Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiuku kūdikelių mityba

mano isbere aplink burnyte nuo pomidoro rolleyes.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Nupirkau pabandymui milupos ryziu -kukuruzu kose su bananais, saldumas nerealus, o ir kvapas nekoks, nenaturalumu dvelke:( Paragavom, nelabai patiko ir daugiau nevalgysim. Dar nupirkau hipp ale "ekologiska" kose avizu su obuoliais pieniska, saldu, bet kvepia neblogai, rezultate apsiveme:( Jauciu kad su eksperimentais baigem, virsim paprastas kruopas:)
Papildyta:
Beje dar pamirsau paminet, kad po hipp koses dar ir barzda izbere verysad.gif ryskai kazkokiu geru dalyku prideta g.gif
Atsakyti
QUOTE(karti @ 2010 12 14, 10:06)
Pasidalinsiu ir as savo patirtimi. Nupirkau pabandymui milupos ryziu -kukuruzu kose su bananais, saldumas nerealus, o ir kvapas nekoks, nenaturalumu dvelke:( Paragavom, nelabai patiko ir daugiau nevalgysim. Dar nupirkau hipp ale "ekologiska" kose avizu su obuoliais pieniska, saldu, bet kvepia neblogai, rezultate apsiveme:( Jauciu kad su eksperimentais baigem, virsim paprastas kruopas:)
Papildyta:
Beje dar pamirsau paminet, kad po hipp koses dar ir barzda izbere verysad.gif ryskai kazkokiu geru dalyku prideta g.gif

Taigi ne vien Milupa košės yra ax.gif Yra ekologiškos Topfer Holle Plum Baby o jei nesinori užpilamų gausybė kruopų
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 12 14, 11:13)
Taigi ne vien Milupa košės yra  ax.gif Yra ekologiškos Topfer Holle Plum Baby o jei nesinori užpilamų gausybė kruopų

Aciu zinau , kad ju yra daug , bet jau nenoriu bandyt. Jei pirksiu, tai tik be jokiu priedu. Dabar virsim paprastus grudus ir blenderiuosim.
Atsakyti
QUOTE(karti @ 2010 12 14, 15:51)
Aciu zinau , kad ju yra daug , bet jau nenoriu bandyt. Jei pirksiu, tai tik be jokiu priedu. Dabar virsim paprastus grudus ir blenderiuosim.

Gerai,kad Jusu valgo tuos paprastus grudus, mano nei pro kur doh.gif tik ta saldzia ir valgo, ai koks ten valgymas,keli sauksteliai.
Nezinau jau kiek isnadziau ir rezultato nematyt doh.gif
Dar man cia toks klausimas uzkliuvo? Darzoves Jus saldote - virtas ar sviezias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke29: 15 gruodžio 2010 - 23:02
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 15, 22:44)
Gerai,kad Jusu valgo tuos paprastus grudus, mano nei pro kur doh.gif tik ta saldzia ir valgo, ai koks ten valgymas,keli sauksteliai.

Kantrybės reikia, kantrybės, maniškis irgi ilgai po kelis šaukštelius valgė, mečiau viską į šiukšliudėžę. Praėjus 2 mėn. nuo primaitinimo pradžios jau pasiekimas jei 80 g. suvalgo.

Šaldau šviežias, nors internete paieškokit, yra įvairių straipsnių apie daržovių šaldymą, su lentelėm, kaip kurias paruošti šaldymui. Bet aš kaip ir sakiau, kaip įpratus, visada šaldau šviežias...
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke29 @ 2010 12 15, 22:44)

aš paprasta grudų košę be priedų verdu su obuoliuku arba bananu, labai skaniai gaunasi ir naturaliai, tuomet labai noriai valgo. O daržoves aš irgi savo augintas šviežias užšaldžiau ir po truputi verdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2010 12 16, 11:33)
Kantrybės reikia, kantrybės, maniškis irgi ilgai po kelis šaukštelius valgė, mečiau viską į šiukšliudėžę. Praėjus 2 mėn. nuo primaitinimo pradžios jau pasiekimas jei 80 g. suvalgo.

Šaldau šviežias, nors internete paieškokit, yra įvairių straipsnių apie daržovių šaldymą, su lentelėm, kaip kurias paruošti šaldymui. Bet aš kaip ir sakiau, kaip įpratus, visada šaldau šviežias...

Kad jau panasiai du menesiai beveik doh.gif suvalgo gal 10 ml,jei labai alkana
QUOTE(garra @ 2010 12 17, 19:10)
aš paprasta grudų košę be priedų verdu su obuoliuku arba bananu, labai skaniai gaunasi ir naturaliai, tuomet labai noriai valgo. O daržoves aš irgi savo augintas šviežias užšaldžiau ir po truputi verdu  smile.gif

as snd isviriau grikiu ir truputi idejau vaisines tyreles, siek tiek suvalge, kaip pirmam kartui gerai.
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano mazuliui jau 6 su puse menesiuko. Musu dienos meniu toks:
6-7 val. misinukas 200ml
11val. darzoviu kose 100 ml ir 90 ml misinuko
15val. darzoviu kose 100 ml ir 90 ml misinuko
19val misinukas 200 ml
23val misinukas 200ml
maniski valgo kaip laikrodukas kas 4 valandas.. smile.gif tik kazkodel nakti pastaruoju metu atsibudineja ir zyzia, verkslena unsure.gif tikiuosi gal cia del dantuku gal jau pasirodys smile.gif

pradesim deti mesyte sia savaite. tik dabar galvoju kur gauti nusipirkti triusienos kad tiktu mazyliui. Darzoviu kosyte verdu pati. Bet musu kleckas putlus sveria 10 kg. kas menesi priauga po 1kg... unsure.gif Kazin kas labiau jam eina i kuna ar misinukai ar kosytes? as kazkaip galvoju gal misinukas, sakau gal daugiau kosytes geriau duot? Ar kai valgo kose duoti ne misinuka o sulciu? Galvojau vakare duot kruppu koses, bet skaiciau kad jos kaip tik eina i svori daugiau, tai dar neduosiu. O jus duodate vaisiu tyreles tarkim tai po to ir misinuko duodat? cia ta tyrele vietoj koseles ar kaip? gal jam duoti daugiau tu tyreliu vaisiu, bet kazkaip tu pirktiniu taip nesinori, o svieziu nelabai ko yra tik obuoliuku is kaimo.
Atsakyti
Sveikute smile.gif

Pasakysiu tau tik ka tiksliai zinau, kad vaisines tyreles neatstoja pagrindinio kudikio maistelio-pienelio(misinuko Jusu atveju)
Ji yra kaip desertas tarp valgymu.
O man rodos, kad Jus pabandykite duoti tik kosele, be misinuko. T.y. viena maitinima misinuku pakeiskite tyrele.
Bet gal mane kitos mamos pataisys. As bent jau taip suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2010 12 14, 11:13)
Taigi ne vien Milupa košės yra  ax.gif Yra ekologiškos Topfer Holle Plum Baby o jei nesinori užpilamų gausybė kruopų

yra ir lietuvisku ekologisku kuropu is ,,Ustukiu maluno"
Atsakyti
galima pirkti tą pačią milupa tik be pieno ir visokių priedų, tik grudus. Ant dėžutės parašytas žodis Bio 4u.gif
Atsakyti