Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(smaggiuke @ 2010 06 24, 12:18)
Išspaudžiau iki paskutinio lašo. Kitas toks pats jau keliauja. Patinka jis man, ypač tuo, jog neriebina plauko. Čia plaukų galiukų serumas, nes nelabai matosi, o geresnės foto nepavyko rasti.
user posted image

as irgi toki turiu ir patenkinta esu, nes visi aliejukai riebina plaukus doh.gif
Atsakyti
subaigiau biggrin.gif
joanna sensual depiliacini krema kojoms, patinka jis man i jo vieta pirksiu toki pat depiliacini krema ir dar eveline koki depiliacini krema.
i pabaiga himalaya nimbamedzio kauke veidui, i jo vieta is sandeliuko himalaya vaisine kauke, i pabaiga ir himalaya gentle face wash, i jo vieta bus arba toks pat prausiklis arba himalaya neem prausiklis, dar neapsisprendziau g.gif
gal gali kas palyginti siuos abu prausiklius veidui mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

jau antra,i jos vieta tokia pati ,tik mandarinu kvapu

ir N-asis
user posted image

bus kartojamas vel
Atsakyti
Pabaigta:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Vietoj TBS dabar Margaritos dušo želė su pienu ir medumi.
Elvital šampūnas toks pat
Vietoj Rexonos rutulinio - Rexona purškiamas
Atsakyti
tustejimo metas pas mane doh.gif
ranku krema pribaigiau bus perkamas ne pirmas ir nepaskutinis
user posted image
sis ranku kremas ir eina i pabaiga gal keliems kartams liko ,labai neblogai rupinosi dedu dideli pliusa
user posted image
plaukus drekinantis kremas, nezinau patiko ar ne, neprisimenu kaip plaukai jautesi be jo bet turbut kad nebus kartojamas nes labai didelio pasikeitimo nepastebejau
user posted image
ir sis visai eina i pabaiga taip tai fainas tik labai stambiais lasais purskesi ,bet gal cia purkstukas toks pasitaike
user posted image
Atsakyti
user posted image

Dr.Hauschka skystas bronzantas.
Pries ziema gal reiks kazko panasaus paieskot biggrin.gif

user posted image
Druid dantų pasta (kairioji).
Neverta savo kainos.
Dabar naudojama Velym balinanti.

user posted image
foto skolinta.
Subaigiau Ciel d'azure baltojo molio kauke veidui (vidurinė). Patiko. Reiks pakartoti kada nors.

Atsakyti
Grazinau i parduotuve 2 OPI nagu lakus - nepatiko, nelaike ir labai nagai susigadindavo (ryte nulakuotus vakare sulietus dar lipdavo, o kas biski ir iskart lakas susigadina net po keliu valandu dziovinimo) - patys paciausi man iki siol yra Sephora by OPI visgi....
user posted image

Sunaudojau kaip priklauso:

EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - idealiai nuprausia odyte, nuvalo makiaza. Dabar pradejau naudot tokios pat paskirties Dr.Hauschka prausikli, bet tikrai dar grisiu prie EarthScience:
user posted image

Target dantu balinimo jusoteles - baigiau antra pakuote. Tikrai matosi rezultatas su jomis.

Biore poru pleistriukai - palikau keleta draugei LT, tai vienos pakuotes nebera, bet turiu dar kelias sandeliuke:
user posted image

Sally Handen ir Nair delipiaciniai kremai - situos nespejau isnaudot (tiksliau net nepradejau) ir patingejau veztis atgal, tai padovanojau draugei:
user posted image
user posted image

Papildyta:
John Masters Organics 'lavender & avocado intensive' kondicionierius - visai patiko, bet sios firmso gmainiai plaukams manes nezavi kazkodel (bet blogo irgi neturiu nieko pasakyt - tiesiog firma, kuriai esu abejinga):
user posted image

Yves Rocher 'jardins du monde' lotoso kvapo duso zele - nesusilaikiau pasiulymui gauti dovanu su uzsakymu, bet siaip daugiau YR nepikrsiu gaminiu (dar LT gyvendama buvau pirkus, nesusizavejau, bet cia neatsilaikiau). Jei apie pacia duso zele, tai skystoka, bet sakyciau visai skalsi, kvapas malonus.
user posted image

Tom's of Maine 'crystal confidence' rutulinis dezodorantas - ne pirmas ir turbut ne paskutinis (dabar dar viena sita turiu naudojama, bet ir EarthScience pradejau naudot, tai tas turbut net labiau patinka):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 06 24, 15:41)

Kuom patinko ši dušo želė, kaip kvapas, nėra labai intensyvus ar sintetinis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 25 birželio 2010 - 23:54
Kiek atsimenu tik Nivea tokius dezodorantus ir naudoju. Atėjo laikas permainoms biggrin.gif Į jo vietą EarthScience.
user posted image

Šis turėjo raminti sudirgusią odą. Tokio efekto nepastebėjau. Nors sąžiningai tepdavau ant sudirgusios, pabertos, pasausėjusios odos. Lengvas ir malonus kremukas - serumas, o pastebimos naudos - jokios.
user posted image
Atsakyti
Subaigiau iki galo, kartosiu nebent po ilgo laiko, reikia namie turimus damušt ax.gif
user posted image
Į jo vietą Natura Siberica šampūnas nuo pleiskanų jautriai galvos odai smile.gif
Atsakyti
user posted image
liko kokiem dviem smile.gif kartam tik, tikrai bus kartojamas visai patiko gerai geriasi nepalieka jokio lipnumo ir riebumo smile.gif
Atsakyti
Ilgojo savaitgalio pabaigėlės clap_1.gif

1) Superdrug šokoladinė (paveikslėlio neradau, bet pakuotė panaši į šią) giliai valanti ir maitinanti kaukė. Man jos užteko 3 kartams. Patiko poveikis,o ypač- dieviškas šokolado kvapas, net nusiplaut nesinorėdavo. tongue.gif

user posted image

2) Essence Winter Creation rankų kremas su šokoladu ir apelsinais. Labai man patiko, gailiuosi, kad, kol jų dar buvo, nenusipirkau ir kitų kvapų šio kremo po tūbelę. g.gif Tikrai gerai gėrėsi, drėkino, minkštino ir skaniai kvepėjo, patogus dydis nešiotis rankinėje.

user posted image

3) Orifame Cool Down Foot Gel braškinė gaivinanti želė kojoms. Nebuvo bloga, vėsinimas jautėsi, bet nekartočiau. Labai sintetinio kvapo.

user posted image
Atsakyti