QUOTE(LinguLingu @ 2010 08 05, 03:40)
Sypsena-saule, musu fizinio kuno negalios yra atspindziai musu minciu.mintys susyje su musu jausmasi.Visa kartu paemus zmones ivardyja kaip "dvasinius dalykus". TAi labai keblu ir ganetinai sudetinga, juolab, kad maanifestacija jau vyksta fizineje plotmeje.Zianu viena, kad bet koks skaudulys ar "nepatogumas" fiziniame kune yra zenklas, , yra pagalbos sauksmas paieskoms, yra zenklas, jog zmogus daro kazka ne taip. Ka netaip daro, galim tik nuspeti, ivardinti, bet negalim garantuoti.Tavuoju atveju kaip suprantu "bedos" su kaulais.kaulai yra musu fizinio kuno remas, pagrindine struktura. KA manai pati? Nezinau tavo pasauleziuros atraminiu tasku, tad galiu tik speti, kad gyvenimas greiciausiai stovi ant smelio pamatu, man tai reiskia, jog pasauleziura suformuota remiantis silpnu tikejimu, abejonemis, saves nemeile, baime ir t.t. IR as dar karteli pabreziu - as tik speju is to, ka tu parasiusi.Neuzsigauk, jog nesulauki atsako...visi mes cia tokie patys, tik ne visi tai pripazystam

Dabar parasysiu ka metafizikai sako apie klubus apskritai -
SAVES NEIGIMAS, PAGRINDE SAVO KURYBINES ENERGIJOS MENKINIMAS, SAVIRAISKA. Patariama nustoti smrekti kitus ir pradeti rupintis savimi bei savo kurybingumu.
apie kaulus -
zmones, kurie abejoja savimi, mano jog gyvenimas juos aplenkia, susilaukia problemu bei negalavimu susyjusiu su kaulais. IR cia begales variantu, ka reiketu nagrineti atskirai. Kaip pavizdi parasysiu:
Nenoras ir demesio nekreipimas i fizinio pasaulio potyrius.Atsisakymas matyti realybe, faktu neigimas. Abejones bei nenoras siekti tikslu, kuriuos pats zmogus sau stato.Prisirisimas prie paziuros, kuri neveiksminga ir pasenusi.Kaulu ciulpu bedos atsiranda kai zmogus neturi gyvenimisko tikslo, atsisako gyventi, kai zmogus atsisako kurti gyvenima esamomis aplinkybemis.Isitikinimas, kad gyvenimas statiskas ir nekintantis, kad nera vietos gyvenime paslankumui, kas issaukia poreikiu neigima.Zodziu cia tik aizbergo virsune:) Mieloji, ieskok, klausinek ir nevertink, nepriimk asmeniskai, butinai surasi atsakus i savuosius klausimus:)
labai aciu jums uz atsakymus
siandien buvau pas gydytoja ir gavau siuntima darytis kraujo tyrimo del reumatinio artrito

sunku patiket kad man tokiai jaunai gali but tokia liga,kaskodel galvoju jog zmogus suserga tik po 40-50 metu,o ne 24 kaip as.
ir paskaiciau kazkoki berods jusu atsakyma,kitoj temoj,o gal sioj,bet man buvo kaskas labai panasu-kad istrigo zodziai-jei taip susergi,vadinas reiskiasi nemeile sau,va tada kai liga prispaudzia tai ir pradedi save labiau mylet..o as galvoju,kaip as galeciau pradet save mylet?uzsiimt megiama veikla,?kaska daugiau sau leist?bet kaskart kai taip pagalvoju,as manau kad ne laikas,tam,kad nenusipelniau to.ar negaliu sau to leist(pvz,buvau susizavejus ajurvedos masazais,pas mus mieste jie bragoki, ir tikrai pati sau nelabai galiu tai leist ne tik financiskai bet ir taip mkad paskui aplanko savigrauza,kodel taip padariau..