QUOTE(Auksine73 @ 2010 09 02, 17:27)
Laba diena visoms,nezinau net nuo ko pradeti,kadangi tema apie dvasines ligu atsiradimo priezastis,tai ir pradesiu nuo to,kad susirgau pacia man regis sunkiausia depresijos forma...Dabar papasakosiu savo istorija.
http://www.youtube.c...h?v=ieBxQ1LDg3Q
ISIKLAUSYK ir padirbek:)
Papildyta:
QUOTE(Nega @ 2010 09 06, 09:55)
Подобная деформация означает, что отец пытается стать сильнее и не замечает, как злобно давит на жену. В своей злобе он либо помыкает женой, либо, наоборот, позволяет ей помыкать собой. Деформация правой ноги означает семейные проблемы с женской точки зрения, деформация левой - с мужской точки зрения."
Bet man iš šito teksto vis tiek neaišku, kame šaknys
Tarkim, jei man krypsta kojos pirštas, ir išsišoka kauliukas, tai reiškia problemą su mano tėvu, ir jo požiūriu į mamą, ar problema su mano vyru ir jo požiūriu į mane?
Ar aš į kažką ne taip žiūriu? Jei taip - tai į ką reikia atkreipti dėmesį, kaip su tuo dirbti?
Kažkaio pastaruoju metu aplinkui girdėjau ne vieną ir ne du skundus dėl paaštrėjusių pėdos kauliuko problemų, tai būčiau labai dėkinga už paaiškinimus
Bet man iš šito teksto vis tiek neaišku, kame šaknys

Kažkaio pastaruoju metu aplinkui girdėjau ne vieną ir ne du skundus dėl paaštrėjusių pėdos kauliuko problemų, tai būčiau labai dėkinga už paaiškinimus

Nega, bet kokia problema yra musu ir tik musu -
помыкает - pazodziui verciant reiskia "spiria, vercia, reikalauja kad ir nekalciausiais budais ( kad ir nesamoningai)"...kontekste galima versti kaip kontrole, bet tai netikslu. Koju pedu "problemos" siejasi su nesaugumu ir judejimu pirmyn gyvenime, situacijose. Jei sakysim vyras neryztingas, moteris jau nesaugi ir pakanka vien vidinio noro "Och, kad jis sugebetu priimti sprendima" arba"Kad as galeciau jaustis saugi su juo" - va ir kabliukas:) ir atsiliepia pedoms:)
Papildyta:
QUOTE(Gilberta @ 2010 09 11, 20:53)
Ka galetu reiksti osteohondroze jaunysteje?
Pojutis, jog nera palaikymo gyvenime