Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Malena @ 2010 06 30, 12:46)
Spuogeliu dezinfekcijai mirksiukas.gif

Sakei ir šepetį plaukams dezinfekuodavai g.gif Man arbatmedis pusė velnio, bet MB labai dėl jo urzgia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 30, 12:46)
Spuogeliu dezinfekcijai mirksiukas.gif

Gal manukos EA bandysi? smile.gif Bet kvapas tai irgi nepatiks... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 30, 10:18)
Žinok, man irgi neteko užmatyti...  g.gif Kokie konkrečiai? smile.gif

Tikrai tokiu turi 'Secret', 'Degree'.
Atsakyti
Pabaigtuvių metas - toks kaip užburtas ratas viskas baigiasi vienu metu, tada reikia viską pirkt tonom biggrin.gif

user posted image
tiko/patiko kada nors kartosiu, nes plaukai tikrai švelnesni paliko ax.gif
į jo vietą
user posted image
tik kondicionierius, radau tik šampūno foto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 30 birželio 2010 - 18:52
Šiandien paskutinį kart purkštelėjau....
user posted image
Atsakyti
user posted image
metu lauk (toks pats tik šviesus perlamutrinis), nes jau skonis kažkoks nemalonus pasidarė, nors jau nelabai daug ir liko. Turbūt nebepirkciau, nebent ryškesnį.
Atsakyti
Baigesi Skin Organics Premium 'acai berry' kremukas - nakciai abu su vyru ji naudodavom, tai uzteko 2,5 men. Manau labai taupiai naudojosi kaip dviems zmonems thumbup.gif O ir siaip pats kremukas man laaabai patiko. Ir isvis sios firmos kremai man nr1 (ne pirmas sios firmos ir visi naudoti labai tiko ir patiko), bet kolkas baiginesiu ka turiu namuose, o tada vel prie ju grisiu.
Atsakyti
Pasibaige:

user posted image

I sebamed vieta faith in nature prausiklis. user posted image

Simondsiju aliejukas is NB. Norejau teptis juo ir pamaciau kazkokias zoles/drumzles,tai ismeciau. Gal pagedo nuo laikymo vonios kambaryje g.gif
Atsakyti
pasibaigė
user posted image
į jo vietą
user posted image
abu vieni mano mėgstamesnių, tik kartais pasinori naujovių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 01 liepos 2010 - 21:00
QUOTE(Malena @ 2010 06 30, 12:22)
As kelis sunaudojau, jei efektas tenkintu kvapa kenteciau dar. Ieskosiu kazko efektyvesnio.

man tai levandu EA labiau patinka nei arbatmedis.. levandu ir kvapas geresnis, ir labiau kur pritaikyt galima

QUOTE(Maserati @ 2010 07 01, 18:47)
Simondsiju aliejukas is NB. Norejau teptis juo ir pamaciau kazkokias zoles/drumzles,tai ismeciau. Gal pagedo nuo laikymo vonios kambaryje g.gif

vonios kambarys netinkamas laikyt aliejams
Atsakyti
user posted image
Visai patiko, bet nekartosiu, nes man per maži žirneliai, mažoka šveitimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Liko pusei karto verysad.gif

user posted image

Isgrandziau, kiek galejau:

user posted image

Lupu balzama gal kartosiu, o kauke kartosiu butinai rolleyes.gif

Atsakyti