Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

QUOTE(Auksine73 @ 2010 09 02, 17:27)
Laba diena visoms,nezinau net nuo ko pradeti,kadangi tema apie dvasines ligu atsiradimo priezastis,tai ir pradesiu nuo to,kad susirgau pacia man regis sunkiausia depresijos forma...Dabar papasakosiu savo istorija.

http://www.youtube.c...h?v=ieBxQ1LDg3Q

ISIKLAUSYK ir padirbek:)
Papildyta:
QUOTE(Nega @ 2010 09 06, 09:55)
Подобная деформация означает, что отец пытается стать сильнее и не замечает, как злобно давит на жену. В своей злобе он либо помыкает  женой, либо, наоборот, позволяет ей помыкать собой. Деформация правой ноги означает семейные проблемы с женской точки зрения, деформация левой - с мужской точки зрения."

Bet man iš šito teksto vis tiek neaišku, kame šaknys doh.gif  doh.gif Tarkim, jei man krypsta kojos pirštas, ir išsišoka kauliukas, tai  reiškia problemą su mano tėvu, ir jo požiūriu į mamą, ar problema su mano vyru ir jo požiūriu į mane? g.gif  g.gif Ar aš į kažką ne taip žiūriu? Jei taip - tai į ką reikia atkreipti dėmesį, kaip su tuo dirbti?
    Kažkaio pastaruoju metu aplinkui girdėjau ne vieną ir ne du skundus dėl paaštrėjusių pėdos kauliuko problemų, tai būčiau labai dėkinga už paaiškinimus 4u.gif

Nega, bet kokia problema yra musu ir tik musu -

помыкает - pazodziui verciant reiskia "spiria, vercia, reikalauja kad ir nekalciausiais budais ( kad ir nesamoningai)"...kontekste galima versti kaip kontrole, bet tai netikslu. Koju pedu "problemos" siejasi su nesaugumu ir judejimu pirmyn gyvenime, situacijose. Jei sakysim vyras neryztingas, moteris jau nesaugi ir pakanka vien vidinio noro "Och, kad jis sugebetu priimti sprendima" arba"Kad as galeciau jaustis saugi su juo" - va ir kabliukas:) ir atsiliepia pedoms:)
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 11, 20:53)
Ka galetu reiksti osteohondroze jaunysteje?

Pojutis, jog nera palaikymo gyvenime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 11 rugsėjo 2010 - 23:24
QUOTE(Barbekiu @ 2010 09 11, 16:06)
Labas 4u.gif  Gal galite atsakyti, ką reiškia, jei dažnai nuo pat paauglystės skauda kojų kaulą tą nuo pėdų iki kelio priekinėje pusėje? ( nežinau, kaip jis vadinasi blush2.gif )

na va ir šiąnakt kojas skaudėjo unsure.gif Ar galite ir man atsakyti? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ką galėtų reikšti kairės kojos kelio skausmas, traumos neturėjau(na bent jau tokios kad galėčiau prisiminti)?
Vienoje knygoje esu skaičiusi, kad kelius gali skaudėti kai žmogus bijo eiti į priekį, bet nenorėčiau tam pritarti nes atvirkščiai aš einu į priekį tiek kiek tik tai nuo manęs priklauso ax.gif
Ar yra dar kokių variantų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 12, 01:25)
Papildyta:
Pojutis, jog nera palaikymo gyvenime  smile.gif

Dekui 4u.gif Kaip pirštu į akį rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar labai stipriai sumušė mano draugą, vat įdomu kokios gali būt priežastys...
Atsakyti
PRIEKINĖS DALIES KAKLO SKAUSMAS, KOKIOS GALI BUTI PRIEZASTYS..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 12 rugsėjo 2010 - 13:48
Noreciau paklausti ka reiskia spuogai weido srityje ir naktinis slapinimasis,bet ne kiekwiena nakti. Dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 09 11, 21:25)
Nega, bet kokia problema yra musu ir tik musu -

помыкает - pazodziui verciant reiskia "spiria, vercia, reikalauja kad ir nekalciausiais budais ( kad ir nesamoningai)"...kontekste galima versti kaip kontrole, bet tai netikslu. Koju pedu "problemos" siejasi su nesaugumu ir judejimu pirmyn gyvenime, situacijose. Jei sakysim vyras neryztingas, moteris jau nesaugi ir pakanka vien vidinio noro "Och, kad jis sugebetu priimti sprendima" arba"Kad as galeciau jaustis saugi su juo" - va ir kabliukas:) ir atsiliepia pedoms:)

Mieloji Lingu Lingu, ačiū tau labai- taip ir maniau, kad tos problemos mūsų, bet ši situacija man buvo labai neaiški 4u.gif
Atsakyti
Ka reiskia rusvos pigmentines demes ant veido, kremai ivairiausi bejegiai, tyrimai geri, tiek kraujo, tiek kepenu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaite25: 13 rugsėjo 2010 - 13:57
QUOTE(ernesin @ 2010 09 12, 10:10)
Merginos, ką galėtų reikšti kairės kojos kelio skausmas, traumos neturėjau(na bent jau tokios kad galėčiau prisiminti)?
Vienoje knygoje esu skaičiusi, kad kelius gali skaudėti kai žmogus bijo eiti į priekį, bet nenorėčiau tam pritarti nes atvirkščiai aš einu į priekį tiek kiek tik tai nuo manęs priklauso ax.gif
Ar yra dar kokių variantų rolleyes.gif

Sanariai siejasi su lankstumu, kas siejasi su isdidumu ir ego

Papildyta:
QUOTE(Altaira @ 2010 09 12, 14:01)
Sveikos  4u.gif
Vakar labai stipriai sumušė mano draugą, vat įdomu kokios gali būt priežastys...

Vidine agresija pritraukia agresija is isores
Atsakyti
QUOTE(Barbekiu @ 2010 09 12, 07:59)
na va ir šiąnakt kojas skaudėjo unsure.gif Ar galite ir man atsakyti? blush2.gif

magnis, kalis ir vitaminas C...gali padeti ir juodas sokolas, tik nekaitintas.Jis kartus, bet jei kaip vaistas, tai ir kartumas nekliutis;)

Papildyta:
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 09 13, 14:55)
Ka reiskia rusvos pigmentines demes ant veido, kremai ivairiausi bejegiai, tyrimai geri, tiek kraujo, tiek kepenu....

Demes odoje susyje su kepenu funkcija, organizmo uzterstumu.Veidas yra tai, ka mes rodom pasauliui.Kodel demes ant veido? Ka tu manai apie save, kai ziuri i veidrodi?
Ar jautiesi grazi, saugi, ar esi patenkinta savimi?
Papildyta:
QUOTE(_Demetra_ @ 2010 09 13, 11:16)
Noreciau paklausti ka reiskia spuogai weido srityje ir naktinis slapinimasis,bet ne kiekwiena nakti. Dekoju smile.gif

Spuogai yra pykcios protrukiai.Kai zmogus nenori ar nemato reikalo valdyti savo pykcio...
Papildyta:
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 09 12, 14:14)
PRIEKINĖS DALIES KAKLO SKAUSMAS,  KOKIOS GALI BUTI PRIEZASTYS..

Apie kuri is kaulu kalbi?

http://www.ivy-rose....Reflexology.php

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 14 rugsėjo 2010 - 13:23
lingu lingu 4u.gif
ataugos sprando srytyje g.gif
dekoju
Atsakyti