Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

[quote=kumiko,2010 06 27, 15:45]
[quote=shemsa,2010 06 26, 20:58]
user posted image
patiko, gal kada ir pakartosiu
[img] kur perkate? kokia kaina? g.gif ar veiksminga?
[/quote]
vienoje londono kirpykloje, kainavo berods 18 ar 19 svaru, nu man po jos plaukai labai minkstuciai, lengvai issisukuoja po jos.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 27, 14:01)
Uztepiau stoooru sluoksniu, nes gaila buvo ismest  biggrin.gif Bet nei velnio jis nedepiliuoja ) nors tepiaus slaunys, kur plaukeliai visai plonuciai)
user posted image

Oi, cia baisiausias depilliacijai bandytas dalykas doh.gif Kazkada nusipirkau melynoj pakuotej, tai vos prisiverciau uztept, nes dvokas nezmoniskas tos koses - tik uztepiau ant kojos ir iskart degint pradejo, aisku nieko nenudepiliavo, bet dar kol nuploviau nuo kojos.... O vonia ilgokai dvoke ta smarve - viau net prisiminus... doh.gif
Atsakyti
LRP Physiological soothing toner. Turbūt trečias ax.gif
user posted image
Atsakyti
Baigiau bazę, bandysiu apsieti ir be tokio dalyko, dažausi ir su, ir be, man didelio skirtumo nėra ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 25, 23:54)
Kuom patinko ši dušo  želė, kaip kvapas, nėra labai intensyvus ar sintetinis? smile.gif

Paveluotai atsakau 4u.gif

Patinka tuo, kad tai pirma duso zele,kuri man nesausina odos,po jos galiu nenaudoti kuno pieneliu ir kitu drekikliu,kuo anksciau nebudavo nei su viena duso zele ax.gif kvapas malonus,neikirus,tik man su mandarinais labiau kvapas patinka 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau:
user posted image tikriausiai pirksiu vel toki pati
user posted image tik mano buvo miniukas
palieka kojas svelnias, ir be kremo eitu apseit, bet man nepatiko sintetinis kvapas. Dabar pribaigsiu jau anksciau pradeta h&m sveitikli ax.gif
Atsakyti
Kur pirkote batiste sampuna? ax.gif
Atsakyti
man rodos,kad gatinha2 ne Lietuvoj g.gif
O Lietuvoj Batiste šampūnų yra Eurokos,kaina apie 12 lt
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 06 28, 12:15)
Baigiau bazę, bandysiu apsieti ir be tokio dalyko, dažausi ir su, ir be, man didelio skirtumo nėra ax.gif
user posted image

Nėra skirtumo...? Man tai milžiniškas skirtumas rolleyes.gif Su baze šešėliai atlaiko visiškai nepasikeitę visą dieną, įskaitant treniruotę, karštą orą, ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 06 28, 12:59)
Kur pirkote batiste sampuna? ax.gif

As saviski pirkau Boots pardeje, uk cia ax.gif Jau reeva atsake, kur ju Lietuvoj ju yra. Maciau pirkiniu temoje keletas merginu, gyvenanciu Lietuvoje, pirko. 4u.gif
Atsakyti
Pribaigiau:

user posted image
Visai nepatiko schmoll.gif

user posted image
Skalsi, skaniai kvepia ir tiek rolleyes.gif Gal kada kartosiu
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 28, 12:10)
Nėra skirtumo...? Man tai milžiniškas skirtumas  rolleyes.gif Su baze šešėliai atlaiko visiškai nepasikeitę visą dieną, įskaitant treniruotę, karštą orą, ir pan. smile.gif

Man net vokai dienos bėgyje blizgėt pradeda doh.gif , riebi oda, tai šešėliai net su Artdeco pagrindu subėga. Vienintelis Too Faced išlaiko, toks (nors turi kitų minusų smile.gif )-
user posted image
Atsakyti