Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Interdiz @ 2010 06 14, 19:13)
Vassara, tai tu nemėgsti dviaukščių lovų, bet gali būti, kad tavo vaikams ji labai patiks  lotuliukas.gif
Aj tiesa, kokybiškų baldelių vaikams yra "Meblik", geras kainos ir kokybės santykis.

lotuliukas.gif apie tai nepagalvojau hihihi.gif
as dabar mastau apie panasu varianta, kad labai aukstai nereiketu lipti i virsutine lova biggrin.gif po apacia visai gerai tilptu zaislu dezes ir pan.
cia SBA puslapely radau...
user posted image
Atsakyti
Pinavija Nuostabioji, kur radai ta foto su piratu tema, ieskau panasia tema tapetu.
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2010 06 14, 20:29)
Pinavija Nuostabioji, kur  radai ta foto su piratu tema, ieskau panasia tema tapetu.

kažkokiam amerikiečių puslapy, ten tik įrengti kambariai.
su žemėlapiais, kelionėm yra vaikiškų tapetų katalogas Retroformoj, Domus galerijoj.
jei neklystu, Harlequin firmos, 2009 metų g.gif
Papildyta:
ir dar Dublingiuose daug vaikams ir paaugliams, irgi DOmus galerijoj, pigesni nei Retroformoj
Atsakyti
Na, reiktu pagavoti blush2.gif g.gif

Mane va glumina praktine sio reikalo dalis. As va isivaizdavau, kad esanti lova toje nisoje nekris i akis, o veikiau betvarke joje... nes dar neteko matyti nei vieno vaiko pasiklojancio lova, kad ir kokia ji butu grazi g.gif

Kita vertus kokio dydzio pas vaika turet buti spinta. Ir ji ar vaikui ar mamai daugiau reikalinga g.gif . Nes isivaizduoju kad visrsutiniu lentynu nelabai ir bepasieks g.gif Tiesiog nesinori kas kart lekti i kambari kai ka nors prisireiks pasiimti, kad paduociau.
2m, tai tarkim kokie 90 cm pakabinamiems rubeliams, dar kokiu 50/60 stalciukams ir lentynoms, na ir dar lieka apie 60 cm. Tai isivaizduoju jog apatines lentynas pasieks, iki viduriniu reiks pauget.... o virsutines g.gif O jei daryti spinta tai vis vien ja reiktu daryti standartinio aukscio?
Dar mano ismastymas, kad lova palei ilgaja uzims toje vietoje apie 1m i gyli, o spinta 60 cm. Tai vietos kaip ir daugiau g.gif Kitu gi atveju gal ta spinta ir uzgriozdintu vizualai ta kambari g.gif Bet jei ji butu laipto forma tai gaetu buti zemesne bet ilgesne unsure.gif

uffffff doh.gif , na ir abra kadabra

Aciu, mergaites, pagalvosiu g.gif
Atsakyti
idomu kaip atrodo kiti sio namo kambariai,jei jau vaiku toks g.gif man grazu,bet pjautusi su likusiu namu interjeru...
user posted image
tik tos supynes nesaugiai atrodo blink.gif
vasarra,manau visi vaikai nori dviauksciu lovu,tik beda kad tik vienas antrajame aukste miegoti gali....
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 06 14, 21:16)
idomu kaip atrodo kiti sio namo kambariai,jei jau vaiku toks  g.gif man grazu,bet pjautusi su likusiu namu interjeru...

aš manau, čia reklama, o ne tikras kambarys. kokio aukščio lubos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 06 14, 21:16)
vasarra,manau visi vaikai nori dviauksciu lovu,tik beda kad tik vienas antrajame aukste miegoti gali....

tai kol antra/as uzaugs, gal pirmam bus atsibode antram aukste miegot biggrin.gif
na reikes kazka mastyt mastau.gif redeniop parodysiu rezultata ax.gif
Atsakyti
http://www.look4desi...?company_id=349

su pele uzveskit jei noresit pasiziureti ideju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 14 birželio 2010 - 20:46
QUOTE(Interdiz @ 2010 06 14, 17:00)
Jūs supraskite mane teisingai, vaikų kambariui nereikia labai daug pinigų-reikia gero išplanavimo ir fantazijos (gi galėtų kad ir patys tėvai su teptuku prasinešti per sieną, ką nors gražaus ir linksmo vaikui nupiešti-taip savo vaikystę prisiminsite , kai tėvai neleido sienų terlioti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ).

Jau kaip pritariu tai pritariu siai minciai thumbup.gif
Ir isvis - auginant vaikus ir isirenginejant nama/buta manau reikia atsizvelgt i aplinkybes - tiesiog kad saves neapkrautum...

Pazystama viena isirenge nama (vaiku dar neturejo) - modernus italiskas stilius - baltos odines sofos, viskas sviesu... dabar yra vaikas ir ka - istisai skudurelis rankose, o is tos sofos kainavusios per 20000 neliko jokio griozio... Dekiais apdangstyta dabar doh.gif

Mes su MB tarem kai vaikai visi "supaaugles" - tada ateis laikas mums thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 14, 18:07)
Labai skoningai irengti vaiku kambariai thumbup.gif  Labai patiko balta lova, gal kas matet tokia kur pirkti? blush2.gif 

o tokia netiktu? cia ne medine, bet man labai wub.gif tureciau as mergaite, tai nedvejodama imciau biggrin.gif
http://www.idejosnam...e_lova_90x200cm

Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 06 14, 16:05)
Ar sunku įrengti kvadratinį vaiko kambarį? Ne, nesunku, sunkiausia kai žmonės bijo spalvų.

Nuostabiai grazus kambariukai, ir tu esi teisi. bet ka daryt, kai reik sutalpint du vaikus i 13 kvadratu kambariuka? Mano tai smegenys niekaip nesukuria vaizdo, tai taip ir liko nuo pernai dar neirengtas vaikams kambarys, bet dabar jau susigriebem rimtai. O vat dviaukstes lovos nenoriu. Tai nu niekas niekaip man ten netelpa cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2010 06 15, 09:57)
Nuostabiai grazus kambariukai, ir tu esi teisi. bet ka daryt, kai reik sutalpint du vaikus i 13 kvadratu kambariuka? Mano tai smegenys niekaip nesukuria vaizdo, tai taip ir liko nuo pernai dar neirengtas vaikams kambarys, bet dabar jau susigriebem rimtai. O vat dviaukstes lovos nenoriu. Tai nu niekas niekaip man ten netelpa  cry.gif

Ziurint koks kambario isplanavimas. Pas mus ta pati situacija, kol kas abu vienam kambaryje. Nereiskia dar noro kraustytis i antra auksta, kur abu turetu po atskira kambari :-))
Kambarys pas mus panasaus dydzio ir viskas tilpo. Esu kazkada idejusi foto.
Atsakyti