QUOTE(nep @ 2010 07 12, 21:53)
Mano mama tikras ligu maisas. Labai didele beda, kad as negaliu atskirti kas jai rimta, o kas ne. Nes ji visa gyvenima skundziasi.Ir megsta pakalbeti apie ligas
Kad gyvenimas jai teko sunkus. Kad nepasiseke su vyru, vaikais. Kad mama reikejo priziureti, kai ji sirgo sunkiai ir turejo insulta. Uz tai ji dabar nuolat serga
Ji serga: skydliaukes padidejimas ar kaip ten vadinasi(daug kas sita turi)
tachikardija (kai smarkiai plaka sirdis)
osteochondroze
o dabar dar naujiena "kraujagysliu priepuolis" ir ji atsigule i ligonine. Nuejo ten ir ja pagulde, as nezinau kas tai yra. Lyg kai kemsasi kraujagysles ir galva svaigsta. Baisu, kad pries infarktine kokia tai busena, kaip as tai suprantu. Sako, kad daktarai jos neinformuoja tinkamai apie jos bukle. Mama neruko. Man irgi sunku. Daznai jauciuosi kaip mamos ligu ar neva ligu atpirkimo ozys. Beveik visada kai paklausi, kaip sekasi, ji sako, ai, proceduras kaip tik poliklinikoje baigiu...Nezinau ka galvoti. Gal ka patarsit. Nuo ko sitos ligos ir ju priezastys. Siaip ji jauna dar, tik 53 m.
Pamirsau, dar yra trumparege
ir dvylikapirstes zarnos opalige

Ji serga: skydliaukes padidejimas ar kaip ten vadinasi(daug kas sita turi)
tachikardija (kai smarkiai plaka sirdis)
osteochondroze
o dabar dar naujiena "kraujagysliu priepuolis" ir ji atsigule i ligonine. Nuejo ten ir ja pagulde, as nezinau kas tai yra. Lyg kai kemsasi kraujagysles ir galva svaigsta. Baisu, kad pries infarktine kokia tai busena, kaip as tai suprantu. Sako, kad daktarai jos neinformuoja tinkamai apie jos bukle. Mama neruko. Man irgi sunku. Daznai jauciuosi kaip mamos ligu ar neva ligu atpirkimo ozys. Beveik visada kai paklausi, kaip sekasi, ji sako, ai, proceduras kaip tik poliklinikoje baigiu...Nezinau ka galvoti. Gal ka patarsit. Nuo ko sitos ligos ir ju priezastys. Siaip ji jauna dar, tik 53 m.
Pamirsau, dar yra trumparege

tas isvardintas ligas jau turi beje visi tokio amziaus zmones

o ligu ieskojimas jau irgi liga
nekreipk demesio,sau to nepersinesk