Mano drabuzine - tai vaiksciojantis anekdotas

(
apie tai galima pasiskaityti drabuziniu berots temoje
)
Pasak temos dalyviu, ne duok Dieve tokios klijentes.

(nes isdrisau skaiciuoti svetima pelna

)
O is principo, butent ir eskojau kainos ir kokybes santykio. Nes istiesu pastebejau kurjozinius dalykus. Plokstes vienos ir tos pacios, o kainu skirtumas zenklus. Tai sioje vietoje ir buvo idomiausia. Na, bet cia jau detales....
QUOTE(masajugi @ 2010 07 20, 23:57)
Taip ir maniau
....kas gamino?
Gamintoja parasysiu i AZ. Ne del to, kad tai karine paslaptis. O tiesiog tai kas tiko man, nebutinai gali tikti kitam. Vienam pasirodys per prastas darbas, kitam perdidele kaina, treciam prastoka ploksciu kokybe... ir pan. Tiesiog kiekvieno labai individualus poreikiai ir prioritetai.
As, kaip visada, taikiausi prie savo finansiniu galimybiu

Nes gerokai jau pabodo ta amzina betvarke, dezes, maisai ...
Tai kazkokiu "navarotu" : kaip lentynos ant begeliu, pritraukiami stalciai, spec pakabos kaklaraisciams ir kelnems ir panasiai .... joje ir nera.
Paprasta lenkiska 18kine plokste, paprasti stalciu mechanizmai, ir panasus dalykai.
Rankeneles laikinos, nes nebuvo tokiu kokiu man reikejo.
Bandziau siek tiek atkartoti baldu spintos vaizda.
QUOTE(aulina @ 2010 07 21, 08:51)
Jana, drabužinė turbūt daug kainavo

Baltai pavydžiu, gali susikabinti tvarkingai rūbus, nesugrūsti
Kokias drabužinės duris gaminsi? Tavo vietoje būčiau labiau išnaudojusi erdvę (ten kur pakabinti rūbai, būčiau dar vieną eilę pakabinamų po jais padariusi ir t.t.). Drabužinė didelė, greičiausiai vietos netrūks.
papildomus vamzdzius nelabai ir buvo galimybiu imontuoti. nuotraukuose nesimato. bet soninese sienose yra radijatorius ir "sildymo sistemos" reguliavimo deze. be to reiktu labai jau aukstai montuoti virsutinius vamzdzius (pakabinti ilgiems rubams), kuriu as veikiausiai nepasiekciau.
viskas telpa ir net lieka tuscios vietos
pas mane vienas is pigesniu variantu.
del duru dar neapsisprendziau. ir nieko doro neismastau. kol kas paliksiu taip. buvo minciu uzkabinti tekstilines uzuolaidas (vyras priesinasi), del to ir tie veidrodziai ten taip padaryti ir plokste maksimaliai spalva kiek tai imanoma buvo priderinti prie baldu spalvos. tai jas uztraukus ir parisus butu matomi tik veidrodziai ir dalis stalciuku/lentynu linijos.
galvos skausmas ir tiek
QUOTE(Osera @ 2010 07 21, 09:14)
janna ,drabuzine superine .

o kas ten uz tu dureliu
ir as kaip aulina buciau darisu pora eiliu pakabinamiems trumpiems rubams,pasiteisino tas dalykas ,pas dycki kambari taip dareme
uz dureliu sudeta pataline. dulkes ji ir uz dureliu. na, bet gal ne tiek
merginos tures savo spintas

o cia kabes tik paltai ir striukes ne sezono metu.
del avalines irgi galvojau.... bet nutariau, kas sezonine apacioje (nelakstysiu kas kart i antra auksta). o kita dezutese ant lentynu.
laidynes, siurbliai ir kiti dalykai pas mane katilineje bazuojasi. ten as ir lyginu

ir rubai dziusta saltuoju metu.