Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečių svajonių namai **

QUOTE(masajugi @ 2010 07 20, 22:38)

merginos gal kuri daret betononius laiptus kiek kainuoja ir gal turit kontaktus, cia as apie vidaus laiptus biggrin.gif

Sveiki,

masajugi, laiptus man dare viena Klaipedos imone - tai konstrukcija - gelzbetoniniai laiptukai be medzio apdailos ir galutinio aptinkavimo - kainavo apie 6400. Yra albume vizualizacija. Imesiu i albuma kokia nuotrauka, kai susiorganizuosiu fotiko laida ax.gif
Tik dirbo ilgai doh.gif Tiksliau - ilagai nedirbo po to, kai sutareme del laiptuku gamybos - pamarinavo laika koki menesi - net buvau supykusi ir norejau nutraukti susitarima - po to greitai sumete laiptukus.
Medines pakopas man gamina mano tetis is savo azuolo, tai si dalis nekainuos smile.gif Sutaupysiu panasiai tokia pat suma kaip uz konstrukcija mirksiukas.gif
Jei dar domina laiptininku imone - parasysiu i AZ.

janna, super drabuzine thumbup.gif Jei dar nelabai brangi gavosi tai visai liuks. Gal gali i AZ kainyte ir gamintoja brukstelti? Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Berze, butu didelis aciu uz kontaktus wink.gif Janna, tu labai protingai padarei,kad rinkaisi pigesnes drabuzines prekes as irgi darysiu kuo pigesne, nematau reikalo kisti pinigus kur ju nereikia kisti. juk vistiek nesimatys kokia ten plokste ar lenkiska ar italiska viskas bus apdeta rubais ir daiktais.Saunuole Janna clap_1.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos, nes vargstu jau antra savaite, parom doh.gif
Ikeliu vaiku kambario planeli.

user posted image

Niekaip negaliu isstumdyti protingai baldus. Vieninteli ka zinau tiksliai, jog nenoriu, kad vaikas miegotu kojomis i duris ir sedint uz rasomojo stalo nematytu duru.

Mano smegenai nepajegia susitvarkyt doh.gif

Siulykit variantus.

Kambarys 3.4 x 5,1m, po langu - radijatorius.

Maajuqi, pagyvensim - pamatysim kokia cia is manes saunuole g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 21 liepos 2010 - 21:50
QUOTE(janna @ 2010 07 21, 22:49)
Merginos, reikia pagalbos, nes vargstu jau antra savaite,  parom  doh.gif
Ikeliu vaiku kambario planeli.

user posted image

Niekaip negaliu isstumdyti protingai baldus. Vieninteli ka zinau tiksliai, jog nenoriu, kad vaikas miegotu kojomis i duris ir sedint uz rasomojo stalo nematytu duru.

Mano smegenai nepajegia susitvarkyt  doh.gif

Siulykit variantus.

Kambarys 3.4 x 5,1m,  po langu -  radijatorius.

Maajuqi, pagyvensim - pamatysim kokia cia is manes saunuole  g.gif

Lova statyti prie sienos priesais langa,kojugaliu i lango puse,o rasomaji stala pprie sienos kurioje yra durys. Arba stala prie lango,bus sviesiau. O spinta kokia nors planuojate?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 07 21, 22:49)
Merginos, reikia pagalbos

įkėliau lovą ir kompiuterio stalą, kaip aš daryčiau, mano kambarys toks pat, tik langas gal ne toks, brėžinyje nesuprantu koks jis. Noriu atkreipti dėmesį, kad tokia stalo padėtis itin patogi, patys dabar taip esame pastatę, turiu minty nepriglaustas prie sienos, tiesiog super, kitaip neįsivaizduoju, labai jauku, nes viską gali matyti kas dedasi kambaryje, kas įeina, ir vaikas geriau susikaups mokslams thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
Tik užuolaidas reikia įrengti tinkamas, kad reguliuotų šviesos srautą. Mūsų kambarys rytinėje pusėje, gyvename be užuolaidų, rytais stengiuosi kompo nejungti smile.gif
Atsakyti
sveikutes. o as papriestarausiu aulinai del stalo statymo nepriglaudus prie sienos- vaika tai dar labiau blaskys, tikrai nepades daugiau susikaupti(cia tokia informacija is seminaru) mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
janna ,na man tai rasomas stalas tik prie lango ,kur sviesos daugiausia ...mano dyckio stovi nugara grinai i duris ,ir nieko ,pati daug laiko prie jo praleidziu ,visai netrugdo tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2010 07 20, 23:38)
Kur, kokiam draudime draudet nama? labai reikia zinoti zadam apsidraust.
merginos gal kuri daret betononius laiptus kiek kainuoja ir gal turit kontaktus, cia as apie vidaus laiptus biggrin.gif

mes dar nesidraudėm, bet ant dienų tai darysime. Rinksimės Lietuvos draudimą, man kažkaip patikimiausiai skamba. Mūsų laiptai betoniniai, liejo klaipėdiškiai, Palangos mamytes rekomenduoti, tai likom patenkinti. Mokejom berods 3600Lt, foto albume rasit. padare per 2 d.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 07 22, 08:08)
Lova statyti prie sienos priesais langa,kojugaliu i lango puse,o rasomaji stala pprie sienos kurioje yra durys. Arba stala prie lango,bus sviesiau.  O spinta kokia nors planuojate?

taip bus ir spinta ir "ale" bufetukas rubams, knygoms, zaislams.
panasiai pandziau - gaunasi kaip koks vagonas doh.gif

QUOTE(aulina @ 2010 07 22, 08:29)
įkėliau lovą ir kompiuterio stalą, kaip aš daryčiau, mano kambarys toks pat, tik langas gal ne toks, brėžinyje nesuprantu koks jis. Noriu atkreipti dėmesį, kad tokia stalo padėtis itin patogi, patys dabar taip esame pastatę, turiu minty nepriglaustas prie sienos, tiesiog super, kitaip neįsivaizduoju, labai jauku, nes viską gali matyti kas dedasi kambaryje, kas įeina, ir vaikas geriau susikaups mokslams  thumbup.gif
pusėje, gyvename be užuolaidų, rytais stengiuosi kompo nejungti  smile.gif

brezinyje tiesiog schematiskai pabraizyta jo padetis. jis beveik per visa siena, prigludes prie vienos sienos (gal kokiu 10 cm yra tarpelis) ir 67 cm nuo kitos sienos.
reikia apsvarstyti g.gif

QUOTE(nise @ 2010 07 22, 08:31)
sveikutes. o as papriestarausiu aulinai del stalo statymo nepriglaudus prie sienos- vaika tai dar labiau blaskys, tikrai nepades daugiau susikaupti(cia tokia informacija is seminaru) mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

dar skaiciau info, kad stala prie lango geriau apskritai nestatyti arba jei statyti tai taip kad pagrindinis zvilgsnis nebutu nukreiptas i ji, nes labai blasko demesi vaizdai ir trukdo susikaupti g.gif ypac vaikui.

QUOTE(Osera @ 2010 07 22, 09:10)
janna ,na man tai rasomas stalas tik prie lango ,kur sviesos daugiausia ...mano dyckio stovi  nugara grinai i duris ,ir nieko ,pati daug laiko prie jo praleidziu ,visai netrugdo tai  smile.gif

tu zinok, as pati labai nemegstu taip sedeti mirksiukas.gif pas mane visi baldai isstumdyti taip, kad duris butu visada matymo zonoje (nemegstu veiksmo uz nugaros)

Aciu visiems atsiliepusiems 4u.gif
Atsakyti
janna, o jus galvojate, kad geriau guleti galva i duris g.gif Kodel? Ar jums malonu - patogu guleti ir nematyti, kas uzeina i jusu kabari, o norit pamatyti, reiktu uzversti galva g.gif
Bent jau as tai nenoreciau taip guleti, o ir nenoreciau, kad mano vaikas taip guletu, nes pradarius duris, noreciau matyti, ar vaikas miega ar ne, ka jis veikia, o tokiu budu (jei gules galva i duris) jus turesite iesiti i kambari, apeeiti galva - ir tik tada matysite. Bet gal jus turite kitokiu motyvu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 22 liepos 2010 - 09:38
QUOTE(mallena @ 2010 07 22, 10:35)
janna, o jus galvojate, kad geriau guleti galva i duris g.gif Kodel?

jana nenori statyti lovos priešais duris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2010 07 22, 10:35)
janna, o jus galvojate, kad geriau guleti galva i duris g.gif Kodel?

as taip negalvoju.... schmoll.gif noriu kad ir guletu ir sedetu matydama duris ax.gif
bet tuo paciu kad ir ne kojomis (kaip karste) i duris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 22 liepos 2010 - 09:56