Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
patiko, gal kada ir pakartosiu
user posted image
irgi patiko, ateity gal ir pakartosiu
Atsakyti

Pribaigiau 500ml ax.gif
user posted image

i jo vieta user posted image
Pastarasis labiau patinka.
Atsakyti
John Frieda kondicionierius, patiko, plaukų gal ir neištiesina, bet tikrai tampa glotnesni, neišsipūtę.

user posted image
Atsakyti
Pribaigiau:
Mary kay duso zele, patiko, kartosiu, jei rasiu kur isigyti pigiau (ir kai subaigsiu savo kruva kitu turimu biggrin.gif )

user posted image

Ismeciau daugiau nei puse bonkutes, negaliu as jo naudoti, visiska nesamone doh.gif
(mano buvo sviesiai odai)

user posted image

Uztepiau stoooru sluoksniu, nes gaila buvo ismest biggrin.gif Bet nei velnio jis nedepiliuoja ) nors tepiaus slaunys, kur plaukeliai visai plonuciai)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 06 26, 20:19)
Pastarasis labiau patinka.

O kuo konkrečiai labiau? smile.gif
Atsakyti
Plaukuciai po jo buna svelnesni, ne taip greit susiriebaluoja, su roziu sampunu isplovus plaukus nebutinas balzamas, o su cukraus sampunu plaukai prasyte prasosi kaukes ar balzamo, kitaip net neissukuociau jauciu blink.gif
Atsakyti
Man tas urtekram roziu sampunas nieko gero, labai velia plaukus. Apskritai,ka turejau is urtekram,viskas nuvyle.
Atsakyti
[quote=shemsa,2010 06 26, 20:58]
user posted image
patiko, gal kada ir pakartosiu
[img] kur perkate? kokia kaina? g.gif ar veiksminga?
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2010 06 27, 09:47)
John Frieda kondicionierius, patiko, plaukų gal ir neištiesina, bet tikrai tampa glotnesni, neišsipūtę.

user posted image

atėjau čia su tikslu jį įdėti wub.gif puiki priemonė thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
mano mišriai odai per švelnus buvo, nors konsultantė garantavo kad tiks rolleyes.gif į jo vietą
user posted image
Atsakyti
user posted image

labai patiko,jau antras ir tikrai bus kartojamas
Atsakyti
Prakirpau ir subaigiau biggrin.gif Gera drėkinanti kaukė thumbup.gif Jau tris pakuotes esu sunaudojusi. Pakankamai skalsi, taupi ir kartu neprastai padrėkina, tik kad aš mėgstu dažnai kaukes darytis biggrin.gif Turbūt, kad galėčiau ir rekomenduoti, ir pati ateity gali būti, kad kartosiu smile.gif Šiam momentui tai jau truputį pabodo ir planuose kita kaukė drėkinanti ax.gif

user posted image
Atsakyti