Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(aistuliaa @ 2010 06 13, 23:55)
Kaip putos, kokiai odai, ar nesausina?
Ir kondicionierius, ar neapsunkina plaukų? Turiu šios serijos purinantį, tai taip sunku man išplauti jį  ax.gif

Tos putos antibakterinės. Gal labiau skirtos tokiai spuoguotai odai. Mano odai kai yra riebi/mišri tai man jos tuo patinka, kad duoda matiškumo, bet jeigu po jų nieko netepti, po kažkiek laiko jaučiasi šiek tiek, kad tempia veidą...
Kondicionierius tai neapsunkina. Purškiu ant drėgnų plaukų, tai kai išdžiūna jaučiasi tik švelnumas ir labai kvepia plaukučiai smile.gif Gal taip yra nes mano labai sausi ir pažeisti plaukai. O šiaip tie visi purinantys dalykai dažniausiai tokie būna, nemalonūs ir net rezultato norimo neduoda.. doh.gif Gal pas jus šis atvejis ir yra smile.gif AŠ geriau purškiu šį, kurio nereikia nuplaut ir išdžiovinu fenu, būna labai purūs ir itin žvilgūs plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2010 06 07, 09:21)
Pabaigiau, visai patiko smile.gif
user posted image

Ar pastebėjai kokį nors efektą panaudojus šią priemonę?
QUOTE(avva @ 2010 06 08, 11:09)
Faberlic plauku galiuku zele.
user posted image
Visai nieko gero, skystymelis ir tiek .

Aš irgi šiandien šitą baigiau naudoti. Geriau negu nieko, bet stebuklų nedaro...
Atsakyti

Ar pastebėjai kokį nors efektą panaudojus šią priemonę?

Tiesa pasakius tai nelabai ko tai ir tikejausi, tik kad grudeliai buvo tokie dideli na ir gerai šveite smile.gif tai vienas pliusas del ko patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusikas77: 14 birželio 2010 - 15:50
user posted image
į jo vietą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 06 14, 18:42)
user posted image
į jo vietą
user posted image

Nu pala g.gif Pirkiniuose rodai naują pirkinį Bourjois, o čia rašai, kad Bourjois baigei ir vietoj jo OPI. Kaip ten yr iš tiesų? Ir ką tie dalykai doro daro?
Atsakyti

Vakar pabaigiau, nekartosiu, bais nepatiko doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 14, 20:11)
Nu pala  g.gif  Pirkiniuose rodai naują pirkinį Bourjois, o čia rašai, kad Bourjois baigei ir vietoj jo OPI. Kaip ten yr iš tiesų? Ir ką tie dalykai doro daro?

susimakalavau doh.gif doh.gif atsiprašau, tikrai netyčia blush2.gif blush2.gif Pabaigiau "Opi" pirkau "Borjois" ax.gif Čia aliejukai nagų odelėm, labai sutrūkinėjo paskutiniu metu, tai prieš naktį tepu, kažkiek apgydo.. labai jau "sausa" rankų oda net vasarą. rolleyes.gif Ačiū už pastebėtą klaidą ir dar kartą atsiprašau už žioplumą blush2.gif
Atsakyti
Toks pat tik supersize jo vietoj:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 15 birželio 2010 - 07:57
Diamonds, o kuris geresnis? bourjois ar opi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 06 15, 09:07)
Diamonds, o kuris geresnis? bourjois ar opi  4u.gif

"Opi" man pasirodė riebesnis unsure.gif "Bourjois" su tokiu antgaliu patogiau tept smile.gif
Atsakyti
Raskila regeneruojantis rankų kremas
Atsakyti
user posted image

Sunaudojau dideliais kiekiais ant sausu plauku prie plovima. Naudot kaip normalu balzama kiek per riebus, labai sunku nepadaugint, ypac ant trumpu plauku. Suglotnina ir labai blizga plaukai po jo.
Atsakyti