Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

QUOTE(nep @ 2010 07 12, 21:53)
Mano mama tikras ligu maisas. Labai didele beda, kad as negaliu atskirti kas jai rimta, o kas ne. Nes ji visa gyvenima skundziasi.Ir megsta pakalbeti apie ligas  sad.gif  Kad gyvenimas jai teko sunkus. Kad nepasiseke su vyru, vaikais. Kad mama reikejo priziureti, kai ji sirgo sunkiai ir turejo insulta. Uz tai ji dabar nuolat serga sad.gif
Ji serga: skydliaukes padidejimas ar kaip ten vadinasi(daug kas sita turi)
tachikardija (kai smarkiai plaka sirdis)
osteochondroze

o dabar dar naujiena "kraujagysliu priepuolis" ir ji atsigule i ligonine. Nuejo ten ir ja pagulde, as nezinau kas tai yra. Lyg kai kemsasi kraujagysles ir galva svaigsta. Baisu, kad pries infarktine kokia tai busena, kaip as tai suprantu. Sako, kad daktarai jos neinformuoja tinkamai apie jos bukle. Mama neruko. Man irgi sunku. Daznai jauciuosi kaip mamos ligu ar neva ligu atpirkimo ozys. Beveik visada kai paklausi, kaip sekasi, ji sako, ai, proceduras kaip tik poliklinikoje baigiu...Nezinau ka galvoti. Gal ka patarsit. Nuo ko sitos ligos ir ju priezastys. Siaip ji jauna dar, tik 53 m.
Pamirsau, dar yra trumparege  verysad.gif ir dvylikapirstes zarnos opalige

lotuliukas.gif nu tu duodi

tas isvardintas ligas jau turi beje visi tokio amziaus zmones lotuliukas.gif ner tai mirtingos kazkokios
o ligu ieskojimas jau irgi liga

nekreipk demesio,sau to nepersinesk
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 07 12, 21:49)
lotuliukas.gif nu tu duodi

tas isvardintas ligas jau turi beje visi tokio amziaus zmones lotuliukas.gif ner tai mirtingos kazkokios
o ligu ieskojimas jau irgi liga

nekreipk demesio,sau to nepersinesk

Taip, suprantu. Ir as taip maniau ilga laikia. Bet kai klausi, kaip sekasi, ji sako, va einu i proceduras poliklinikoj. Va lankau daktarus tokius tokius. Man buvo sunku visa laika, tai cia man del to.
Manes nera, o mano sesuo dar beveik vaikas ima i sirdi,lanko ligoninej ir kai as jai taip pasakau, kad mama nesamones gal sneka, sako, nea, kad cia as mamos nesuprantu. O nuo ko gali sitos ligos but? Mama visa laika tokia nelaiminga...Jai gal valios truksta, ar ko.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 07 13, 09:02)
Taip, suprantu. Ir as taip maniau ilga laikia. Bet kai klausi, kaip sekasi, ji sako, va einu i proceduras poliklinikoj. Va lankau daktarus tokius tokius. Man buvo sunku visa laika, tai cia man del to.
Manes nera, o mano sesuo dar beveik vaikas ima i sirdi,lanko ligoninej ir kai as jai taip pasakau, kad mama nesamones gal sneka, sako, nea, kad cia as mamos nesuprantu. O nuo ko gali sitos ligos but? Mama visa laika tokia nelaiminga...Jai gal valios truksta, ar ko.

as tau nepasakysiu nuo ko sitos ligos,bet jos juokingai mazos tik
kaulu retejimas pvz yra amziaus liga.zmogus senyn-kaulai retyn

ji matomai nori,laukia uzuojautos.vaikam uzmest problemas,kuriu net nera.toks zmogaus tipas
tiesiog reik tau nepanikuot,ir nekreipr demesio,sako-sakyk gerai,ir kalbek kita tema
nes man atrodo sios ligos,kaip mazam,vaikui persalus kosulys.as neesu ligu zinove,bet jas puikiai zinau,dali ju pati jau su amziumi turiu
mano mama tokia pat,tik as ismokau atsiribot,kai ji sako darau tyrimus,as sakau saunuole,daryk,ir nengiu tos temos,greit keiciu ja i kita,jei tel matau nepasikeis,tuomet atsisveikinu
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 07 13, 09:53)
as tau nepasakysiu nuo ko sitos ligos,bet jos juokingai mazos tik
kaulu retejimas pvz yra amziaus liga.zmogus senyn-kaulai retyn

ji matomai nori,laukia uzuojautos.vaikam uzmest problemas,kuriu net nera.toks zmogaus tipas
tiesiog reik tau nepanikuot,ir nekreipr demesio,sako-sakyk gerai,ir kalbek kita tema
nes man atrodo sios ligos,kaip mazam,vaikui persalus kosulys.as neesu ligu zinove,bet jas puikiai zinau,dali ju pati jau su amziumi turiu
mano mama tokia pat,tik as ismokau atsiribot,kai ji sako darau tyrimus,as sakau saunuole,daryk,ir nengiu tos temos,greit keiciu ja i kita,jei tel matau nepasikeis,tuomet atsisveikinu

Aciu 4u.gif As taip irgi turbut manau. Tik kelia itarimu, nes pagal savo amziu ji atrodo tikrai nekaip.( Ta liga tai ne osteoporoze o osteochondroze, kai skauda nugara. Nezinau kokio laipsnio.) Bet tai, isvaizda, gali buti ir apsileidimas g.gif Skaitineju tokia knyga dabar, tai ten raso, kad kazkur nuo 20 metu zmogus tampa atsakingas uz savo veida ir isvaizda kuria tures senatveje. Kad mintys, darbai atsispindi veide doh.gif g.gif Ji turi vyresne seseri. Nors vyresne ji nuolat atrodo laiminga. Ir atrodo puikiai.Jauniau uz mama. Nors neturi savu dantu. Dar vienas dalykas ipac mane kraupina mamos gilus itikejimas i Dieva. Namuose visur kabo kryziai ir Marijos. Todel nepavyksta su ja pasikalbeti, nes ji beveik viskam turi viena atsakyma - Dievo valia, Dievas, Malone, nuolankumas...O kai su ja bendrauju jauciu keista itampa, norisi begti. Tai stengiuosi bendrauti kuo maziau. Bet vistiek mama. Tokia gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 13 liepos 2010 - 10:42
QUOTE(nep @ 2010 07 13, 11:38)
Aciu  4u.gif As taip irgi turbut manau. Tik kelia itarimu, nes pagal savo amziu ji atrodo tikrai nekaip.( Ta liga tai ne osteoporoze o osteochondroze, kai skauda nugara. Nezinau kokio laipsnio.)  Bet tai, isvaizda, gali buti ir apsileidimas  g.gif Skaitineju tokia knyga dabar, tai ten raso, kad kazkur nuo 20 metu zmogus tampa atsakingas uz savo veida ir isvaizda kuria tures senatveje. Kad mintys, darbai atsispindi veide  doh.gif  g.gif Ji turi vyresne seseri. Nors vyresne ji nuolat atrodo laiminga. Ir atrodo puikiai.Jauniau uz mama. Nors neturi savu dantu. Dar vienas dalykas ipac mane kraupina mamos gilus itikejimas i Dieva. Namuose visur kabo kryziai ir Marijos. Todel nepavyksta su ja pasikalbeti, nes ji beveik viskam turi viena atsakyma - Dievo valia, Dievas, Malone, nuolankumas...O kai su ja bendrauju jauciu keista itampa, norisi begti. Tai stengiuosi bendrauti kuo maziau. Bet vistiek mama. Tokia gavau.

leisk jai gyvent
biski atsiribok,turek savo prota ir gyvenima
Atsakyti
nep, perskaičiau Tavo istoriją, ir viens prie vieno su mano mama ta pati istorija..be savo sirgimo ji dar labai mėgsta svetimų gyvenimus gyventi, labai domisi kaimynais, giminių bėdom ir panašiai, tai jau išmokau mamai pasakyti, kad turiu savo gyvenimą ir kitų bėdos manęs nedomina, jei pasakoja kas pasisekė, visada pasidžiaugiu, bet svetimų problemų nenoriu ir negirdžiu. Kam man jos, jei pati turiu problemų, o dar svetimas ant kupros tampytis. Tiesa, mama serga plaučių vėžiu, jau buvo save numarinusi kelis kartus, tai tiesiog, kaip puikią palaikymo priemonę apkabinau ir pasakiau-mama, pasiruošk karstelį ir eik jau į jį miegoti, kai ateis laikas, mes jį užkalsim ir išnešim, tai greit viskas pasibaigė. Žiaurūs žodžiai, bet deja, taip stengiamasi manipuliuoti mumis. Dabar kas dieną pasiskambinam, nes jau kurį laiką gyvename su savo šeima atskirai nuo mano tėvų, tai skundžiasi ir skundžiasi, o aš tiesiog negirdžiu ir temą nusuku užduodama kokį klausimą, nes iš tiesų, kuo labiau klausaisi ir giliniesi į problemas, tuo tos problemos didėja ir pučiasi. Gyvenk sau, būk laisva ir pamatysi, kad ir mama ims sveikti ir pačiai bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 13, 10:50)
nep, perskaičiau Tavo istoriją, ir viens prie vieno su mano mama ta pati istorija..be savo sirgimo ji dar labai mėgsta svetimų gyvenimus gyventi, labai domisi kaimynais, giminių bėdom ir panašiai, tai jau išmokau mamai pasakyti, kad turiu savo gyvenimą ir kitų bėdos manęs nedomina, jei pasakoja kas pasisekė, visada pasidžiaugiu, bet svetimų problemų nenoriu ir negirdžiu. Kam man jos, jei pati turiu problemų, o dar svetimas ant kupros tampytis. Tiesa, mama serga plaučių vėžiu, jau buvo save numarinusi kelis kartus, tai tiesiog, kaip puikią palaikymo priemonę apkabinau ir pasakiau-mama, pasiruošk karstelį ir eik jau į jį miegoti, kai ateis laikas, mes jį užkalsim ir išnešim, tai greit viskas pasibaigė. Žiaurūs žodžiai, bet deja, taip stengiamasi manipuliuoti mumis. Dabar kas dieną pasiskambinam, nes jau kurį laiką gyvename su savo šeima atskirai nuo mano tėvų, tai skundžiasi ir skundžiasi, o aš tiesiog negirdžiu ir temą nusuku užduodama kokį klausimą, nes iš tiesų, kuo labiau klausaisi ir giliniesi į problemas, tuo tos problemos didėja ir pučiasi. Gyvenk sau, būk laisva ir pamatysi, kad ir mama ims sveikti ir pačiai bus lengviau smile.gif

4u.gif aciu
tai butent taip as ir darau. Bet kaip taip nutinka (dabar ji atsigule i ligonine) tai taip negera, galvoju, gal ji tikrai sunkiai serga. Ar ka. Vakar paskambinau jai, sako alio, ir iskart iskart visa istorija, kaip ji nusvirduliavo iki ligonines, ir kad geria 9 tabletes per diena ir 3 kartus ukola leidzia kraujagysles plecianciu. Kad buvo kaip pries 3 m, kai jai greitaja sesuo kviete net atvaziavus is kito rajono. O kulminacija tai buvo, kai parase, kad jai yra kraujagysliu priepuolis, ir ji ligoninej, o as kai durnele gi nezinau tokios ligos. Rasau: Kaip jis pasireiskia? Gaunu atsakyma: "Geriau neklausk. Ilsekites"
Tai supratau "man taip blogai, o jus ilsites, net jeigu palinkejo ilsetis ir nuosirdziai.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 13, 11:50)

drinks_cheers.gif
ir pas mane tas pats

QUOTE(nep @ 2010 07 13, 12:02)
4u.gif aciu
Tai supratau "man taip blogai, o jus ilsites, net jeigu palinkejo ilsetis ir nuosirdziai.

ir ilsekis

na baigiam,nes ne i tema jau rasom
Atsakyti
Mažiau imk į dūšią, mano mama lygiai tas pats, jei kam paskambina, tai tik simboliškai klausia, kaip jūs laikotės, o toliau ima dėstyti savo istorijas apie ligas, vaistus, daktarus, kol jau pašnekovui neatsibosta ir jis jau atsisveikina, nes per 15 min pokalbį kalba tik mama biggrin.gif
Ilgainiui ji supras, kad negali Tavęs valdyti savo ligomis, nes bus taip, kad jos apsimetimai pereis į rimtus negalavimus, o Tu netikėsi. Išsilaisvink nuo tų visų vidinių draskymų, kaltės jausmo, kurio tau tikrai nereikėtų patirti, nes mes patys sergame tik dėl to, kad to norime ir įsikalbame sau ligas, ne kartą įsitikinau, kad mintis ir žodis yra labai galingi, o jei tai kartojama nuolatos, tai ir išsipildo labai ir labai greitai.
Mama naudojasi tavo energija, savo galia pririšti Tave prie savęs ir galimybę valdyti vaikus, nes toks jos noras buvo visą gyvenimą. Aukos sindromas ir visi dėl to kalti.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 07 13, 11:12)
Mažiau imk į dūšią, mano mama lygiai tas pats, jei kam paskambina, tai tik simboliškai klausia, kaip jūs laikotės, o toliau ima dėstyti savo istorijas apie ligas, vaistus, daktarus, kol jau pašnekovui neatsibosta ir jis jau atsisveikina, nes per 15 min pokalbį kalba tik mama biggrin.gif
Ilgainiui ji supras, kad negali Tavęs valdyti savo ligomis, nes bus taip, kad jos apsimetimai pereis į rimtus negalavimus, o Tu netikėsi. Išsilaisvink nuo tų visų vidinių draskymų, kaltės jausmo, kurio tau tikrai nereikėtų patirti, nes mes patys sergame tik dėl to, kad to norime ir įsikalbame sau ligas, ne kartą įsitikinau, kad mintis ir žodis yra labai galingi, o jei tai kartojama nuolatos, tai ir išsipildo labai ir labai greitai.
Mama naudojasi tavo energija, savo galia pririšti Tave prie savęs ir galimybę valdyti vaikus, nes toks jos noras buvo visą gyvenimą. Aukos sindromas ir visi dėl to kalti.

Labai bijau, kad jau perejo. Todel cia ir parasiau. Nes kraujagysliu priepuolis jau kazkas rimciau, jos sesuo mano, kad pries infarktine bukle. Daktarai neva viska nuo jos kolkas slepia ir nesako klausiami.
Tikrai, rasau ja ne i tema. Viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 13 liepos 2010 - 11:18
Mielos moterytes, gana apkalbu - dvasios ligonis anksciau ar veliau sulaukia NE/GALIOS (fizines).
Uztektu pradziai jei pacios apsisviestumet, nes cia darote lygiai ta pati, ka jusu mamos daro kalbedamos telefonu - net graudu skaityti!

Noredami padeti kitiems, pirmiausiai turit ismokti padeti sau.Visatoje kito budo nera, yra klystkeliai ir jais bevaikstantys zmones.Ir as ne isimtis.

O ir tema ne "paguodos kampelis" .

Noredamos spresti mamu sveikatos problemas pirmiausia atsiklauskit ar mamoms reikia jusu pagalbos, tada pasiklauskit, kokios pagalbos mamoms reikia.GAl tik isklausymo, gal tik paguodos zodzio.Elkite taktiskai ir etiskai - paklauskit saves , ar noterumet kad kas jusu negalias viesai aptarinetu internete ir dar su nepazystamais zmonemis.
IR pabaigai - nedarykim kitam to, ko nenorim , kad mums darytu...

Verta susipazinti su sia informacija

http://www.onlinemed...knowledge-tree/
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 07 10, 22:43)
Sveikos vel 4u.gif mano dukrai dygsta nuolatiniai dantukai blush2.gif ir vienas virsutinis isdygo kreivas, kazin kodel? g.gif

Посмотрите на детские зубы. У детей, чей отец страдает от комплекса неполноценности, зубы растут вкривь и вкось. Верхние зубы выражают чувство неполноценности отца по отношению к верхней части своего тела, будущего и ума. Нижние зубы выражают чувство неполноценности отца по отношению к нижней части тела, потенции, прошлому и материальному обеспечению семьи. Если отец вынужден от страданий стискивать зубы, то у ребенка наблюдается прикус.

Если ребенок с неровными зубами обладает душой художника и ему позволяют реализовать свои фантазии в искусстве, то с развитием челюстной кости ребенок приобретает два красивых ровных ряда жемчужин.
smile.gif
Atsakyti