QUOTE(Herrera @ 2010 07 21, 18:50)
Merginos, man tai dar neaišku, jei vaikas suvalgo košės (pvz. daržovienės) 120 ml, tai ar jam dar reikia duot MP atsigert, ar vandens?
priklauso nuo to, kiek pienuko suvalgydavo, jei pienuko 200ml isgerdavo, o koses tik 120ml gali pasijaust alkanas. As duodavo prie to dar 60ml pienuko, o paskui pakeiciau vandenuku ar sultytem, nes vaikas tokiu karsciu privalges tirstos koses tikrai nori gert. Bet jei oras nekarstas, tai medikai nesiulo papildomai girdyt.
QUOTE(Reduke27 @ 2010 07 21, 21:59)
Na ir mes pagaliau paragavom siandien morkyciu tyreles

Gaminau pati, parsivezem is kaimo morkyciu svieziu

Tai suvalge mano vyrukas 4 saukstelius, sakyciau kaip pirmam kartui tai visai neblogai
Tik man iskilo klausimas, kokia yra porcija pilna, kiek duoti vaikeliui darzovienes, koki kieki? Man gydytoja pasake, kad tiek kiek nori, na bet kazkaip man tai idomiai cia, nepasitikiu jos tokiu profesionalumu
nebijok, ji sako teisingai

bet aisku pati pagalvok, kad jei vaikas suvalgys 3 saukstus, tai sotus nebus, pasiulyk normalia porcija ~ 120ml, bet prievarta nekisk, suvalgys 100ml, tai 100ml, maziau tai maziau. Skrandukas ~200ml, tad daugiau irgi nereiketu kist.
Papildyta:
QUOTE(vasareja2 @ 2010 07 22, 13:22)
na as manau kad uzsigerti reiketu arbatos vandens ar tai sulciu.
arbatos nerekomenduojamos, tos tirpios del cukraus jose, o zolelemis nesiuloma piktnaudziaut