Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

Sveikutės, dėl laiko nelabai galiu pasakyti, maždaug apie 9 valgome bulviu tyrele, po kurios iš kart atsigeriame MP, paskui vien MP ir kai ateina maždaug laikas vėl valgyti, tai košytė su MP, mes atsigeriame blush2.gif nakčiai MP. Šiandien bandžiau bulvyte su morkyte, tai visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 08 26, 22:35)
o varskyte kokia duodi?

MIAU labai skaniai jis ja valgo
Atsakyti
Sveikos mamos kadangi mums jau greit 6 menesiukai tai nusprendziau cia rasyti ..
reikia jusu patarimo maniskis valgo bulvyte,morkyte,moliuga ir pauksienytes truputi duodu kitip nevalgo,bet beda nakti jis keliasi kas valanda kadangi pati maitinu tai nebezinau ka daryti b una kad ir kas pusvalandi daviau kazkada anksciau misinuka aptamil tai verke ir raitesi is skausmo dabar nzn koki duoti...ir nesuprantu ar ji reikia damaitinti bet esme tame kad jis vallgo 2-5 min vel miega tada po valandos vel budinejasi tai as jums pavydziu kurios keliasi du ar triss kartus per nakti ;( ka daryti kaip isrinkti misinuka nes kiekviena gydytoja vis sako skirtingai ;(
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2010 09 03, 20:54)
Sveikos mamos kadangi mums jau greit 6 menesiukai tai nusprendziau cia rasyti ..
reikia jusu patarimo maniskis valgo bulvyte,morkyte,moliuga ir pauksienytes truputi duodu kitip nevalgo,bet beda nakti jis keliasi kas valanda kadangi pati maitinu tai nebezinau ka daryti b una kad ir kas pusvalandi daviau kazkada anksciau misinuka aptamil tai verke ir raitesi is skausmo dabar nzn koki duoti...ir nesuprantu ar ji reikia damaitinti bet esme tame kad jis vallgo 2-5 min vel miega tada po valandos vel budinejasi tai as jums pavydziu kurios keliasi du ar triss kartus per nakti ;( ka daryti kaip isrinkti misinuka nes kiekviena gydytoja vis sako skirtingai ;(

Maniškis taip darydavo nuo ketviro mėn..naktį keldavosi be galo dažnai, aš jau net į laikrodį nebežiūrėdavau doh.gif Maitinu pati, tai tik ridinėdavau nuo vienos krūties prie kitos lotuliukas.gif Dabar kokią savaitę jau keldavosi tik du kart į naktį...o vakar ir šiąnakt- vėl bilekiek kartų doh.gif pasižiūriu- ogi turim dantuką rolleyes.gif Taigi, tiesiog tos augimas..tos krūties reikia ne tik pavalgymui , bet ir nusiraminimui...
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 09 03, 21:04)
Maniškis taip darydavo nuo ketviro mėn..naktį keldavosi be galo dažnai, aš jau net į laikrodį nebežiūrėdavau doh.gif Maitinu pati, tai tik ridinėdavau nuo vienos krūties prie kitos lotuliukas.gif Dabar kokią savaitę jau keldavosi tik du kart į naktį...o vakar ir šiąnakt- vėl bilekiek kartų doh.gif pasižiūriu- ogi turim dantuką rolleyes.gif Taigi, tiesiog tos augimas..tos krūties reikia ne tik pavalgymui , bet ir nusiraminimui...

mano irgi sianakti kelesi gal kas valanda,tai kruti kaisiojau vis kita ,5 min ir toliau miega smile.gif gal irgi dantuku greit turesim, nes dar neturime nei vieno
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2010 09 03, 20:54)

Oi kokia pazystama situacija doh.gif manau, kad keliasi ne todel kad alkanas, o tiesiog reikia kruties nusiraminimui mirksiukas.gif Maniškė kadangi neima soskės, tai nakti prašo krūties daaaaug kartų unsure.gif pavargau jau nerealiai verysad.gif

nors vakarais ir privalgo košės, bet naktį prabudinėja dažnai doh.gif dantu dar neturim rolleyes.gif
Papildyta:
Na parašysiu ka mes valgome smile.gif aš linkus neskubėti su maistu rolleyes.gif

Valgome ivairias daržovienes su mėsa (triušiukas, veršiena, kitų dar nebandėm), pavakariams vaisiu tyrele, duodu kartais duoninuka ar baronkyte, nuo kitos savaites pradesiu duoti kruopas vakare rolleyes.gif Tiesa, visi kiti maitinimai MP biggrin.gif

Kažkaip manau, kad košeles virsiu ir balinsiu karvės pieneliu, nes mišinio nenoriu, o kažkada bandeme su vaisių tyrele tai nepatiko ax.gif
Atsakyti
Aciu mamytem uz pasisakymus pasirodo yra irgi vargstanciu kaip ir as gal tikrai dantukas koks kalasi o gal nusiramina bet siaubas tikiuosi taip ilgai nesites nes jau pavargau nusilpau pati turbut ir organizmas nusilpo nes sirgti pradejau ir nuolat kraujas bega is nosies siaubas kazkoks .... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2010 09 04, 13:23)
Aciu mamytem uz pasisakymus pasirodo yra irgi vargstanciu kaip ir as gal tikrai dantukas koks kalasi o gal nusiramina bet siaubas tikiuosi taip ilgai nesites nes jau pavargau nusilpau pati turbut ir organizmas nusilpo nes sirgti pradejau ir nuolat kraujas bega is nosies siaubas kazkoks .... verysad.gif  verysad.gif

console.gif laikykis smile.gif As irgi laukiu kada baigsis sitie vargai rolleyes.gif O stiprinti organizma reikia, nes kitaip tikrai sveikata susigadinsim doh.gif Man tai labai svaigsta galva ir meslungis kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ascionka @ 2010 09 04, 13:23)
Aciu mamytem uz pasisakymus pasirodo yra irgi vargstanciu kaip ir as gal tikrai dantukas koks kalasi o gal nusiramina bet siaubas tikiuosi taip ilgai nesites nes jau pavargau nusilpau pati turbut ir organizmas nusilpo nes sirgti pradejau ir nuolat kraujas bega is nosies siaubas kazkoks .... verysad.gif  verysad.gif

Oi mamyte nepamirsk ir saves 4u.gif
Atsakyti
oi mergaites, o as matinu misineliu ir dukryte keliasi viena karta per nakti, o as dar dejuoju, kaip man blogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 05, 21:26)
oi mergaites, o as matinu misineliu ir dukryte keliasi viena karta  per nakti, o as dar dejuoju, kaip man blogai  ax.gif

Nes noretusi kad nakti nebesikeltu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, ir mum toi 6 menesiukai sueis, tai valgom bulve, morka, brokoli ir moliuga, dar toi cukinija bandisiu, oboli, kriausia ir bana ispjove nusikracius, netiko mano panelei, tai bandisiu sumorka sumaisit gal tada suvalgys. kol kas tiek, maitinu pati, taigi ir nakteles visokios kokios buna, bet ir mano nuomone kaddantukai etapais kalasi, ir toi neuzilgo pasirodis.
ir mamytes, kuriom mislungei, tai kalci su magniu reik pagert, nepamirstam saves, nes maziukai gi paema per pienuka viska kas geriausia is musu.
o kammisinei, tom kurios maitina? koses skiedziu arba nuoviru,kuriam darzoves vyriau arba savo pienuku, nesuprantu kam tos miltelius naudot...
Atsakyti