QUOTE(biesas66 @ 2010 07 22, 08:08)
Lova statyti prie sienos priesais langa,kojugaliu i lango puse,o rasomaji stala pprie sienos kurioje yra durys. Arba stala prie lango,bus sviesiau. O spinta kokia nors planuojate?
taip bus ir spinta ir "ale" bufetukas rubams, knygoms, zaislams.
panasiai pandziau - gaunasi kaip koks vagonas
QUOTE(aulina @ 2010 07 22, 08:29)
įkėliau lovą ir kompiuterio stalą, kaip aš daryčiau, mano kambarys toks pat, tik langas gal ne toks, brėžinyje nesuprantu koks jis. Noriu atkreipti dėmesį, kad tokia stalo padėtis itin patogi, patys dabar taip esame pastatę, turiu minty nepriglaustas prie sienos, tiesiog super, kitaip neįsivaizduoju, labai jauku, nes viską gali matyti kas dedasi kambaryje, kas įeina, ir vaikas geriau susikaups mokslams
pusėje, gyvename be užuolaidų, rytais stengiuosi kompo nejungti
brezinyje tiesiog schematiskai pabraizyta jo padetis. jis beveik per visa siena, prigludes prie vienos sienos (gal kokiu 10 cm yra tarpelis) ir 67 cm nuo kitos sienos.
reikia apsvarstyti
QUOTE(nise @ 2010 07 22, 08:31)
sveikutes. o as papriestarausiu aulinai del stalo statymo nepriglaudus prie sienos- vaika tai dar labiau blaskys, tikrai nepades daugiau susikaupti(cia tokia informacija is seminaru)
dar skaiciau info, kad stala prie lango geriau apskritai nestatyti arba jei statyti tai taip kad pagrindinis zvilgsnis nebutu nukreiptas i ji, nes labai blasko demesi vaizdai ir trukdo susikaupti

ypac vaikui.
QUOTE(Osera @ 2010 07 22, 09:10)
janna ,na man tai rasomas stalas tik prie lango ,kur sviesos daugiausia ...mano dyckio stovi nugara grinai i duris ,ir nieko ,pati daug laiko prie jo praleidziu ,visai netrugdo tai
tu zinok, as pati labai nemegstu taip sedeti

pas mane visi baldai isstumdyti taip, kad duris butu visada matymo zonoje (nemegstu veiksmo uz nugaros)
Aciu visiems atsiliepusiems