Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

...nu maniškis irgi kokį mėn visai nevalgė, o aš kasdien viriau ir siūliau, o dabar irgi dar tik apie 100 g suvalgo ir aišku ne kasdien blush2.gif bet verdu kasdien ir džiaugiuosi jei valgo, o jei ne tai taip ir liekam su MP mirksiukas.gif beja, jaučiu, kad MP mažėja tai ir stengiuos, kad pavalgytų košės g.gif nes mišinio maniškis visiškai negeria, o jei išgeria atpila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2010 12 01, 14:15)
Jauciu reiks moliugo nusipirkt pabandyt  smile.gif
Bestuliukas o i ta darzoviene dedi kazko pvz aliejuko?

Butinai nupirk pas ukininkus moliugo, pas mus moliugas butent pagrinde ir eina, o ne bulve, vaikas valgo su mielu noru, bet neduodu dauk, kokius 100-120ml, jauciu suvalgytu ir daugiau bet neduodu, tik vat dabar galvuoju, nes dauguma duoda (.) o paskui darzoviene, o as duodu darzoviene o paskui (.) i prie jo jisai uzmiega ir tada neatpila visai, nes kai bandziau atvirksciai siek tiek buna atpilineja, be to ir tustintis nelabai nori, gal del to g.gif
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 01, 22:32)
Pas mane tas pats doh.gif keli sauksteliai ir tie buna stumiami...nezinau as jau kaip mes ismoksim valgyt...man toks jausmas,kad dar ilgai kankinsimes. Mano net vaisines tyreles nevalgo-purtosi. O (.) tik duok...

maniskiui irgi tik duok (.), bet nors gerai, kad mielai valgo visa kita. Tik atsisake namines grikiu koses, bet dabar suprantu, kodel atsisake.
QUOTE(...sara... @ 2010 12 01, 22:39)
...nu maniškis irgi kokį mėn visai nevalgė, o aš kasdien viriau ir siūliau, o dabar irgi dar tik apie 100 g suvalgo ir aišku ne kasdien  blush2.gif bet verdu kasdien ir džiaugiuosi jei valgo, o jei ne tai taip ir liekam su MP  mirksiukas.gif  beja, jaučiu, kad MP mažėja tai ir stengiuos, kad pavalgytų košės  g.gif  nes mišinio maniškis visiškai negeria, o jei išgeria atpila  verysad.gif

o MP mazeja, nes maziau jau duodi (.) todel ir mazeja nes nera tokio poreikio gaminti daugiau, o misini atpila, tai vel gi gali buti, kad netoleruoja butent sita, tiesiog netinka, reikia ieskot, gal bandyt alergiskems, nes kai as pvz daviau paragaut vaikui pieniska kose, pradejo atpilinet ir alergija buvo, taigi supratau, kad jam tinka tik bepiene kose, jau greit pradesiu ivedinet, zinau viena ryziu neragausim, o vat grikiu arba avbiziniu, na ir kukuruzu, bet vat drauge sake buna problemu su pilvuku, bet as kaip tik girdejau, kad gerai peristaltikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2010 12 01, 21:53)
Butinai nupirk pas ukininkus moliugo, pas mus moliugas butent pagrinde ir eina, o ne bulve, vaikas valgo su mielu noru, bet neduodu dauk, kokius 100-120ml, jauciu suvalgytu ir daugiau bet neduodu, tik vat dabar galvuoju, nes dauguma duoda (.) o paskui darzoviene, o as duodu darzoviene o paskui (.) i prie jo jisai uzmiega ir tada neatpila visai, nes kai bandziau atvirksciai siek tiek buna atpilineja, be to ir tustintis nelabai nori, gal del to  g.gif

maniskiui irgi tik duok (.), bet nors gerai, kad mielai valgo visa kita. Tik atsisake namines grikiu koses, bet dabar suprantu, kodel atsisake.

o MP mazeja, nes maziau jau duodi (.) todel ir mazeja nes nera tokio poreikio gaminti daugiau, o misini atpila, tai vel gi gali buti, kad netoleruoja butent sita, tiesiog netinka, reikia ieskot, gal bandyt alergiskems, nes kai as pvz daviau paragaut vaikui pieniska kose, pradejo atpilinet ir alergija buvo, taigi supratau, kad jam tinka tik bepiene kose, jau greit pradesiu ivedinet, zinau viena ryziu neragausim, o vat grikiu arba avbiziniu, na ir kukuruzu, bet vat drauge sake buna problemu su pilvuku, bet as kaip tik girdejau, kad gerai peristaltikai  g.gif

...aš duodu tik bepienę kruopų košę ir dar kaip pakietėja viduriukai slyvų tyreles, mums kaip ir padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 12 01, 22:58)
...aš duodu tik bepienę kruopų košę ir dar kaip pakietėja viduriukai slyvų tyreles, mums kaip ir padeda  mirksiukas.gif

o kaip tu nusprendi, kad kieteja... nes maniskis tiesiog gali keleta dienu netustintis, tai irgi duodavau kasdien slyvu terele, bet atsirado nereali alergija, tai dabar neduodu. Stengiuos kol kas dabar duot viska naturalu, be jokiu pirktiniu tyreliu.
o kruopu kose pirktine ar pati gamini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 01 gruodžio 2010 - 21:05
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 01, 22:32)
Pas mane tas pats doh.gif keli sauksteliai ir tie buna stumiami...nezinau as jau kaip mes ismoksim valgyt...man toks jausmas,kad dar ilgai kankinsimes. Mano net vaisines tyreles nevalgo-purtosi. O (.) tik duok...

Va ka radau raso, kas nemegsta valgyt:
...Jei skysti viduriukai, šešių su puse mėnesių amžiaus kūdikiui galima duoti sutrinto banano. Tačiau storuliukai šiuo vaisiu neturėtų dažnai gardžiuotis. Jis labiau tinka nemėgstančiam daug valgyti, mažai svorio priaugančiam vaikeliui...
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2010 12 01, 21:21)
...Jei skysti viduriukai, šešių su puse mėnesių amžiaus kūdikiui galima duoti sutrinto banano. Tačiau storuliukai šiuo vaisiu neturėtų dažnai gardžiuotis. Jis labiau tinka nemėgstančiam daug valgyti, mažai svorio priaugančiam vaikeliui...

Aš saviškiui kartą daviau banano. Labai noriai valgė, bet išmatose tokie kaip juodi trumpučiai siūleliai pasirodė. Ar taip turi būti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2010 12 01, 22:04)
o kaip tu nusprendi, kad kieteja... nes maniskis tiesiog gali keleta dienu netustintis, tai irgi duodavau kasdien slyvu terele, bet atsirado nereali alergija, tai dabar neduodu. Stengiuos kol kas dabar duot viska naturalu, be jokiu pirktiniu tyreliu.
o kruopu kose pirktine ar pati gamini?

...aš ir kasdien neduodu, bet kaip jau labai stena tenka pirkti dziovintų slyvų tyrę doh.gif vakar pirkau avižas, girdėjau jos ir padeda tai nors tiek gerai, kad su namine tyre pati ruosiu tai ramiau ir man būna mirksiukas.gif o kruopas perku be mišinio užpilamas bet eko, nes sveikų eko nerandu niekur schmoll.gif atradau eko prekiu pardej, kad grynas avizas, ryzius, grikius uzpilamus parduoda tai ir perku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 12 02, 13:46)
...aš ir kasdien neduodu, bet kaip jau labai stena tenka pirkti dziovintų slyvų tyrę  doh.gif  vakar pirkau avižas, girdėjau jos ir padeda tai nors tiek gerai, kad su namine tyre pati ruosiu tai ramiau ir man būna  mirksiukas.gif  o kruopas perku be mišinio užpilamas bet eko, nes sveikų eko nerandu niekur  schmoll.gif atradau eko prekiu pardej, kad grynas avizas, ryzius, grikius uzpilamus parduoda tai ir perku  blush2.gif

Yra yra sveikų kruopų čia pažiūrėk parduotuvė priešais Sodrą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 12 01, 22:39)
...nu maniškis irgi kokį mėn visai nevalgė, o aš kasdien viriau ir siūliau, o dabar irgi dar tik apie 100 g suvalgo ir aišku ne kasdien  blush2.gif bet verdu kasdien ir džiaugiuosi jei valgo, o jei ne tai taip ir liekam su MP  mirksiukas.gif  beja, jaučiu, kad MP mažėja tai ir stengiuos, kad pavalgytų košės  g.gif  nes mišinio maniškis visiškai negeria, o jei išgeria atpila  verysad.gif

ir as gaminu,bet, kad viska beveik ispilu sad.gif misinuko... tai net cypia, kai pamato buteliuka, ziuri i mano (.), o ne i buteliuka. Kai buvo mazyte tai gerdavo kartais, dabar jau gudri smile.gif

QUOTE(akilezna @ 2010 12 01, 23:21)

Nu mes tikrai ne storuliukai smile.gif jauciu teks duot paragaut, vis neduodu,nes itaka padare laidos per Tv. doh.gif

Norejau paklausti kaip Jus ruosiat koses? Gal as kazka ne taip darau,kad mano nenori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke29: 03 gruodžio 2010 - 00:41
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 03, 02:29)
ir as gaminu,bet, kad viska beveik ispilu sad.gif misinuko... tai net cypia, kai pamato buteliuka, ziuri i mano (.), o ne i buteliuka. Kai buvo mazyte tai gerdavo kartais, dabar jau gudri smile.gif
Nu mes tikrai ne storuliukai smile.gif jauciu teks duot paragaut, vis neduodu,nes itaka padare laidos per Tv. doh.gif

Norejau paklausti kaip Jus ruosiat koses? Gal as kazka ne taip darau,kad mano nenori...

Stengiuos ekologiskus bananus pirkt, bet tikrai nezinai po tos TV laidos ar jie is tikruju geresni g.gif
o del kosiu kai pradzioj ivedinejau, tai bandziau namine kose virt, vaikas atsisake valgyt, net springt pradejo, o pirktine su mielu noru valge verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2010 12 03, 11:07)
Stengiuos ekologiskus bananus pirkt, bet tikrai nezinai po tos TV laidos ar jie is tikruju geresni  g.gif
o del kosiu kai pradzioj ivedinejau, tai bandziau namine kose virt, vaikas atsisake valgyt, net springt pradejo, o pirktine su mielu noru valge  verysad.gif

aš bandysiu šiandien pirmą kartą duoti Hipp pirktinės košelės, žiūrėsiu kaip jis valgys smile.gif
Atsakyti
Mamos paršau parašykit savo dienos meniu, noriu pasisemti įdėjų 4u.gif

Ir turiu klausimą, nuo kokių kruopų reikėtų pradėti? Mes pradėjom ragauti daržoves nuo 5,5 mėn. Dabar duodu 2 kartus per dieną, suvalgo daug po 200-250g per kartą(bulve, morka, moliugas, cukinija, brokoliai). Galvoju, kad reikėtų pradėti kruopas valgyti, gal duoti prieš nakties miegą? Noriu įvesti trečią maitinimą per dieną. Tiesa, negaliu duoti vasių, nes labai pučia pilvelį unsure.gif bandžiau duoti kelis kartus keptą obuoliuką, slyvų tyrelę, tai niekaip schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ricca*: 03 gruodžio 2010 - 12:59