...cia mano tokia nuomone.

Cia toks reketas kaip ir telefoniniai sukciai man atrodo. koks aferista sumaste,prigavo,sumokejo zmogus issigandes ir viskas.. Pas mane tokie ateitu tai pasiulyciau beizbolkes paragauti,plius sertifikuota diktofona isigyciau kad lengviau btu policijai priduoti.. ax.gif
Atsakyti
Kazkaip man nesitiki

Man irgi. Jeigu kas susidūrėte su naujai pastatytų namų reketu būtinai parašykite, imsimės apsaugos priemonių.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 19, 14:41)
Pas mane tokie ateitu tai pasiulyciau beizbolkes paragauti

iki liepos 1 buvo leidžiama nusipirkti legaliai dujinį pistoletą, dabar gailiuosi, kad nenusipirkau.
Papildyta:
Kazkaip man nesitiki, kad jie apie pastatytus namus suzino is SM.

jeigu įvyko vagystė arba kitoks nemalonus įvykis, normalu, kad ištrynė foto, nesvarbu kad sm neprieko. O gal šiaip sau ištrynė, neaišku.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 19, 08:21)
Ką žinote apie reketą? Man sakė, kad pasistačius namą, įrengus aplinką prisistato reketas. Ką Jūs girdėjote apie tai? Kiek tame tiesos? Mūsų viena supermama labai gražiai įsirengė namus, tačiau neikėtai išėmė visas nuotraukas ir dingo.

blink.gif blink.gif blink.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif g.gif
Atsakyti
[quote=biesas66,2010 07 19, 14:41]
Cia toks reketas kaip ir telefoniniai sukciai man atrodo. koks aferista sumaste,prigavo,sumokejo zmogus issigandes ir viskas..

Na ir man taip atrodo,musu daug draugu ir pazystamu pasistate namus ir gyvena,bet nei vienas jokio reketo nemokejo schmoll.gif tai jau tikrai blink.gif
Atsakyti
Kaip geriau: ar 2 aukšto vidinėms durims užsakyti slenksčius ar ne? Man labiau prie širdies be slenksčių, tačiau radau kelis trūkumus: sklinda garsas, dulkės, šviesa.
Papildyta:
QUOTE(Bitute555 @ 2010 07 16, 16:47)
neatostogauju, nėra kada smile.gif aš jūsų paslaugoms wink.gif

ar tavo darbe yra sezoniškumas? smile.gif Pvz. gauni daugiau užsakymų žiemą, kai žmonės nori pasislėpti nuo kaimynų? Girdėjau šio metu užsakymus įgyvendini ne trumpiau 1 mėn. Kaip laikosi "greitas" namas? Ar jau stogą dengia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 20 liepos 2010 - 07:04
aulina ,is draugu tikrai nemazai pasistate ir isirenge ,bet nebuvo tokiu nesamoniu apie ka rasei.... smile.gif
tad ramiai ax.gif apsidraudziame namus pasistate ir gyvename ramiai bigsmile.gif

o del draudimu ,tai mums jau teko pasinaudoti ...kaip ziema truko radijatrius ir apliejo siena 1 aukste ...tai gavome ismoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 20, 08:03)
ar tavo darbe yra sezoniškumas?  smile.gif Pvz. gauni daugiau užsakymų žiemą, kai žmonės nori pasislėpti nuo kaimynų? Girdėjau šio metu užsakymus įgyvendini ne trumpiau 1 mėn. Kaip laikosi "greitas" namas? Ar jau stogą dengia?

Sunku pasakyti del sezoniskumo: kaip ir minejai link rudens ir ziema zmones ypatingai nori uzsidengti langus nuo kaimynu ir tamsiu, niuriu vakaru. Sia vasara velgi del dideliu karsciu ir saules nori apsaugoti sienas nuo isblukimo ir sek tiek atsivesinti. Visada yra to darbo smile.gif Menesis laiko tai normalus terminas: pora savaiciu trunka audinio atvykimas is Ispanijos, Italijos, Vokietijos + pora savaiciu gamybai...

P.S. Kaimynai jau baige pamatus: dare greztinius,- greze stulpus, o po to is armaturos ir tokiu tusciaviduriu spec. blokeliu surinko zieda ir i juos pripyle betono: grazu, svaru, greita, nei su klojiniais nereikejo zaistis, nieko... Turetu uz geros savaites ir namas jau stoveti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute555: 20 liepos 2010 - 08:48
QUOTE(aulina @ 2010 07 20, 08:03)
Kaip geriau: ar 2 aukšto vidinėms durims užsakyti slenksčius ar ne? Man labiau prie širdies be slenksčių, tačiau radau kelis trūkumus: sklinda garsas, dulkės, šviesa.
Papildyta:

Sveiki 4u.gif

man asmeniskai be slenksciu geriau - as visada uz slenksciu kliuvu doh.gif
Be to, tarpukas svarbus, jei planuoji ventiliacija tam tikros rusies. As tai planuoju kada nors pasidaryti ventiliacija per langu remuose istatytas spec. orlaides ir istraukejus virtuveje ir voniose - tokiai sistemai, kad butu efektyvi - is lauko per langu orlaides oras ieitu, o per istraukejus iseitu - butina palikti tarpukus po durimis.
Zodziu, pagal nora ir planuojamas sistemas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 07 19, 15:24)
šioje srityje jaučiuosi kaip iš medžio iškritusi, toks jausmas visi žino, išskyrus mane. Mano logika tokia, palaukia kol pasistato, nes besistantys visus pinigus išleidžia statyboms. Atrodė reketas atgyvenęs dalykas šiais laikais (vis dar abejoju, kad toks yra, nes niekas nestatytų juk), tačiau atsargumo dėlei aplinką stengsiuos kuo kulkiau įsirengti, tvorą atnaujinsiu negreitai arba visai nenaujinsiu, auto kuo kulklenis (pvz. turint porsche galima sukelti nemažai įtarimų). Kitų apsisaugojimo priemonių nematau.

Aš manau, kad nesąmonė. Be to šiais laikais ir ne prie babkių žmonės namus pasistato, juk yra (na gal buvo) bankai su paskolom. Tuos jau bankai reketuoja, kur dar ten kitiems ką išpešt:) Geriausia apsidraust ir gyvent laimingai su gražia aplinka ir patinkančia mašina biggrin.gif
Atsakyti