Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Ismeciau lauk Avon Senses purskiama dezodoranta Fantastic Day (zaliame flakonelyje). Visiskai neapsaugodavo nuo prakaitavimo, atsibodo su juo terliotis, tai iskeliavo y siuksliadeze.... ax.gif
Atsakyti
user posted image

Nedaug buvo likę, bet teko išmest, nes galiojimas baigėsi. Nors ir taip aš jo pusmetį nenaudojau. Kitokia oda pasidariusi dėl nestuke.gif ir dar prieš naudojant rekomenduoja pasitarti su gydytoju doh.gif
Atsakyti
Prieblanda, dideliausi sveikinimai del nestuke.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Pigus, geras ir su dozatorium, turbut pirksiu vel smile.gif
Atsakyti
Sally Hansen plaukeliu salinimo losjonas - geras, darba atliko, turbut bus kartojamas:
user posted image

Weleda berzo aliejus nuo celiulito - as ji naudojau ne del to, tai apie veiksminguma negaliu pasakyt. Bet siaip nuolat naudojant odyte pastangrina kazkiek. Na o as ji naudojau del kvapo, nes jau laaabai pasakiskai skaniai man kvepia wub.gif Taciau pirkinys nebus kartojamas, nes alieju kunui is esmes nemegstu, o sitas tik kvapu ir suviliojo, bet sunaudot uztruko.....
user posted image
Atsakyti
Šampūnas, patiko, ateityje manau bus kartojamas..
user posted image
Atsakyti
Patiko, bet tikrai ne taip, kad pirkčiau antrąkart

user posted image
Atsakyti
user posted image
patiko ir dar pabaigiau decleor pedu krema manau bus kartojamas
Atsakyti
user posted image
Silpnai putoja ir kvapas galejo buti labiau apelsinis,skystaliukas,nekartosiu

user posted imageuser posted image
Patiko,kad lengvai dengiasi,laike man kaip ir visi lakai apie 3 dienas,sitos spalvos daugiau nepirksiu o kitus Chanel lakus gal,foto ne mano

user posted image
Buvo labiau kaip lupdazis,nepaliko ispudzio,neilgai laikydavosi ir kvapas gryno lupdazio,nekartosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 03 liepos 2010 - 12:32
The Body Shop arbatmedzio aliejukas - pradzioj kvapas buvo kazkas tragisko, o dabar beveik nieko nebeuzuodziu, tai matyt pripratau.... Butent TBS turbut nekartosiu, o siaip toki aliejuka gal ir pakartosiu. Nors spuogeliams turiu geresne priemone atradus...
user posted image
Atsakyti
Kraustymosi proga padariau tvarka ir i siuksliu deze iskeliavo sie likuciai:

Rasos stangrinamoji duso zele
NUDE balzamas (drekinantis)
Urtekram sampuno likutis su ruduoju cukrumi - nepatiko pats sampunas, o + kvapas pakito.
Atsakyti