Grazinau i parduotuve 2
OPI nagu lakus - nepatiko, nelaike ir labai nagai susigadindavo (ryte nulakuotus vakare sulietus dar lipdavo, o kas biski ir iskart lakas susigadina net po keliu valandu dziovinimo) - patys paciausi man iki siol yra Sephora by OPI visgi....

Sunaudojau kaip priklauso:
EarthScience 'a-d-e creamy cleanser' prausiklis - idealiai nuprausia odyte, nuvalo makiaza. Dabar pradejau naudot tokios pat paskirties Dr.Hauschka prausikli, bet tikrai dar grisiu prie EarthScience:
Target dantu balinimo jusoteles - baigiau antra pakuote. Tikrai matosi rezultatas su jomis.
Biore poru pleistriukai - palikau keleta draugei LT, tai vienos pakuotes nebera, bet turiu dar kelias sandeliuke:
Sally Handen ir
Nair delipiaciniai kremai - situos nespejau isnaudot (tiksliau net nepradejau) ir patingejau veztis atgal, tai padovanojau draugei:

Papildyta:John Masters Organics 'lavender & avocado intensive' kondicionierius - visai patiko, bet sios firmso gmainiai plaukams manes nezavi kazkodel (bet blogo irgi neturiu nieko pasakyt - tiesiog firma, kuriai esu abejinga):
Yves Rocher 'jardins du monde' lotoso kvapo duso zele - nesusilaikiau pasiulymui gauti dovanu su uzsakymu, bet siaip daugiau YR nepikrsiu gaminiu (dar LT gyvendama buvau pirkus, nesusizavejau, bet cia neatsilaikiau). Jei apie pacia duso zele, tai skystoka, bet sakyciau visai skalsi, kvapas malonus.
Tom's of Maine 'crystal confidence' rutulinis dezodorantas - ne pirmas ir turbut ne paskutinis (dabar dar viena sita turiu naudojama, bet ir EarthScience pradejau naudot, tai tas turbut net labiau patinka):