Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasines NE/GALIOS atsiradimo priezastys - tesinys

smile.gif+2010 06 12, 13:11-->
QUOTE(citrina smile.gif @ 2010 06 12, 13:11)
Sveikos mergaitės  4u.gif Noriu paklausti ką reiškia springimas,tiesiog dažnas springimas maistu,gėrimu,seilėmis. g.gif

Noras kontoliuoti
Bet visumoje tai "parkinsono" ligos vienas is pozymiu
Atsakyti
smile.gif+2010 06 12, 13:11-->
QUOTE(citrina smile.gif @ 2010 06 12, 13:11)
Sveikos mergaitės  4u.gif Noriu paklausti ką reiškia springimas,tiesiog dažnas springimas maistu,gėrimu,seilėmis. g.gif

g.gif dar stemplę nepakenktų išsitirt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 06 12, 13:28)
Noras kontoliuoti
Bet visumoje tai "parkinsono" ligos vienas is pozymiu

Viena parkinsono ligos priežasčių ir yra kontroliavimas...
Atsakyti
blink.gif Parkinsoną tai atmetu,nes dar galiu tikrai įsikalbėt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dėl kontroliavimo iš dalies taip,o pasakykit ar kontrolė ir puikybė skiriasi?Jei noras ne tai,kad kontroliuoti,bet toks savęs "iškėlimas",kad aš geriau žinau kaip reikėtų elgtis,kodėl anas ar tas toks "neprotingas",tai ne būtinai yra išsakoma,bet jei pagalvojama,palyginama ir pan. ar tai ne puikybės bruožas ir iš to išplaukia tas noras kitam patarti,pamokyti(kad ir iš geros valios)kaip sakoma pareguliuoti.Pirmiausia kaip reiktų tos puikybės atsikratyti,nes ji gali reikštis įvairiomis formomis,nebūtinai kontroliavimo,už tat ir tie požymiai dažnai kinta,o esmė pati lieka..Kaip manot?Kaip save nuleist ant žemės neįsivarius kitokių problemų? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2010 06 12, 14:53)
g.gif  dar stemplę nepakenktų išsitirt  mirksiukas.gif

Kazkas naujo. Paaiskink kaip tai susyje, dekui
ML
Papildyta:
smile.gif+2010 06 12, 16:22-->
QUOTE(citrina smile.gif @ 2010 06 12, 16:22)
blink.gif Parkinsoną tai atmetu,nes dar galiu tikrai įsikalbėt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O dėl kontroliavimo iš dalies taip,o pasakykit ar kontrolė ir puikybė skiriasi?Jei noras ne tai,kad kontroliuoti,bet toks savęs "iškėlimas",kad aš geriau žinau kaip reikėtų elgtis,kodėl anas ar tas toks "neprotingas",tai ne būtinai yra išsakoma,bet jei pagalvojama,palyginama ir pan. ar tai ne puikybės bruožas ir iš to išplaukia tas noras kitam patarti,pamokyti(kad ir iš geros valios)kaip sakoma pareguliuoti.Pirmiausia kaip reiktų tos puikybės atsikratyti,nes ji gali reikštis įvairiomis formomis,nebūtinai kontroliavimo,už tat ir tie požymiai dažnai kinta,o esmė pati lieka..Kaip manot?Kaip save nuleist ant žemės neįsivarius kitokių problemų? g.gif  ax.gif

Mieloji, as parasiau, jog kontrole - viena is savybiu, kurios budingos parkinsono ne/galiai.

Puikybe kyla is saves sureiksminimo, bet visa ko pagrindas yra BAIME

Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 06 12, 11:27)
Mano patirtis rodo, kad herpis atsiranda tada, kai esama problemų su skrandžiu. Jei naudosi vaistus nuo herpio, ligą sukiši vidun ir ji po kiek laiko vėl išlįs...

Hmm sakot skrandis g.gif Lygtais kol kas su skrandziu viskas gerai...vaistu tai ir net nezadu nei teptis,nei vartoti...paprasciausiai nepasitikiu vaistais.Tai ka dabar daryt? g.gif

LinguLingu-aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2010 06 12, 18:45)
Kazkas naujo. Paaiskink kaip tai susyje,

na čia nebe psichosomatika, - fiziologija. mano tėčiui buvo stemplės vėžys, pirmieji požymiai: springimas, tarsi maistas patenka "ne į tą gerklę" vėliau - balso užkimimas. viskas prasidėti gali nuo nekaltų ataugėlių. va todėl ir sakau, gal išaugo kas nors, kas erzina, trukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 12 birželio 2010 - 21:21
QUOTE(KAIWA @ 2010 06 11, 14:54)
kad saves nemyliu tai tiesa, kad jauciu dideli kaltes jausma del savo poelgiu ir veiksmu praeityje tai irgi faktas  doh.gif  - zinau, kad jeigu sau atleisiu palengves, zinau, kad jeigu save mylesiu tai ir pasaulis mane myles, bet lengva pasakyti sunku padaryti  4u.gif

susitaikyk su tuo,ko jau nebegali pakeisti,ir keisk tai,ka gali pakeisti.

besimokydama kazkur perskaiciau situos isminciu zodzius,ir visa laika jais vadovaujuosi.man padeda
Atsakyti
sveikos smile.gif mano sunus turi igimta sirdies yda- aortos voztuvo stenoze verysad.gif labai buciau dekinga jei padetumet suprasti sios ligos priezasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aura x @ 2010 06 13, 00:27)
sveikos smile.gif mano sunus turi  igimta sirdies yda- aortos voztuvo stenoze verysad.gif labai buciau dekinga jei padetumet suprasti sios ligos priezasti smile.gif

Mieloji, atsakyk sau pirmiausiai i tai kas yra "LIGA" ir kas yra apsigimimas.

Siaip jau su sirdimi susyje problemos yra isisenejes stresas, tikejimas, jog gyvenimas yra liudnas ir kitaip negali buti.Taip pat issiseneje emocines problemos, uzkietejusi sirdis, tikejimas jog itampa - naturalus dalykas, nesugebejimas be jos gyventi...

Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2010 06 12, 22:09)
na čia nebe psichosomatika, - fiziologija. mano tėčiui buvo stemplės vėžys, pirmieji požymiai: springimas, tarsi maistas patenka "ne į tą gerklę" vėliau -  balso užkimimas. viskas prasidėti gali nuo nekaltų ataugėlių. va todėl ir sakau, gal išaugo kas nors, kas erzina, trukdo.

Dekui, jog daliniesi tuo, ka esi pati patyrusi 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti,su kuo susije pilvo (ne skrandzio)skausmai,netgi buna priepuoliai.ar tai nebus spazmai nerviniu pagrindu
p.s.labai laukiu LinguLingu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 06 13, 15:26)
noriu paklausti,su kuo susije pilvo (ne skrandzio)skausmai,netgi buna priepuoliai.ar tai nebus spazmai nerviniu pagrindu
p.s.labai laukiu LinguLingu atsakymo 4u.gif

Senoliai sako - visos ligos nuo nervu!

Zarnyno spazmus gali sukelti uzkibimas uz praeities, saves kaltinimas del praeities isgyvenimu, ivykiu, poreikis paleisti kaltes jausma, kaltinimus, baime .Nesugebejimas atleisti sau ir kitiems uz klaidas praeityje, nenoras atleisti uz tai.Zodziu - visa kas susyje su praeitimi ir emocijomis praeityje baimes pagrindu:)
Atsakyti