Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(deimanteS @ 2010 11 30, 23:57)
Dekuj  blush2.gif O gal bandet savo vaikeliam duot sausainiuku "gaidelis" ?as galvoju duot kosytes tokios uzpilt su kokiu pieneliu ar dar kuo  ax.gif  g.gif

Karvės pienas iki metų nerekomenduojamas. Spės dar tas vaikutis visko pavalgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(deimanteS @ 2010 11 30, 23:57)
Dekuj  blush2.gif O gal bandet savo vaikeliam duot sausainiuku "gaidelis" ?as galvoju duot kosytes tokios uzpilt su kokiu pieneliu ar dar kuo  ax.gif  g.gif

...aš tai manau, kad spės dar visokių miltų, cukrų prisivalgyt ir vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 12 01, 12:19)
...aš tai manau, kad spės dar visokių miltų, cukrų prisivalgyt ir vėliau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tai yra Gaidelio ir be nieko, bet aš dar 8 mėn. saviškei neduodu kažkaip ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, na musu vaikiuks jau 6,5 men pradejau duoti darzoviene nuo 6men bet nepasakyciau kad jis megsta ja spjauna ir vsio nors tu ka bandziau savo pienu skiest, dejau aliejuko truputi, netgi skysta bandem neima ir viskas o darzoves buvo pirma bulve poto idejau morka da veliau kalafiora bet nieko neima. Ar buvo taip kuriai? Kiek skaitineju tai visu valgo darzoviene mes jau trecia savaite pratinamies nekas gaunas, bandem netgi kosytes duot suvalgo gal koki pora sauksteliu i vsio g.gif o mano pienuka kas dvi val valgo
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2010 12 01, 11:49)
Sveikutes, na musu vaikiuks jau 6,5 men pradejau duoti darzoviene nuo 6men bet nepasakyciau kad jis megsta ja spjauna ir vsio nors tu ka bandziau savo pienu skiest, dejau aliejuko truputi, netgi skysta bandem neima ir viskas o darzoves buvo pirma bulve poto idejau morka da veliau kalafiora bet nieko neima. Ar buvo taip kuriai? Kiek skaitineju tai visu valgo darzoviene mes jau trecia savaite pratinamies nekas gaunas, bandem netgi kosytes duot suvalgo gal koki pora sauksteliu i vsio  g.gif o mano pienuka kas dvi val valgo

Sveika, mums lygiai tas pats 4u.gif
Daržovienės nevalgo su kopūstu ir kalafijoru, brokoliu. Darau bulvė+morka+moliūgas, tai net pats žiojasi. Suvalgo daug, nes tame moliūge yra saldumo. Vakarais pradėjau duoti kruopų košės. Sumaltas avižas verdu įdėdama truputį mišinuko. Irgi daug suvalgo.
Mąstau jau kartu su daržoviene ir mėsytės duoti jau šią savaitę 4u.gif
O dėl pienuko, aš irgi dar pati maitinu, irgi kas 2 val. valgo 4u.gif
Atsakyti
Jauciu reiks moliugo nusipirkt pabandyt smile.gif
Bestuliukas o i ta darzoviene dedi kazko pvz aliejuko?
Atsakyti
Būtinai pabandykite moliūgo įdėti 4u.gif
Aš nieko nededu į daržovienę, bet dabar kaip tik verdu, tai mąstau kokius porą lašelių aliejuko įlašinti. Žiūrėsiu kaip valgys. Kažkada dėjau kelis krislelius druskos, tai nieko tokio neigiamo poveikio nepastebėjau. Va buvom čia savaitgalį pas senelius, tai mano mama į daržovienę įdėjo truputį sviesto. Nežinau ar nuo to, bet mažiui 2 dienas viduriai užkietėjo verysad.gif Tai sviesto jau nebedėsiu kurį laiką 4u.gif
Dabar skaitinėju temą "Vaikelis ir mėsa", nes maniškis tikrai daug suvalgo, jau pati matau, kad reikia mėsos.
Ai, dar neminėjau, kad be košių ir pienuko, jis suvalgo ir apie pusę obuolio 4u.gif
Atsakyti
[quote=NiuniaX,2010 12 01, 12:15]
Jauciu reiks moliugo nusipirkt pabandyt smile.gif

Mums moliugas pats paciausias smile.gif . Pamego vos paragavus, todel dedu daznai, tik skirtinga kieki. Jis nuspalvina skoni...niam... biggrin.gif
O va kopustas siaip sau...tai verdant darzoviene bulve+morka+kopustas+moliugas, tada valgo liux smile.gif.
Atsakyti
Aliejaus tikrai galima ir rekomenduojama dėti wink.gif O sviestą 82 proc. (be mišinio, kur grynas sviestas)
Atsakyti
mes irgi buvom pas gyd. siandien smile.gif i darzoviu kose butinai reikia ipilti iki 5 ml aliejaus (alyvuogiu,vynuogiu ar sviestuko ir t.t.) porcija apie 200gr. plius minus :)tik be druskos ir cukraus koses mirksiukas.gif galima duoti mesytes nuo 6 men. pradedant vienu sauksteliu ir didinant iki 30 gr.(pirmiausia-triusiena,kalukutiena,versiena,kiauliena) tongue.gif galima duoti arbatos,sulciu uzsigerti,vaisiu tyreles tarp maitinimu (mes valgome tik trinta obuoli ir obuoliu sulciu,o po darzoviu koses uzsigeriame vandenuku) smile.gif pavakariams - kruopu kose biggrin.gif o delto kad nevalgo darzoviu,tai gal dar buna sotus po mamos pieno??labai reikia nustatyti ta laikotarpi kad nenoretu miego bet ir nebutu neseniai pavalges MP smile.gif mums irgi yra taip buve,dabars tengiuosi kad ir siek tiek anksciau ne po 2 val. kai pavalgo MP duoti darzoviu smile.gif
Atsakyti
o mums kita problemele - nevalgo mesytes sad.gif darzoves jau valgom nuo 4.5 men, eina kad net nu thumbup.gif o va su mesyte problema blink.gif ivedem jau pries 1.5 savaites, o spjauna, raukos, kartais net ziaukcioja ir isvemia unsure.gif bandziau su iv darzovem, su dziovintom slyvom, su obuoliu virt - tas pats..gal kokiu patarimu?
tiesa, mesytes ivedimas netycia sutapo su dantuku dygimu, guodziuos, kad gal jie cia dar kalti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2010 12 01, 13:49)
Sveikutes, na musu vaikiuks jau 6,5 men pradejau duoti darzoviene nuo 6men bet nepasakyciau kad jis megsta ja spjauna ir vsio nors tu ka bandziau savo pienu skiest, dejau aliejuko truputi, netgi skysta bandem neima ir viskas o darzoves buvo pirma bulve poto idejau morka da veliau kalafiora bet nieko neima. Ar buvo taip kuriai? Kiek skaitineju tai visu valgo darzoviene mes jau trecia savaite pratinamies nekas gaunas, bandem netgi kosytes duot suvalgo gal koki pora sauksteliu i vsio  g.gif o mano pienuka kas dvi val valgo

Pas mane tas pats doh.gif keli sauksteliai ir tie buna stumiami...nezinau as jau kaip mes ismoksim valgyt...man toks jausmas,kad dar ilgai kankinsimes. Mano net vaisines tyreles nevalgo-purtosi. O (.) tik duok...
Atsakyti