QUOTE(NiuniaX @ 2010 12 01, 14:15)
Jauciu reiks moliugo nusipirkt pabandyt
Bestuliukas o i ta darzoviene dedi kazko pvz aliejuko?
Butinai nupirk pas ukininkus moliugo, pas mus moliugas butent pagrinde ir eina, o ne bulve, vaikas valgo su mielu noru, bet neduodu dauk, kokius 100-120ml, jauciu suvalgytu ir daugiau bet neduodu, tik vat dabar galvuoju, nes dauguma duoda (.) o paskui darzoviene, o as duodu darzoviene o paskui (.) i prie jo jisai uzmiega ir tada neatpila visai, nes kai bandziau atvirksciai siek tiek buna atpilineja, be to ir tustintis nelabai nori, gal del to
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 01, 22:32)
Pas mane tas pats

keli sauksteliai ir tie buna stumiami...nezinau as jau kaip mes ismoksim valgyt...man toks jausmas,kad dar ilgai kankinsimes. Mano net vaisines tyreles nevalgo-purtosi. O (.) tik duok...
maniskiui irgi tik duok (.), bet nors gerai, kad mielai valgo visa kita. Tik atsisake namines grikiu koses, bet dabar suprantu, kodel atsisake.
QUOTE(...sara... @ 2010 12 01, 22:39)
...nu maniškis irgi kokį mėn visai nevalgė, o aš kasdien viriau ir siūliau, o dabar irgi dar tik apie 100 g suvalgo ir aišku ne kasdien

bet verdu kasdien ir džiaugiuosi jei valgo, o jei ne tai taip ir liekam su MP

beja, jaučiu, kad MP mažėja tai ir stengiuos, kad pavalgytų košės

nes mišinio maniškis visiškai negeria, o jei išgeria atpila
o MP mazeja, nes maziau jau duodi (.) todel ir mazeja nes nera tokio poreikio gaminti daugiau, o misini atpila, tai vel gi gali buti, kad netoleruoja butent sita, tiesiog netinka, reikia ieskot, gal bandyt alergiskems, nes kai as pvz daviau paragaut vaikui pieniska kose, pradejo atpilinet ir alergija buvo, taigi supratau, kad jam tinka tik bepiene kose, jau greit pradesiu ivedinet, zinau viena ryziu neragausim, o vat grikiu arba avbiziniu, na ir kukuruzu, bet vat drauge sake buna problemu su pilvuku, bet as kaip tik girdejau, kad gerai peristaltikai