QUOTE(*Vilma* @ 2010 06 10, 10:32)
aciu uz atsakyma
taip esu savikritiska

bet visa kita man netinka

myliu gyvenima su visais jo atspalviais
o tai ka blogo padariau ankstesniam gyvenime?
Mieloji Vilma, priezastys ne batu pora...galima myleti gyvenima su visais jo atspalviais ir nejucia ji neigti.Mes "gyvenam" vienu metu keletose dimensiju ir net nenutuokdami apie tai viena mastom, antra jauciam, o trecia veikiam...daznai tenka ilgai ir nuobodziai klaidzioti ratais, kol galiausiai pavyksta sujungti viska i vientisa grandi:)
Papildyta:
QUOTE(ghost_boo @ 2010 06 10, 21:55)
Labas vakaras. Gal galėtumėte padėti ir suteikti informacijos apie miasteniją (viso kūno raumenų silpnėjimas) ir kojos sąnarių smarkų nusitrynimą? Mama tikras ligų maišas, čia tik pora labiausiai kamuojančių ligų. Norisi jai padėti, bet nė nežinau kaip, kalbėjomės ir apie minčių poveikį, užsiminiau dėl dvasinių priežaščių, tačiau manau kad ji nepriima ar nenori priimti šito rimtai.
Pati labai neseniai pradėjau domėtis šia sritimi, plius sveikatos gydymo būdais ir nebežinau jau nuo ko pradėti, matyt per daug minčių ir apmąstymų. Gal turite parekomenduoti knygų lietuvių kalba? Dabar turiu prigriebusi Viilma Luule 'Mokymas išlikti gyvam'.
Tiesa, dar vienas klausimas vis neduoda ramybės. Mano seseriai kažkas nelabai gerai su širdimi, berods netoleruoja krūvio, visa tai perėjo iš anginos. Balandį mirė mūsų jau pagyvenusi katė - dėl širdies. Prieš jos išėjimą kažkiek laiko sesuo jautėsi geriau, dabar gegužę pasitikrinus paaiškėjo, kad vėl pablogėjo. Galvoju ar negalėjo katė perimti ligos, bet tada kodėl vėl jaučiamas pablogėjimas?
Siuo atveju mano galva reikalingas platesnis suvokimas visos padeties, nei mintyjimas ar dvasines priezastys.Zmones klysta ignoruodami dieta, papildus, mankstas ir t.t. Viskas labai tampriai susyje.
O del sirdies - zmones, kurie tiki i stresa, kurie nesugeba atleisti, kurie praradna gyvenimo dziugesi del nesugebejimo keistis daznai skundziasi sirdies negaliomis
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 10, 22:24)
Atrodo, kad radau labai jaukia tema
Noreciau paklausti Jusu nuomones, temos dalyves. MB mama mums nezinant kreipesi i bioenergetike (taip ja ivardino). Nusinese musu nuotrauka. Pasak MB mamos, ji ejo nusiteikusi skeptiskai, bet smalsumo vedama
Ka gi, rezultatai geri - bioenergetike nupasakojo laiminga musu gyvenima, ateities ivykius ivardijo, vaiku skaiciu

Kai isgirdome su MB tik nusijuokeme, bet pamazu viskas pradeda pildytis..
Ar gali buti, kad "uzprogramavome" savo veiksmus taip, kad daug kas gali pildytis pagal bioenergetikes zodzius?
Kaip vertinate tokius "papasakojimus apie ateiti"

Ar gali geros prognozes suteikti dvasines galios ir pakreipti gyvenima "tinkama linkme"?
Asmeniskai as neturiu poreikio tokiems prognozavimams, nes tikiu, jog turiu laisva valia rinktis kaip man gyventi...