Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 13 birželio 2010 - 10:03
Pinavija Nuostabioji, grazus kambariukai wub.gif o gal turit kokia ideja mestelt ir paauglio kambariui ax.gif
Atsakyti
toks mielas elekros lizdo uzmaskavimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ar sunku įrengti kvadratinį vaiko kambarį? Ne, nesunku, sunkiausia kai žmonės bijo spalvų. Man labiausiai patinka įrenginėti vaikų kambarius, nes čia aš save atiduodu iki galo ir tarsi pati grįžtu į tą laiką kai buvau maža. Saugusiam gi nepasiūlyti tokio spalvų sprendimo lotuliukas.gif iš kart su durų rankena nušaus lotuliukas.gif Čia yra mažiuko berniuko kambarys, bet tiktų ir paaugliui

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia mažytės mergytės kambarys

user posted image

user posted image

Tikiuosi neištampė puslapio, nes pas mane gerai rodo.
Atsakyti
Su kokia programele butu galima patiem pasiprojektuot vaiku kambari? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Berniuko kambario isplanavimas labai panasus i mano merginos kambari bigsmile.gif , tik langu nera tiek daug.....

O cia tos juostos tapetai? ar jos dazytos?

Tik va as nelabai noreciau, kad vaikas guletu kojomis i duris ax.gif (bet cia jau detales ar ne? )
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 06 14, 16:05)
Ar sunku įrengti kvadratinį vaiko kambarį? Ne, nesunku, sunkiausia kai žmonės bijo spalvų. Man labiausiai patinka įrenginėti vaikų kambarius, nes čia aš save atiduodu iki galo ir tarsi pati grįžtu į tą laiką kai buvau maža. Saugusiam gi nepasiūlyti tokio spalvų sprendimo  lotuliukas.gif  iš kart su durų rankena nušaus  lotuliukas.gif Čia yra mažiuko berniuko kambarys, bet tiktų ir paaugliui

niu labai grazus kambariukai thumbup.gif wub.gif tik man kazkaip kur skirta mergaitei, labiau tiktu berniukui, kur berniukui-mergaitei biggrin.gif na bet cia jau skonio reikalas.

siaip tikrai nuostabiai irengti kambariai, kokia kambariu kvadratura???
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 06 14, 16:18)
Berniuko kambario isplanavimas labai panasus i mano merginos kambari bigsmile.gif , tik langu nera tiek daug.....

O cia tos juostos tapetai? ar jos dazytos?

Tik va as nelabai noreciau, kad vaikas guletu kojomis i duris  ax.gif (bet cia jau detales ar ne? )

Čia "Senukų" tapetas už 10Lt rulonas lotuliukas.gif aš ėjau su užsakove ieškoti "ko nors" vaiko kambariui ir pamačiau šį tapetą dėžėj (vienas buvo mėlynai-oranžinis, o kitas žaliai-geltonas), kai buvo išpardavimas...ir į mane trenkė žaibas doh.gif lotuliukas.gif
Aš galvoju, kad visai neblogai gulėti kojomis į duris, nes tarsi matai kas įeina į tavo kambarį, bet kita vertus kitaip išplanuoti neišėjo ne pro kur, o prie lango lovos stumti nėra tikslinga, nes arba prie spintos praėjimą užblokuoju arba lango šviesą užstojama ir priedo vaikui šalta miegot prie jo. Konkrečiai šio namo pliusas yra tas, kad grindys yra šildomos ir nepakabinti radiatoriai ir dar labai esu dėkinga savo užsakovei už pasitikėjimą. Tokie geri prisiminimai apie šią šeimą... wub.gif

Vassara, abiejų vaikų kambariai ~12,5m2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 14 birželio 2010 - 15:30
QUOTE(Interdiz @ 2010 06 14, 16:25)
Čia "Senukų" tapetas už 10Lt rulonas  lotuliukas.gif  aš ėjau su užsakove ieškoti "ko nors" vaiko kambariui ir pamačiau šį tapetą dėžėj (vienas buvo mėlynai-oranžinis, o kitas žaliai-geltonas), kai buvo išpardavimas...ir į mane trenkė žaibas  doh.gif  lotuliukas.gif
Aš galvoju, kad visai neblogai gulėti kojomis į duris, nes tarsi matai kas įeina į tavo kambarį, bet kita vertus kitaip išplanuoti neišėjo ne pro kur, o prie lango lovos stumti nėra tikslinga, nes arba prie spintos praėjimą užblokuoju arba lango šviesą užstojama ir priedo vaikui šalta miegot prie jo.

supratau. as klausiu tiesiog del to, kad pas mane kambariai jau isdazyti. perdaug reikstis su savo fantazijomis neturejome nei laiko nei galimybiu. tiesiog buvo dazomi visi plotai vienu sykium, ir ju nemazas kiekis. tai ir gavosi taip, kad pradzioje sutvarkytos sienos, lubos grindys.... o del baldu nutareme, kad palauks.
tai dabar ir gaunasi, kad nieko nesigauna doh.gif

sienu spalvos irgi ziuriu, jog labai panasios g.gif

tik pas mane toje nisoje lova laikinai stovi (kur pas berniuka spinta).

kadangi del baldu reikalas jau pribrendo... reikia busimai pirmokei vis tik kambari irngti, tai ir suku galva kaip cia protingiau toje erdveje paskirstyti zonas g.gif : miego, mokimosi ir zaidimu.

Atsakyti
jurginux, lovyciu/masinyciu tikrai budavo SBA, bet kaina ten man pasirode "neprotinga"... Daug pigesniu maciau "Audejo" baldu centre Vilniuje (ir duodu galva nukirst kad jos pagamintos toj pacioj "trecioj" saly kaip ir SBA lovytes...)

arbatos puodeli, mes taip pat nesiruosiam daug investuoti i panu kambarius nes gi atsibosta... pasikeitimai taip smagu, o galimybiu kas tris keturis metus daryti prabangu remonta nera... o ir vaikam nenoriu rodyt pavyzdi kad is paskutiniuju stengtis nupirkti stilinga sviestuva uz kelis simtus ar net tukstancius... As manau galima ir protingiau pinigus panaudoti nors turetum ir milijonus biggrin.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif man reikejo kazko tokio,kambarys panasaus dydzio,baldu kap ir nera,tik is lovytes padayta lova ir kalnas zaislu...kaip jau sakiau spintos kolkas negalima tam kambaryje statyti,nes alpinistas auga lotuliukas.gif del to jis man toks tuscias atrodo,bet zinau kad visa tai del saugumo ax.gif
Atsakyti
Jūs supraskite mane teisingai, vaikų kambariui nereikia labai daug pinigų-reikia gero išplanavimo ir fantazijos (gi galėtų kad ir patys tėvai su teptuku prasinešti per sieną, ką nors gražaus ir linksmo vaikui nupiešti-taip savo vaikystę prisiminsite , kai tėvai neleido sienų terlioti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ).
Štai įkeliu savo patį pirmą savarankiškai įrengtą namą, kurį kuriau prieš keletą metų, namų įrengimui biudžetas buvo labai ribotas, vienur pataupėm, kitur daugiau išleidom.
Čia vaiko kambarys nėra "shick i blesk". Šviestuvai-saulutės pirkti "Ikea" už vienetą-3lt, fototapetas "Senukuose" už ~80Lt (tyčia parinkau pasaulio žemėlapį, kad vaikas mokintusi geografijos, pažymėtų vėliavėle tą vietą, kurią aplankė). Užuolaidėlės ir kilimėlis irgi "Ikea" kažkas lyg ~10-15Lt, gerai nepamenu. Dar tą kampuotą baltą baldą gatavą pirko Lekijoje.

Vaiko kambarys dienos metu
user posted image

vakaro metu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 14 birželio 2010 - 16:11