Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(volkiene @ 2010 08 11, 00:03)
merginos, o gal galit pasakyt kiek tokie tapetai kainuoja. kokia ruloniuko kaina ir koks tapetu ilgis ir plotis. Busiu labai dekinga  4u.gif

beje gal kuri pamenat ar yra tokiu tapetu koks sviesus fonas? pieno baltumo/dramblio kaulo/sampano (kaip kas vadina) fonas domintu  ax.gif

149 Lt vienas rulonas, bet dar nuolaidėlę galima išsimušti rolleyes.gif .Plotis 53 cm, ilgis 10 m. Spalvų nepamenu, tik pamenu, kad buvo rožinė pastelinė.

QUOTE(Lettrines @ 2010 08 11, 00:22)

elzeda, bet jei jau dažysit dureles, tai viską reiks dažyti, nes kaip atrodys medis + dažai? (jei aš gerai įsivaizduoju). va čia yra idėjų visokių su baldų dažymu ir t.t (kairėj pusėj pasirinkit "before&after")  4u.gif  ką nutarėt dėl lepos?

Dėl baldų, tai jei bus faneruoti, tai nedažysim, o beicuosim, o jei iš plokštės karkasai- tada fasadai dažytas MDF. Ai, bet negaunu tinkamų spalvų- reiks viską per naują galvot, nebent rasiu dar, bet kiek firmų perskambinau niekas neturi.
Dėl lempos nutariau taip-jei iki rugsėjo pabaigos nepersigalvosiu, tai prašysiu, kad iš Vokietijos giminaitė parvežtų, ten rado tokią pigiau. O kol kas Lenino lemputė kabo tiek ten dabar to liustro ir tereikia.
Jau nusigruntavom ir nusilakavom 1 kartą grindis, gal savaitgalį vyras sudės.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 08 10, 22:03)
merginos, o gal galit pasakyt kiek tokie tapetai kainuoja. kokia ruloniuko kaina ir koks tapetu ilgis ir plotis. Busiu labai dekinga  4u.gif

beje gal kuri pamenat ar yra tokiu tapetu koks sviesus fonas? pieno baltumo/dramblio kaulo/sampano (kaip kas vadina) fonas domintu  ax.gif

Buvo ir šviesus, baltos (pan. pieno) spalvos fonas. Kataloge mačiau foto laiptinės įdėta iki pusės sienos tokie šviesūs tapetai, tada juostelė, o viršuj... nepamenu kas, bet labai gražiai atrodė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 10, 22:22)
oj, juostom labai nekaip žiūrėtųsi..

Ačiū už nuomones 4u.gif
Tam pačiam kataloge Dubingiuose mačiau juostom klijuota buvo siena: juosta su paukšteliais, kita juosta tapetų horizontaliais neryškiais dryžiais, kita juosta dar kitokia faktūra. Vaikų kambariui tai tikriausiai nelabai tiktų g.gif
Atsakyti
Kristaline, o jei tapetuoti iki pusės kažkur? va taip:
user posted image
viršutinius tapetus tada tų pačių tapetų spalva/paukštelių/gėlyčių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lettrines: 11 rugpjūčio 2010 - 11:00
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 11, 12:00)
user posted image
viršutinius tapetus tada tų pačių tapetų spalva/paukštelių/gėlyčių  g.gif

nors nerodo paveiksliuko, bet esu taip macius. man labai grazu buvo thumbup.gif svarbiausia priderinti vienspalvius tapetus/dazus, t.y. kad margu tapetu fonas ir vienspalvis fonas butu to pacio atspalcio.
Atsakyti
Va cia yra laaabai graziu baldu vaikams wub.gif

http://www.meblik.lt/lt/oferta/

Tik kaip vaiku kambario baldai truputi brangoki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2010 08 11, 14:22)
Va cia yra laaabai graziu baldu vaikams  wub.gif

http://www.meblik.lt/lt/oferta/

Tik kaip vaiku kambario baldai truputi brangoki  verysad.gif

aš tai nesuprantu tokių baldų pirkimo. Vaikui paaugus, būnant paaugliui, būtinai reiks juos keisti, tai ekonomiškiau yra pirkti normalius baldus, kurių vaikas "neišaugs". Juk yra daugybė būdų kambarį paversti vaikišku, jaukiu, be jokių dekoruotų baldų, sienų ir t.t rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 11, 14:38)
aš tai nesuprantu tokių baldų pirkimo. Vaikui paaugus, būnant paaugliui, būtinai reiks juos keisti, tai ekonomiškiau yra pirkti normalius baldus, kurių vaikas "neišaugs". Juk yra daugybė būdų kambarį paversti vaikišku, jaukiu, be jokių dekoruotų baldų, sienų ir t.t  rolleyes.gif

Bet cia juk normalus baldai. Lovos standartinio dydzio.. nesuprantu, nejaugi jau taip visi manot, kad kai padarysit kambary vaikams, tai jis tarnaus iki kol jie iseis is namu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2010 08 11, 15:42)
Bet cia juk normalus baldai. Lovos standartinio dydzio.. nesuprantu, nejaugi jau taip visi manot, kad kai padarysit kambary vaikams, tai jis tarnaus iki kol jie iseis is namu?  biggrin.gif

aš šneku apie dekorą baldų, ir ne, aš tikrai nemanau, kad tarnaus, kol išeis iš namų, tačiau ilgai tarnauti gali, ypač jei baldas yra kokybiškas. Juk vietoj išpaišytos komodos, galima pirkti paprastą, ilgai tarnaujančią, ir ją šiek tiek pakeisti jei norisi vaikiškumo. Man tiesiog nėra priimtina tie visi baldai išpaišyti, dekoruoti jūros gyvenimu, mašinom ar dar kokiais ornamentais. Man genialumas slypi paprastume, nepatinka amžinas beskonis mirgu margu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit kuri pasakyti sitas medis piestas ar lipdukas 4u.gif
http://picklemedia1....467502_orig.jpg
Atsakyti
QUOTE(LoretaMer @ 2010 08 11, 17:06)
Sveikos merginos, gal galit kuri pasakyti sitas medis piestas ar lipdukas  4u.gif
http://picklemedia1....467502_orig.jpg

cia lipdukas,bet lengvai ir nupiesti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 11, 11:00)
user posted image
viršutinius tapetus tada tų pačių tapetų spalva/paukštelių/gėlyčių  g.gif

Galvojau apie tai, bet kai lubos šlaitinės nebus "keistas" kambarys?
Turėjau mintį 3 sienas dažyti vienspalviai, o tik vieną (aukščiausią) kažkaip įdomiau dekoruoti, nes kitos sienos ir taip bus "užimtos" langai, durys, baldai... O ta didžioji tokia vienišoka, nes tik viena lova prie jos stovės g.gif .
Atsakyti