Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

QUOTE(*Ricca* @ 2010 12 03, 13:56)
Mamos paršau parašykit savo dienos meniu, noriu pasisemti įdėjų  4u.gif

Ir turiu klausimą, nuo kokių kruopų reikėtų pradėti? Mes pradėjom ragauti daržoves nuo 5,5 mėn. Dabar duodu 2 kartus per dieną, suvalgo daug po 200-250g per kartą(bulve, morka, moliugas, cukinija, brokoliai). Galvoju, kad reikėtų pradėti kruopas valgyti, gal duoti prieš nakties miegą? Noriu įvesti trečią maitinimą per dieną.  Tiesa, negaliu duoti vasių, nes labai  pučia pilvelį  unsure.gif bandžiau duoti kelis kartus keptą obuoliuką, slyvų tyrelę, tai niekaip  schmoll.gif  4u.gif

maniškė daržoves pradėjo ragauti 5,5 mėn. mėsytę įvedžiau po mėnesio, o kruopas pradėjau duoti apie 7 mėn.

Pradėti rekomenduojama nuo avižų arba ryžių. Aš duodu be pieno mišinio, užpilamas. Vakarienei labai mėgsta su pienuku avižų arba ryžių ax.gif
Atsakyti
Na musiskis kadangi darzovienes nevalgo o moliuga UK kazi ar rasiu tai Hipp kosytes bandom ryziu daba ragaujam tai patinka, daba kitokia duosim biggrin.gif
o meniu tai toks pokolkas
7val MP
10val MP
13val MP
15val MP
17val kosyte hipp ryziu
paskui miegelis buna
19val MP
21val MP
23-30 mp
Va taip pokolkas valgom smile.gif o nusnusta tarp valgymu arba an MP tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiuniaX: 03 gruodžio 2010 - 16:27
valgom misinuka, iskyrus val dienos verdu moliuga su triusiu suvalgom apie 150gr. o paskui misinuka, paskui kosyte nestle ir toliau misinukus smile.gif
valgom 5-6 krtus per para
Atsakyti
laba,

QUOTE(...sara... @ 2010 12 01, 20:39)
...nu maniškis irgi kokį mėn visai nevalgė, o aš kasdien viriau ir siūliau, o dabar irgi dar tik apie 100 g suvalgo ir aišku ne kasdien  blush2.gif bet verdu kasdien ir džiaugiuosi jei valgo, o jei ne tai taip ir liekam su MP  mirksiukas.gif  beja, jaučiu, kad MP mažėja tai ir stengiuos, kad pavalgytų košės  g.gif  nes mišinio maniškis visiškai negeria, o jei išgeria atpila  verysad.gif

kai auginau dukrytę man lygiai taip pat buvo, galvojau gal paruošt nemoku aš tų košyčių .. močiutės, tetos bandė "paprotint", kad reikia dėt druskos , cukraus-tada valgys doh.gif smile.gif nevalgi dama buvo:) o su sūneliu jokių bėdų dėl valgymo nėra smile.gif net malonumas virt tą vieną bulvę, morką smile.gif dabar mažasis jau valgo įvairių daržovių, kruopų košytes smile.gif Pradėjau virt nuo bulvės, tada morką ir taip kas tris dienas papildant vis kokia kita daržove. Primatinau nuo 6 mėn, iki tol ir dar dabar valgo MP.
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 03, 14:19)
aš bandysiu šiandien pirmą kartą duoti Hipp pirktinės košelės, žiūrėsiu kaip jis valgys  smile.gif

kokia butent kosyte pirkai ir kaip valge?
mano drauge tai visokiausiu firmu pripirko kosiu visas gerai valgo, bet man jos tokios saldzios doh.gif
Atsakyti
Labuka na mes Hipp perkam jos naturaliausios cia UK bet nepasakyciau kad jos saldzios smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, kaip Jus atskiriat, kad tarkim tam tikra darzove,vaisius alergizuoja? Zinau,kad ant zanduku pasireiskia. Ar tik parausta, ar ir kokiais spuogeliais isberia? Ir kiek dienu laikosi? Aciu
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 05, 01:57)
Sveikos, norejau paklausti, kaip Jus atskiriat, kad tarkim tam tikra darzove,vaisius alergizuoja? Zinau,kad ant zanduku pasireiskia. Ar tik parausta, ar ir kokiais spuogeliais isberia? Ir kiek dienu laikosi? Aciu

na visu pirma kai tu ivedi po viena produkta reikia stebeti vaika (nebutinai gali buti berimas ar paraudimas, dar gali buti vemimas, viduriavimas, irzlus gal pilvas skauda pucia0, ivedineti patariama 5-7 dienas viena produkta, nes kartais pasireiskia tik 4 diena ir tada jau zinai, kad sitam produktui alergizuoja ir reikia vangt
jo spogiukai irgi gali buti, kaip ant veido taip ir ant kuno, o del laikimosi, manau nuo vaiko priklauso, nes pvz. mano drauge sake, kad jos sunui atsiranda spogiukai ir jau rytoj nera, o maniskiui jau va 2 savaites laikosi paraudimas tik spogiukai praejo ant kuno.
Atsakyti
gal kvailas klausimas bet sakykite tarkim 100 g.bulviu koses tyreles kiek cia saksteliu butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 12 08, 00:08)
gal kvailas klausimas bet sakykite tarkim 100 g.bulviu koses tyreles kiek cia saksteliu butu? blush2.gif

100 gr. tai apie puses stiklines nes sauksyeliais sunku suskaiciuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 12 03, 13:13)

Pradėti rekomenduojama nuo avižų arba ryžių

Mums tai gydytoja sakė, kad labai gerai yra ryžių - kukurūzų. Nes ryžiai kietina viduriukus, o kukurūzai laisvina. Tai geras balansas gaunasi ax.gif
Atsakyti
Mano dukrytei pagrindinis maistas vis dar (.), nepuola ji tu kosyciu valgyti. Ragavom, morka, bulve, saldzia bulve, brokoli, .Kosyte valgo 1-2 kartus dienoj, suvalgo apie 3-4 valgomus saukstus. Jei duodu vaisiu tyrele, valgo daugiau.
ar gali vaikuciai alergizuoti nuo obuolio? g.gif nes mums jau kelinta karta pavalgius obuolio smakriuka raudonais spuogeliais isberia g.gif
Atsakyti