aš šian vakare sutepsiu ir bus baigta. Pagaliau. Kvapas per intensyvūs, kad greičiau baigti tepiau kojas, pėdas, rankas, alkūnes. Bet nekartosiu galvą įsiskaudėdavo nuo kvapo
Weleda 'Birch Cellulite Oil' - patiko. Naudojau 2krt dienoje (ryte ir vakare), jauciasi rezultatas - lygesne odyte. Ar kartosiu? TAIP! Bet dbr turiu Madaros anticeliulitini alieju, tai Weleda gris po sito, jei Madaros aliejus nepasirodys dar geresnis
MyChelle 'clear skin serum' - tik kaina didele, bet uztenka laabai ilgam, tai ne taip ir baisu. Veikia man geriau uz paprasta arbatmedzio alieju. Nors pvz mano vyrui jis nebuvo kazkas labai gero, jis arbatmedziu dazniau pasitepliodavo...
daugiau nepirksiu, ryte visai grziai atrodo katik pasidazius, bet dienos begy greit viskas subega i rauksleles visokias, nors oda mano misri normali, ir nepatiko, kad be dozatoriaus, kas patiko, tai, kad spalva man idealiai tiko, bet ce nuopelnas konsultantei. visai nieko, lllllabai skalsus, turbut vos ne metus uzteko, bet gal noretus, kad ciut daugiau uzmaskuotu, gal kada ir pakartosiu. i jo vieta turbut keliaus arba